krysarr Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Tady se zas prca Neee to neee ... jeste neeee Ale dabelska stranka, ted to prijde
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No to Tebe smao muze :-) ale jen pokud je bud clenem MKDP nebo pokud ma od nekoho z vedoucich predstavitelu klubu pozehnani !!! :-) toz to ja mu radeji nebudu rikat ze jsem clenkou jednoho uchylneho klubu - ale mam pocit, ze do te doby zkrachujete nez ja si nekoho "uplne ciziho" najdu
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Jojo to sme se proste museli chlamat vsici !!! BEST OF THE BEST !!! No a na besidce :-) to bylo dost podobny :-) Kdyz si na to vzpomenu tak se musim rachat !!! Proste nas stul byl nejlepci !!!! Take nejdele vydrzel ! toz elitka vydrzi vzdy nejvic, ale jak sem pak odesla se sprchnout, tak se myslela, ze uz za vama nedojdu nicmene bylo fajnove No to uz si byla kantare no :-) Jeeeee ja ani nevedel ze si byla ve sprse :-) Bych Te tam jinaaaac hlidal aby te nekdo neklubovej neotravoval
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No to Tebe smao muze :-) ale jen pokud je bud clenem MKDP nebo pokud ma od nekoho z vedoucich predstavitelu klubu pozehnani !!! :-) toz to ja mu radeji nebudu rikat ze jsem clenkou jednoho uchylneho klubu - ale mam pocit, ze do te doby zkrachujete nez ja si nekoho "uplne ciziho" najdu No to mu musis rict jinak ma zadecek UTRUM !!!
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No to uz si byla kantare no :-) Jeeeee ja ani nevedel ze si byla ve sprse :-) Bych Te tam jinaaaac hlidal aby te nekdo neklubovej neotravoval bys musel dostat svoleni od bauiho
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No to uz si byla kantare no :-) Jeeeee ja ani nevedel ze si byla ve sprse :-) Bych Te tam jinaaaac hlidal aby te nekdo neklubovej neotravoval bys musel dostat svoleni od bauiho No jo vlastne sem OUPLNE zapomel ! :-)
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No to mu musis rict jinak ma zadecek UTRUM !!! a vis ze to tomu zadecku nebude ani v nejmensim vadit, ze nic nebude
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No jo vlastne sem OUPLNE zapomel ! :-) me vzdy nekdo musi hlidat a baui je hold tak hodna duse ze uz to zmaknul dvakrat
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No to mu musis rict jinak ma zadecek UTRUM !!! a vis ze to tomu zadecku nebude ani v nejmensim vadit, ze nic nebude No jen aby !!!
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No jo vlastne sem OUPLNE zapomel ! :-) me vzdy nekdo musi hlidat a baui je hold tak hodna duse ze uz to zmaknul dvakrat No jiste pac je clen klubu !!! Takze to urcite zmaknul na tva ocekavani !!!
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No jiste pac je clen klubu !!! Takze to urcite zmaknul na tva ocekavani !!!
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No jen aby !!! duveruj a neproveruj Ale zlato takhle to neni, ma to byt : Duver a proveruj !!! ;-)
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 No jiste pac je clen klubu !!! Takze to urcite zmaknul na tva ocekavani !!! I tak jo ? No dobra dobra !!!
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Ale zlato takhle to neni, ma to byt : Duver a proveruj !!! ;-) sem to poupravila - zadecek si to tak vyzadal
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Ale zlato takhle to neni, ma to byt : Duver a proveruj !!! ;-) sem to poupravila - zadecek si to tak vyzadal Neee zadecek zada neco ouplne jineho !!! :-)
BadyS Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 jo jinac zdravim Badyska - vzdycky jen nakoukne kluk usata a ani nic nepisne Ahoooj KAči, promin sem se zakecal na icq
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Neee zadecek zada neco ouplne jineho !!! :-) tvuj trebas, ale muj je rad v naprostem poradku a bez jakehokoliv navstevniho telesa
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 jo jinac zdravim Badyska - vzdycky jen nakoukne kluk usata a ani nic nepisne Ahoooj KAči, promin sem se zakecal na icq
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Ahoooj KAči, promin sem se zakecal na icq se neomlouvej, halvne ze si obcas vzpomenes
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Neee zadecek zada neco ouplne jineho !!! :-) tvuj trebas, ale muj je rad v naprostem poradku a bez jakehokoliv navstevniho telesa MUJ ? No to urcite neee :-) Muj zadecek je panna do konce BYTI !!!!
Host Katka Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Saaaakra rano to bude tezky !!! ouplne lehky
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Saaaakra rano to bude tezky !!! ouplne lehky No pro me neee !
Doporučené příspěvky