baurak Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 (editace) Tak mame tu dalsi pokracovani Editováno: 7. Duben 2006, autor: baurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 sakra zas další novej lokál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ajoj Jiříku Dneska si dovoluju Ahoj Radečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 sakra zas další novej lokál no neda se jinak... uz bylo na case vymalovat a trosku zmenit vybaveni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ajoj Jiříku Dneska si dovoluju Ahoj Radečku no teda ty se mas ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ajoj Jiříku Dneska si dovoluju Ahoj Radečku no teda ty se mas ahoj Ajoj Bauí JJ Mám jěště starou tak musím vybírat.A k tomu svítí sluníčko hurá Co ty v práci : ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Bry rano jak svina - koukam napoblita hospa : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ajoj Bauí JJ Mám jěště starou tak musím vybírat.A k tomu svítí sluníčko hurá Co ty v práci : ? dnes tady mame nejaky skoleni tak bude pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hm nově prostřeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no neda se jinak... uz bylo na case vymalovat a trosku zmenit vybaveni ale vydržel nám dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hned poranu parecky s plznickou... a jeste nakladany cesnecky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 dnes tady mame nejaky skoleni tak bude pohodicka Aby si na tom školení neusnul : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Bry rano jak svina - koukam napoblita hospa : jj novy kabatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no neda se jinak... uz bylo na case vymalovat a trosku zmenit vybaveni ale vydržel nám dlouho jj dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 dnes tady mame nejaky skoleni tak bude pohodicka Aby si na tom školení neusnul : budu se snazit abych neusnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Bry rano jak svina - koukam napoblita hospa : no a kdo v té předchozí nejvíc zvracel - no přiznej se : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no a kdo v té předchozí nejvíc zvracel - no přiznej se : ja mam svuj tajny typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ja mam svuj tajny typ povídej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 povídej nereknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nóó, hezký je to tady a čisto, nevidím žadnýho vajgla na zemi Takže přeji všem bobré ráno, já mám dneska taky volňáska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nóó, hezký je to tady a čisto, nevidím žadnýho vajgla na zemi Takže přeji všem bobré ráno, já mám dneska taky volňáska nazdar...tak ne aby jsi tu hned nahamtal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nóó, hezký je to tady a čisto, nevidím žadnýho vajgla na zemi Takže přeji všem bobré ráno, já mám dneska taky volňáska nazdar...tak ne aby jsi tu hned nahamtal klííííd, jsem si přede dveřma zul gumáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Bry rano jak svina - koukam napoblita hospa : no a kdo v té předchozí nejvíc zvracel - no přiznej se : nene bliju jenom jenom po mliku a to v hospe nebylo .... ale tudle se tam nekdo klatil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 klííííd, jsem si přede dveřma zul gumáky super...a jeste mame novej stojan na vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 klííííd, jsem si přede dveřma zul gumáky super...a jeste mame novej stojan na vidle tomu říkám služby, ještě by to chtělo nějaký noviny pod prdel, jsem trochu upad do hnoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky