FOX Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Poo všichni makaj nebo jak asi jo...ja papam Bré čvachtání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Poo všichni makaj nebo jak asi jo...ja papam Bré čvachtání kuju pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Poo všichni makaj nebo jak asi jo...ja papam Bré čvachtání kuju pane Byls v tej Příbrami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Byls v tej Příbrami? nebyl jsem ucasten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Byls v tej Příbrami? nebyl jsem ucasten No mě se tam taky moc nehctělo když sem viděl u nás jak hezky prší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Byls v tej Příbrami? nebyl jsem ucasten No mě se tam taky moc nehctělo když sem viděl u nás jak hezky prší u nas bylo docela pekne...ja bylo tam nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zdarec bando Právě jsem se vrátil z obídku a bylo to móóc mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Du si vařit cofee, dá si ještě někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zdarec bando Právě jsem se vrátil z obídku a bylo to móóc mňam co si mel dobreho...ja jeste papam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 mam nějakou práci,zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zdarec bando Právě jsem se vrátil z obídku a bylo to móóc mňam co si mel dobreho...ja jeste papam smažený květákoš, opíkoš bramboroš, tatarkoš a velký kofološ nech si chutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zdarec bando Právě jsem se vrátil z obídku a bylo to móóc mňam co si mel dobreho...ja jeste papam smažený květákoš, opíkoš bramboroš, tatarkoš a velký kofološ nech si chutnat ja jsem mel vcera uplne ale uplne to same Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zdarec bando Právě jsem se vrátil z obídku a bylo to móóc mňam co si mel dobreho...ja jeste papam smažený květákoš, opíkoš bramboroš, tatarkoš a velký kofološ nech si chutnat ja jsem mel vcera uplne ale uplne to same sleduju dneska ňáká slabá účast, od rána jen asi 5 stran, klesá zde produktivita "práce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zdarec bando Právě jsem se vrátil z obídku a bylo to móóc mňam co si mel dobreho...ja jeste papam smažený květákoš, opíkoš bramboroš, tatarkoš a velký kofološ nech si chutnat ja jsem mel vcera uplne ale uplne to same sleduju dneska ňáká slabá účast, od rána jen asi 5 stran, klesá zde produktivita "práce" no nevim co se deje ale ja toho mam taky docela dost na to ze mam vypalit kolem 15 dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 ahoj Franku dneska hold nejsme v te spravne forme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 ahoj Franku dneska hold nejsme v te spravne forme no to koukame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 ahoj Franku dneska hold nejsme v te spravne forme ahoj Kači tak se heleďte dát rychle dohromady-takhle mně to tu nebaví, když stíhám číst tady a ještě i jiné témata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 no nevim co se deje ale ja toho mam taky docela dost na to ze mam vypalit kolem 15 dom takhle brzy? to u Tebe není zvykem, čím sis to zasloužil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 no nevim co se deje ale ja toho mam taky docela dost na to ze mam vypalit kolem 15 dom takhle brzy? to u Tebe není zvykem, čím sis to zasloužil? no jsem sel dnes driv a vynechal obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zdareec.. hej poradte e jake kupit radio..ale su chudy mlady kluk a tak mam malo penez bo budu davat jeste tonovane skla a kridlo.. nejake do 4 tisiic please Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zdareec.. hej poradte e jake kupit radio..ale su chudy mlady kluk a tak mam malo penez bo budu davat jeste tonovane skla a kridlo.. nejake do 4 tisiic please mame tu sekci autohifi a v ni je tema ohledne radii tak se tam podivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 ahoj Kači tak se heleďte dát rychle dohromady-takhle mně to tu nebaví, když stíhám číst tady a ještě i jiné témata a to muze byt jeste hur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 no jsem sel dnes driv a vynechal obed cože, vždyť o pár řádek výš píšeš, že právě papáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 no jsem sel dnes driv a vynechal obed cože, vždyť o pár řádek výš píšeš, že právě papáš ale ja myslel normalni teply obed v restauraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 ahoj Kači tak se heleďte dát rychle dohromady-takhle mně to tu nebaví, když stíhám číst tady a ještě i jiné témata a to muze byt jeste hur Jjj jako o víkendu, známe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky