ales3391 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 ZDravim, jedná se o schématické zapojení elektriky autorádia s GPS navigací EONON typu: jj - 703 bn , stačil by schématický obrázek nebo odkaz.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 to si pytaj od predajcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 (editace) ...souhlasím...když ti prodal zboží...tak se ti musí postarat i o servis...jak poradenství tak i o případnou opravu.Proto jsem varoval...prodejce, který má u rádií volné kabely není pro mě důvěryhodný ...zkoušel jsem web...je na prodej... Editováno: 1. Září 2009, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.