harmi Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No vylustil som nasledovne: 1z0035729c, H35, 0170, model BE9450. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 máš jednotku C, ta by měla fungovat s Columbusem.. dle mého to bude v kodování... at nám řekne janousmi co si o tom myslí........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maranello111 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ahojte.Chcel by som využiť ponúknutú pomoc a poradiť. Mám domontovanú sadu GSM II do OII 2007,/Audience, bez Multi volantu, Maxi dot/ poradili mi jednotku 1Z0... C. Cez bluetooth som sa spojil, cez mobil Nokia 6220 classic vyočím číslo volám zložím, všetko funguje ok, až na to že mi to nezobrazuje absolutne nič na maxi dote! Nemala by tam byť náhodou staršia jednotka s indexom ,,B" ? Alebo kde môže byť chyba? Ďakujem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk1s Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ahojte.Chcel by som využiť ponúknutú pomoc a poradiť. Mám domontovanú sadu GSM II do OII 2007,/Audience, bez Multi volantu, Maxi dot/ poradili mi jednotku 1Z0... C. Cez bluetooth som sa spojil, cez mobil Nokia 6220 classic vyočím číslo volám zložím, všetko funguje ok, až na to že mi to nezobrazuje absolutne nič na maxi dote! Nemala by tam byť náhodou staršia jednotka s indexom ,,B" ? Alebo kde môže byť chyba? Ďakujem za info Já mám třeba jednotku B a funfuje vše suprovně s N75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja2008 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit M. Ahoj koupil jsem octavku a mám tak GSM II mám telefon 6120clasik a koukal jsem že přes bluetooth to asi komunikovat nebude tak jestli by tam šel nějaký držák, jaký a za kolik. Ale zkoušel jsem i jiné kompatiblní telefony přes bluetooth a také nic v čem je problém? Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Ahoj koupil jsem octavku a mám tak GSM II mám telefon 6120clasik a koukal jsem že přes bluetooth to asi komunikovat nebude tak jestli by tam šel nějaký držák, jaký a za kolik. Ale zkoušel jsem i jiné kompatiblní telefony přes bluetooth a také nic v čem je problém? Diky za radu. a proč by to přes bluetooth nemělo komunikovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja2008 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 a proč by to přes bluetooth nemělo komunikovat? No to právě netuším proč to nekomunikuje asi jsem antitalent tedy. No když zapnu bluetooth tak by se to mělo spárovat ne? Nebo jak to mám zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 jakou máš jednotku bluetooth? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit M. Ahoj, mám octavia II s GSM II s držákem na přístrojovce a podporou bluetooth a nokii 5530 XpressMusic. Mám problém se spárováním telefonu s HF. Spojeni ze začátku vypadává a nezobrazují se na maxi dotu někdy čísla. zároveň mi nefunguje žádný SW pro import kontaktů do HF. Poradíš? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 (editace) Ahoj, mám octavia II s GSM II s držákem na přístrojovce a podporou bluetooth a nokii 5530 XpressMusic. Mám problém se spárováním telefonu s HF. Spojeni ze začátku vypadává a nezobrazují se na maxi dotu někdy čísla. zároveň mi nefunguje žádný SW pro import kontaktů do HF. Poradíš?Díky. má to symbian, ten soft by tam měl fungovat... pro správnou funkci jedině vyměnit za GSMIII... nebo zkusit jednotku "B".... http://europe.nokia.com/support/product-su...ar-kit/software zkus ten soft pro 3-tí edici.. jestli nepůjde tak máš smůlu Editováno: 5. leden 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pištáčik Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Nejde do držiaku GSM II (s mobilom nepoužívam) dobastliť konektor USB (kôli napájaniu navigácie)? Nemá niekto el. schému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 má to symbian, ten soft by tam měl fungovat... pro správnou funkci jedině vyměnit za GSMIII... nebo zkusit jednotku "B"....http://europe.nokia.com/support/product-su...ar-kit/software zkus ten soft pro 3-tí edici.. jestli nepůjde tak máš smůlu to už jsem zkoušel - má to chybný certifikát. tak asi vyměním tlf. díky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_repsol Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 mám OII, mr 2005, columbus, jednotku 5P0862335a a N78 - tel se s autem spojí,ale seznam tam nedostanu. zkoušel sem i "stahování kontaktů" a nic a v seznamu podporovaných tel. N78 není. poradíte,jak to udělat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 nijak, s touhle jednotkou to nepujde... s touhle jednotkou se ti nezobrazuje ani telefon na columbusu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_repsol Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 nijak, s touhle jednotkou to nepujde... s touhle jednotkou se ti nezobrazuje ani telefon na columbusu ne? ne, jenom číslo na maxidotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 ne, jenom číslo na maxidotu.. vyměn za jednotku 729B nebo ještě lepší jednotku premium a půjde vše.. s premium jednotkou navíc sms na maxidotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_repsol Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 (editace) vyměn za jednotku 729B nebo ještě lepší jednotku premium a půjde vše.. s premium jednotkou navíc sms na maxidotu.. ok, díky. snad to nebude moc drahý... PS: Nebude nutná i gateway? Editováno: 20. leden 2010, autor: lukas_repsol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 stará gateway bude psát chybu, ale bude to fungovat... já bych gateway vyměnil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Ort Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Mám problém se samotným propojením Blackberry 8310 (podle pdfka od Škodovky RSAP podporuje) s autem. Na mobilu povolím všechno co jde, ohledně možností handsfree i bluetooth. Nechám na MaxiDotu vyhledat telefon a když mi to telefon najde, tak ho vyberu a potvrdím. Na telefonu se objeví připojení k SKODA RSAP a chce to po mě kód (podle návodu by mel mít 16 číslic). Problém je, že na MaxiDotu se mi žádný kód neobjeví a místo toho tam mám stále "Čekejte". Na anglickym fóru jsem našel přízpěvek se stejným problémem, ale řešení zde nebylo. Nemá někdo řešení? Ještě dodám, že telefon má firmware ve verzi 4.5.0.69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Mám problém se samotným propojením Blackberry 8310 (podle pdfka od Škodovky RSAP podporuje) s autem. Na mobilu povolím všechno co jde, ohledně možností handsfree i bluetooth. Nechám na MaxiDotu vyhledat telefon a když mi to telefon najde, tak ho vyberu a potvrdím. Na telefonu se objeví připojení k SKODA RSAP a chce to po mě kód (podle návodu by mel mít 16 číslic). Problém je, že na MaxiDotu se mi žádný kód neobjeví a místo toho tam mám stále "Čekejte". Na anglickym fóru jsem našel přízpěvek se stejným problémem, ale řešení zde nebylo. Nemá někdo řešení? Ještě dodám, že telefon má firmware ve verzi 4.5.0.69 Tohle mi dělalo u telefonů, které nepodporovaly RSAP.vzal jsem nokii a OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 u nokie se musi rsap zapnout, máš ho zapnutý u sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit M. Ahoj, mám O II 2006 s maxidotem, HF a jednotkou GSM II 5P0 862 335 B. Bude mi tato jednotka fungovat s Columbem (třeba i po eventuálním přehrání SW) ? Telefon N 82, SW jednotky jsem si bohužel neopsal (nemám auto u sebe). Díky za odpověď Editováno: 27. leden 2010, autor: Merlin 67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 nebude, jedine jednotka 729B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 nebude, jedine jednotka 729B A s touhle jednotkou funguje i hlasové ovládání přes Columba, eventuálně sms? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 SMS ne, hlasové ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.