Billy Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Čau, včera jsem přijel v poho domu (Octavia 1.6 74 kw r.v. 98) a dneska už nemůžu nastartovat, auto ani neškytne, zjistil jsem že pal. čerpadlo při zapnutí klíčku nezavrní tak jsem změřil a zjistil že do něj nejde napětí. Pojistka dobrá a relé při zapnutí klíčku sepne a vypne, tak nevím čím by to mohlo být. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 (editace) Problem hledej na strane rele palivoveho cerpadla, napaji cerpadlo, civky vstrikovacu, vyhrivani lambda sondy a tusim i regeneracni ventil. Predpokladem je ze mas baterku v poradku a strarter motorem dokaze roztocit. Napajeni ridi RJka pripojenim spinaciho obvodu rele na kostru, jakmile dostane signal od snimace otacek motoru (G28), asi bych koukl do pameti zavad jestli tam neco nebude. Editováno: 2. Září 2009, autor: chase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Billy Vloženo 10. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Problem hledej na strane rele palivoveho cerpadla kde najdu to relé, jak je označené? kolik stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 pod volantem uplne nad pedaly zespodu je dekl na dvou sroubeckach + packy, odmontuj a je to to prvni zprava, to nejvetsi, silou a kyvanim ho vytahni a na nem najdes i cislo dilu, vzdy je to puvodni original z koncernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Billy Vloženo 10. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2009 (editace) Vyřešeno! byla to jenom blbá pojistka, v návodu na obsluhu jsou ty pojistky úplně jinak popsaný než ve skutečnosti. Editováno: 10. Září 2009, autor: Billy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.