Mopachi Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Zdravím, mám dotaz ohledně motoru tdi v golfu.Zajímalo by mě kterej motor je pd?Jak to poznam podle kw?Jsou ty motory stejné jako u octavky?Děkuji za odpověď.Vím že je to forum o octaviích ale potřeboval bych radu.Díkec Nechci totiž pd.Mám na vyber r.v.2002 až 2003 ale nevim kterej tdi je pd.Jeden motor má 74kw a druhy 96kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 u okty je PDčko 74 a 96 kw, u golfa je PDčko tusím 74, 85, 96,110 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Proč nechceš PDčko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Sice PD hučí, ale je to držák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 taky nechápu,rozdíl v pd a rotačce není tak velky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 - taky jsem měl z PD obavy, dost mě děsí vstřiky ale prý už se dá repase zvládnout relativně levně. Dřív to bylo 14tis kč za jeden vstřik !!! - nejlépe PD poznáš podle toho že na motoru není čerpadlo, otevři kapotu a pokud z naftoveho filtru vedou silne černe hadice pod kryt a pod nimi není čerpadlo je to PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Díky za rady byl jsem se na to včera podívat je to mazec 96kw 6rychlostí motor šlape jako hodinky turbo tahne prostě mazec, jsem byl spokojen ale problem byl že auto bylo zabaveno z leasingu a měl jen jeden klíč takže další investice zamky spínačka a nové vystřelovaky ani nemam potuchy kolik to u wolks.stoji.Když sem to měnil na octe i s klíčema obyčejnýma stalo to 6tis.Další investice gumy jinak vuz ok každopadně budu o tom přemýšlet a hledat dale.Děkuji moc za poznatky v naftě se neorientuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.