Přejít na obsah

Motor TDI PD???

Mopachi

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám dotaz ohledně motoru tdi v golfu.Zajímalo by mě kterej motor je pd?Jak to poznam podle kw?Jsou ty motory stejné jako u octavky?Děkuji za odpověď.Vím že je to forum o octaviích ale potřeboval bych radu.Díkec Nechci totiž pd.Mám na vyber r.v.2002 až 2003 ale nevim kterej tdi je pd.Jeden motor má 74kw a druhy 96kw.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- taky jsem měl z PD obavy, dost mě děsí vstřiky ale prý už se dá repase zvládnout relativně levně. Dřív to bylo 14tis kč za jeden vstřik !!!

- nejlépe PD poznáš podle toho že na motoru není čerpadlo, otevři kapotu a pokud z naftoveho filtru vedou silne černe hadice pod kryt a pod nimi není čerpadlo je to PD

post-6887-1251982525_thumb.jpg

post-6887-1251982535_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za rady byl jsem se na to včera podívat je to mazec 96kw 6rychlostí motor šlape jako hodinky turbo tahne prostě mazec, jsem byl spokojen ale problem byl že auto bylo zabaveno z leasingu a měl jen jeden klíč takže další investice zamky spínačka a nové vystřelovaky ani nemam potuchy kolik to u wolks.stoji.Když sem to měnil na octe i s klíčema obyčejnýma stalo to 6tis.Další investice gumy jinak vuz ok každopadně budu o tom přemýšlet a hledat dale.Děkuji moc za poznatky v naftě se neorientuji .

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...