Kokisss Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) zdravím pánové mam problem s turbem mam spatnou banku na aute mam nalitane poctivych 85 Tkm rv.99 moje otazka zni jake turbo (vetsi) by jste mi doporucili . nevim si rady jake by tam paslo bez moc vetsich uprav. hledal jsem to tu na foru ale nasel jsem jenom ze se nehodi 1749VB ale ze zase jo 1749VA ale jsou dve verze tak prosim o radu dik . omlouvam se pokud to tu uz je ale hledam to uz mesic SRY MAM AHF Tady jsem našel něco co budu potřebovat cca ale co je to ten adapter to je nejaky mezikus nebo co ? Potřebné díly: 1.Turbo 1749VA+adapter 2.Přepad oleje+podpěra turba 3.Sací hadice z AFN 4.První díl výfuku 5.Ventil N75, zásobník podtlaku, zpětný ventil a hadičky 6.Záslepku na EGR 7.Nová těsnění Editováno: 4. Září 2009, autor: Kokisss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.