Přejít na obsah

vrzani pravych zadnich dveri

vlacek

Doporučené příspěvky

Me to taky obcas u GIV zavrze nekde vzadu napravo, obvykle pri prejeti nejakeho vetsiho hrbu. Podle poctu "postizenych" to bude neco spolecneho u OI a GIV (ty maji spolecneho hodne) i F. Neco kolem nadrze zni celkem logicky. Bud to vicko, nebo nejaky drzak, jsou to plastove dily tak ten zvuk by tomu docela odpovidal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

az me to nasere tak to vsechno vystrikam wdckem a bude :D:D:D:D:D:D

Tak to prostříkej a přestane to. Hlavně zámky dveří, použít mazací spray s prodlužovací trubičkou, tu nacpat do zámku každých dveří a prostříkat a uvidíte bude po vrzání.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem na to vrzani mrknul, mam podezreni na zadni sedacky (lavici). Mam je delene 2+1 a zrovna na te strane odkud slo vrzani je ta sirsi cast, takze tam nesedi tak pevne jako ta uzsi na druhe strane (kde je klid). Kdyz jsem je zkousel vyklapet tak do docela dost vrzalo a skripalo, ty drzaky byly na x mistech odrene navzajem zkrz lak az na kov. Tak jsem odrene mista lehce maznul, do pantu caknul lehounce konkorem a pri dalsi manipulaci uz to nevydalo ani hlasku, tak jsem zvedav jestli to bylo ono.

Jeste me napadlo jestli to nedela ten zamek sklapeni sedacky co je nahore, taky je to tvrdy suchy plast na kov, tak jsem ho taky trosku primaznul. Ale ta lavice mi pripadala hodne pravdepodobna. No uvidim. Je fakt, ze si nevybavuju, ze by to vrzalo, kdyz jsem nekoho vzadu vezl.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...