Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mam problem prave zadni dvere pri jizde po nerovne silnici cosi vzadu praska nebo vrze jakoby plast delalo to kamosovi a otcovi na firemnim a nikdo nevi cim to je auta nejsou bourana neevite nekdo co to je

presne to iste aj u mna...

u mě taky.... :(

• Autor

uz me napadlo jestli to nemuze vrzat vicko nadrze ale to je asi mala pravdepodobnost

Mě to taky dělá u mojí i u služební :(

• Autor

tak to by me fakt zajimalo kde udelali soudruzi chybu

:skoda:

• Autor

az me to nasere tak to vsechno vystrikam wdckem a bude :D:D:D:D:D:D

Me to taky obcas u GIV zavrze nekde vzadu napravo, obvykle pri prejeti nejakeho vetsiho hrbu. Podle poctu "postizenych" to bude neco spolecneho u OI a GIV (ty maji spolecneho hodne) i F. Neco kolem nadrze zni celkem logicky. Bud to vicko, nebo nejaky drzak, jsou to plastove dily tak ten zvuk by tomu docela odpovidal.

az me to nasere tak to vsechno vystrikam wdckem a bude :D:D:D:D:D:D

Tak to prostříkej a přestane to. Hlavně zámky dveří, použít mazací spray s prodlužovací trubičkou, tu nacpat do zámku každých dveří a prostříkat a uvidíte bude po vrzání.

Mě to dělal zabní sloupek ten plast co je tam a dělalo mi to o tom co jsem tam udělal nový plato z MDF a bylo težší přestalo my to protože celej interiér potahuji alcantrou a teď už je ticho..

Tak dneska jsem na to vrzani mrknul, mam podezreni na zadni sedacky (lavici). Mam je delene 2+1 a zrovna na te strane odkud slo vrzani je ta sirsi cast, takze tam nesedi tak pevne jako ta uzsi na druhe strane (kde je klid). Kdyz jsem je zkousel vyklapet tak do docela dost vrzalo a skripalo, ty drzaky byly na x mistech odrene navzajem zkrz lak az na kov. Tak jsem odrene mista lehce maznul, do pantu caknul lehounce konkorem a pri dalsi manipulaci uz to nevydalo ani hlasku, tak jsem zvedav jestli to bylo ono.

Jeste me napadlo jestli to nedela ten zamek sklapeni sedacky co je nahore, taky je to tvrdy suchy plast na kov, tak jsem ho taky trosku primaznul. Ale ta lavice mi pripadala hodne pravdepodobna. No uvidim. Je fakt, ze si nevybavuju, ze by to vrzalo, kdyz jsem nekoho vzadu vezl.

koukám že všem vpravo vzadu něco vrže :D...mě vržou po zimě dveře o vrchní gumu...sem tam to máznu silikonovým přípravkem a pohoda :-)

koukám že všem vpravo vzadu něco vrže :D...mě vržou po zimě dveře o vrchní gumu...sem tam to máznu silikonovým přípravkem a pohoda :-)

Mě vržou jak levý tak i pravý... :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.