macaxr Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 (editace) zdarec pod kapotou hned za baterkou mám nějakou krabičku jsou v ní tři relátka ale na co to je mě nikdo neřekl nevíte to někdo??kdyžtak jsou tady dvě přílohy tak na to kdyžtak mrknite díkec Editováno: 6. Září 2009, autor: macaxr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 šporák?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Originál z výroby to není, takže ti to asi nikdo neřekne. Maximálně ten, kdo to tam dával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 6. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Originál z výroby to není, takže ti to asi nikdo neřekne. Maximálně ten, kdo to tam dával. no to je to ono je to z německa dotažený sem myslel že se s tím už někdo setkal někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Tak vytiahni tú poistku a uvidíš čo nepôjde alebo sa pozri kam vedú tie dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 nebyla v autě dřív nějaká aparatůra - zesíky, tuba?? mi to příjde jak od audia - ale jen hádám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 (editace) a co dodělávaná klima??? ta příruba na trubky od klimy vypadá divně, ty relátka by spínaly ventilátor dochlazování nemáš náhodou ještě jeden ventilátor na chladiči, ale z venku?? Editováno: 6. Září 2009, autor: michaell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 (editace) nezávislé topení dieselu, alarm, světla, audio, nestandardní oprava kabelového svazku, odpalovací zařízení pro rakety středního doletu..... Ve vnitř na palubce nějaká neorigo dodělávka není? Editováno: 8. Září 2009, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 vyhod to a mas po probleme ale nie ako tu uz niekto pisal chod po kabloch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 a co dodělávaná klima???ta příruba na trubky od klimy vypadá divně, ty relátka by spínaly ventilátor dochlazování nemáš náhodou ještě jeden ventilátor na chladiči, ale z venku?? mám zvenku ještě jeden chladič ze předu já sem to odpojil aji z baterky protože je to na přímo na batrku do týhle krabičky a všechno šlo a po káblech jít zas rozmotávat celej svazek to se mě nechce ale tohle by mohlo být ale ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 vyhod to a mas po probleme ale nie ako tu uz niekto pisal chod po kabloch víš co já nemám problém mě by to jen zajímalo protože nikdo to neví ale pořá mě svítí kontrolka motoru elektrika tak zkoušíme vše co se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 no to je to ono je to z německa dotažený sem myslel že se s tím už někdo setkal někde měl sme to z baterky odpojený a všechny jak má být tak je až na jednu kontrolku no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 A klimu máš? Hod mi do SZ VIN toho auta a ja ti pozriem či je origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 A klimu máš? Hod mi do SZ VIN toho auta a ja ti pozriem či je origo. dobře tady je TMBJC46Y913172916 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 dobře tady je TMBJC46Y913172916 a klimu mám normální tu klasiku že musí bejt ventilátor zaplej jinak nejde a zmáčklej knoflik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Jen taková drobnost pro tebe: Škoda Fabia Combi Classic 1.4 16V 55kw modelový rok 2001, výrobné číslo 172916 2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tu to máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 9. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Tu to máš jo dobrý díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 9. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Jen taková drobnost pro tebe:Škoda Fabia Combi Classic 1.4 16V 55kw modelový rok 2001, výrobné číslo 172916 2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! no to všechno sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Takže je to jasný, dodělávaná klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.