michal2009 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 U mé octavie 1.6 74 kw jsem se dneska rozhodl vyměnit palivový filt. Auto jsem zvednul a zkoušel jsem povolit šroub, který je ale totálně zareznutý. Samosřejmě nepovolil, a šroub se stočil a už ho skorro nemůžu upnout do šroubováku. Nastal problém, že tu sponku prostě nemůžu povolit, protože je šroub kaput. takže co teď? rozříznout sponku ruční pilkou? jde pak nějak vyměnit? jak je vůbec uchycená k autu???? nejvíc by mě pomohlo, kdyby toto už někdo řešil a dal mě sem radu. Téma zde o palivovém filtru je ale takto se zde podívá více lidí a je to přímo k tématu, takže prosím, nemazat. alespoŃ DO TÉ DOBY, DOKUD NĚKDO NENAPÍŠE IDEU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Normálně to uřízni a místo té spony tam dej jeden ten plastovej stahovací pásek se zoubkama. Snad víš co myslím. Je to celkem normální že to nejde povolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Normálně to uřízni a místo té spony tam dej jeden ten plastovej stahovací pásek se zoubkama. Snad víš co myslím. Je to celkem normální že to nejde povolit. jo jasně, vím co myslíš. Je to skvělý nápad! Má někdo ještě nějaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 dal jsem ty pasky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2009 dal jsem ty pasky 2 to je jasný, taky bych dal určitě 2, ale nevíte k čemu je to tam chycené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.