Schlumpf Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 ahoj ahoj... mam malej problemek s fabii.... seka se mi tam jako by plyn, treba jedu chci nekoho predject a najednou jako by se mi sekl plyn, musim pustit komplet plyn a pak zase pridat a jde to zase normal. Auto ma furt plnej vykon nic mu nechybi, akorat sem tam (v posledni dobou vic a vic) se mi to sekne. skusil jsem uz namontovat novou slapku na plyn ale nic. ze by skrtici klapka?? ze by se zasekavala? mam elektrickej plyn a je 1.8T 132kw RS na pocitaci mi to nic neukazuje, dela to cim dal vic. muze nekdo poradit nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 18. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2009 fakt nikdo??? nevite co to muze bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Stává se mi to taky a zatím jsem na nic nepřišel... zkoušel jsi logovat za jízdy, kolik je otevřená klapka když se ti to kousne? Dávka paliva? Může být špatná i lambda(pokud máš) před katem, dává pak moc paliva a ono se to při akceleraci zadusí - vag by to neukázal jako chybu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 no můžná by se našla rada i mě, občas se stane, to je tak možná jednou z 20 startů i míň, že při ranním startu hned po nastartování mi auto zakucká a jede jako z praku ani nezakašle fakt jako by se nic nedělo, no a někdo mi poradil ventil odvětrávání z klikové křídele je ot možné?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 no můžná by se našla rada i mě, občas se stane, to je tak možná jednou z 20 startů i míň, že při ranním startu hned po nastartování mi auto zakucká a jede jako z praku ani nezakašle fakt jako by se nic nedělo, no a někdo mi poradil ventil odvětrávání z klikové křídele je ot možné?? Mno já měl jednou podobnej problém-nepotěším, vyřešil se sám. Po nastartování motoru motor běžel, sice podivně, ale běžel. Stalo se to když auto dlouho stálo. Slapal jsem na plyn a nic-auto pořád na volnoběh 1200ot. Cim to bylo ale nevim Vag taky prazdnej. Nastartoval jsem nekolikrat znovu a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) no to zakuckání je občas když auto stojí motorem do kopce , známý mi říkal že je to ventil na ovětrávání klikové skříně ale nevím Editováno: 5. Říjen 2009, autor: Radek Obadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.