Jump to content

1.8T seka se plyn

Schlumpf
 Share

Recommended Posts

ahoj ahoj...

mam malej problemek s fabii....

seka se mi tam jako by plyn, treba jedu chci nekoho predject a najednou jako by se mi sekl plyn, musim pustit komplet plyn a pak zase pridat a jde to zase normal. Auto ma furt plnej vykon nic mu nechybi, akorat sem tam (v posledni dobou vic a vic) se mi to sekne.

skusil jsem uz namontovat novou slapku na plyn ale nic. ze by skrtici klapka?? ze by se zasekavala?

mam elektrickej plyn a je 1.8T 132kw RS

na pocitaci mi to nic neukazuje, dela to cim dal vic.

muze nekdo poradit nebo tak?

Stává se mi to taky a zatím jsem na nic nepřišel... zkoušel jsi logovat za jízdy, kolik je otevřená klapka když se ti to kousne? Dávka paliva? Může být špatná i lambda(pokud máš) před katem, dává pak moc paliva a ono se to při akceleraci zadusí - vag by to neukázal jako chybu!!!

• 2 weeks later...
no můžná by se našla rada i mě, občas se stane, to je tak možná jednou z 20 startů i míň, že při ranním startu hned po nastartování mi auto zakucká a jede jako z praku ani nezakašle fakt jako by se nic nedělo, no a někdo mi poradil ventil odvětrávání z klikové křídele je ot možné??

Mno já měl jednou podobnej problém-nepotěším, vyřešil se sám. Po nastartování motoru motor běžel, sice podivně, ale běžel. Stalo se to když auto dlouho stálo. Slapal jsem na plyn a nic-auto pořád na volnoběh 1200ot. Cim to bylo ale nevim Vag taky prazdnej. Nastartoval jsem nekolikrat znovu a OK