kenny_fx Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 (editace) Zdar chlapi, včera ráno jsem sedl do auta a od cca 20km/h slyším nepříjemný škrkavý/škrábavý kovový zvuk od leve strany auta. S motorem to nemá nic společného, pokud za jízdy vyřadím rychlost tak zvuk je stejný a mění se podle rychlosti jízdy auta. Co to kurňa může být? Editováno: 15. Září 2009, autor: kenny_fx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Myslim,že kamienok medzi kotučom a plechom brzd.štítu na prednych brzdach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladda Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 (editace) Je to ze zadni časti auta nebo ze předu Editováno: 15. Září 2009, autor: ladda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 tak jestli je to kamínek, tak sám vypadnout nechce :-/ (o vikendu se na to zkusím podívat). A jestli to jde z predniho nebo zadniho nejde za jizdy poznat :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Někdy se stane že sám kamínek nevypadne. Chce to odtáhnou krycí plech od kotouče a trochu ho poklepat aby se příp.odlepil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 no snad to zvládnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 27. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Tak kolo sundané a nic jsem tam nenasel.... vše je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rysho Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Nazdar, mam vcelku podobny problem. Pri brzdeni je pocut skrabavy kovovy zvuk z prednej lavej napravy. Minuly tyzden som menil kotuce aj dosky, jazdil som uplne v pohode az do vcera kedy to zacalo brutal skrabat. Zaujimave je ze ked cuvam a zabrzdim tak nic. Napadlo ma este ze ci nieco nemohli posahat ked som bol menit pneumatiky 3 dni dozadu ale myslim, ze by sa to prejavilo okamzite. neviem. Vopred dakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Nazdar,mam vcelku podobny problem. Pri brzdeni je pocut skrabavy kovovy zvuk z prednej lavej napravy. Minuly tyzden som menil kotuce aj dosky, jazdil som uplne v pohode az do vcera kedy to zacalo brutal skrabat. Zaujimave je ze ked cuvam a zabrzdim tak nic. Napadlo ma este ze ci nieco nemohli posahat ked som bol menit pneumatiky 3 dni dozadu ale myslim, ze by sa to prejavilo okamzite. neviem. Vopred dakujem za pomoc. skus pozriet "cisto teoreticky, ale mne sa to stalo prakticky" ci sa ti kotuc nedotyka barana. mne pri vymene tiez skrelo, a boll to tento problem. oni totiz v servise niekedy zabudnu premerat stary kotuc a daju novy, ktory ma trosku ine rozmery ci uz na obvod alebo na hlbku zapustenia. vazne sa mi to stalo v servise. argument bol taky ze oni za to nemozu ze objednali podla cisla karoserie ale na tu sa vyrabaju 3 druhy kotucov tak dali podla roku vyroby, ale ten nesedel lebo auto malo uz vyrobu buduceho roku. moja bola 12/08 ale modelovy rok 99 resp RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 chlapi, tak bylo to ložisko, dnes vyměněno a je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.