Wittmann Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 autorizák objednává podle VIN, jakákoliv odchylka vyžaduje individuální přístup, což je občas nepřekonatelný problém :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley210 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Ahoj, Mám otázku, kterou jsem zde několikrát viděl, ale vždy bez zdárného konce. O co jde... Koupil jsem OII 2005.Takže před face...nynní je komplet po FL, včetně světel (Xenonů). A tady je ten problém. Origo byly taky Xenony, takže veškeré ovládací prvky by měly být přítomny. Co ale nejde, je nivelace sklonu horizontální a vertikální polohy. Vysvětleno mi to bylo tak, že novější světla mají jiný (větší) počet kabelů...ok, to bych pochopil, ale v tom případě by měla fungovat alespoň vertikální nivelace, ne? Momentálně tedy jediné co jde, je samotné zapnutí světel, nejde ani žádné kódování (chtěl jsem nastavit rozsvícení po uvolnění ruční brzdy).Prostě původní jednotka, jako by neviděla xenony... V čem je tedy problém? V ŘJ Xenonů? A jde tedy vyměnit za jinou, která by regulace a kódování zprovoznila? Byl jsem s tím dnes u celkem ,,opěvovaného'' elektrikáře u nás a ani on si nevěděl rady. Prosím o radu zkušenějších, jak pracná a nákladná by byla stoprocentní funkčnost světel, pokud je to vůbec reálné. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 (editace) Koukam ze je to asi echt elektrikar Ale uz jsi kousek od zdarneho finale Kdyby jsi chtel jednotku mam Editováno: 13. Únor 2018, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley210 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 A jak konkrétně velký kousek? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Máš výpis s VCDS? Pošli pak poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Nutné vyměnit jednotku za face, dotáhnout Cany ke svetlum.. prepinovat jednotku xenonu a základní nastavení.. není problém udělat kdyby jsi chtěl .. elektrikář stojí za prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 mam face jednotku co potrebujes , CANy ke každeému světlu z Xenonové jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley210 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Výpis bohužel nemám...něco mi spíš říká, že elektrikář tuší, ale podává to tak, abych měl pocit, že když už to bude dělat, tak to bude hooodně drahý Tak kam mám dorazit a kolik si mám připravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley210 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Jinak trochu OT, ale má tohle fórum i nějakou mobilní aplikaci, ať nemusím furt hlídat PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Jednotka 1200 Kč Can kabely 0 pokud mas svazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley210 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 (editace) před 2 minutami, jtfcobra napsal: Jednotka 1200 Kč Can kabely 0 pokud mas svazky Co znamená pokud mám svazky? Editováno: 13. Únor 2018, autor: Stanley210 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Ze si udelas CAN kabel HIGH,LOW ze stareho svazku a natahnes od xenove jednotky ke kazdemu svetlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley210 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Ze si udelas CAN kabel HIGH,LOW ze stareho svazku a natahnes od xenove jednotky ke kazdemu svetlu To bych asi nechal spíš na někom, kdo tomu víc rozumí... Já jsem spíš přes tu mechanickou stránku [emoji3]A ty jsi odkud konkrétně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoDeion Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Zdravím, brzy se připojím k hotovým přestavbátorům staré dobré O2. Narazil jsem na problém, že faceliftové xenony nechtěji nivelovat ani nahoru/dolu natož do stran. Už jsem to četl, že se musí vyměnit zase další krabička, vyměnit u ní konektor a celý to nějak přezapojit A jelikož nejsem frajer, nechci se přeceňovat, tak to svěřím rovnou do rukou ferdy25. Už se mi z těch drátků motá hlava Ale jsem šikovnej! Světla svítí! Blinkry blinkrujou. Parkovačky parkujou. Jo, a klakson troubí Kdyby náhodou někdo věděl, jestli se dá někam zapojit ty ledky v RS faceliftovém nárazníku, tak to uvítám.. Kámoš mi přivezl ledky do toho nárazníku v provedení 2-Pin tj. + a - a svítí to. Chtěl po mě 3.000,-Kč za sadu. Origoše jsou jiná cenovka. A srnky stále nedávají přednost ani nenosí reflexní vesty, tak mi to stačí. Fungovat to funguje. Provizorně to dám na krabičku, která to roužne po natočení motoru a vypne až se motor dotočí nebo když zapnu parkovačky. Někde jsem tu četl, že to jde zapojit do té palubní krabice (3C8937049E) aby to ovládalo jako auto si samo. Jestli to pak jde nějak nastavit diagnózou, aby to nesvítilo při zatažený ručce nebo při zapnuté parkovačce to už tuplem netuším. Ale dobře tuším, že když tam prsknu relátko, ruční brzdou ukostřím, plus dám na svorku "15", tak to svítit se zataženou ručkou nebude. Už to mám vyzkoušený. Když by to šlo bez relátka a krabičky pro led denní svícení rovnou do té palubní krabice, tak by to bylo hezčí. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 (editace) před 22 minutami, MoDeion napsal: Zdravím, brzy se připojím k hotovým přestavbátorům staré dobré O2. Narazil jsem na problém, že faceliftové xenony nechtěji nivelovat ani nahoru/dolu natož do stran. Už jsem to četl, že se musí vyměnit zase další krabička, vyměnit u ní konektor a celý to nějak přezapojit A jelikož nejsem frajer, nechci se přeceňovat, tak to svěřím rovnou do rukou ferdy25. Už se mi z těch drátků motá hlava Ale jsem šikovnej! Světla svítí! Blinkry blinkrujou. Parkovačky parkujou. Jo, a klakson troubí Kdyby náhodou někdo věděl, jestli se dá někam zapojit ty ledky v RS faceliftovém nárazníku, tak to uvítám.. Kámoš mi přivezl ledky do toho nárazníku v provedení 2-Pin tj. + a - a svítí to. Chtěl po mě 3.000,-Kč za sadu. Origoše jsou jiná cenovka. A srnky stále nedávají přednost ani nenosí reflexní vesty, tak mi to stačí. Fungovat to funguje. Provizorně to dám na krabičku, která to roužne po natočení motoru a vypne až se motor dotočí nebo když zapnu parkovačky. Někde jsem tu četl, že to jde zapojit do té palubní krabice (3C8937049E) aby to ovládalo jako auto si samo. Jestli to pak jde nějak nastavit diagnózou, aby to nesvítilo při zatažený ručce nebo při zapnuté parkovačce to už tuplem netuším. Ale dobře tuším, že když tam prsknu relátko, ruční brzdou ukostřím, plus dám na svorku "15", tak to svítit se zataženou ručkou nebude. Už to mám vyzkoušený. Když by to šlo bez relátka a krabičky pro led denní svícení rovnou do té palubní krabice, tak by to bylo hezčí. Díky! Mas BCM? A vymenenou jendotku Xenonu za C? Jestli ne tak se rovnou na to vykasli Jinak kdyby jsi chtel jednotky mam Editováno: 5. Červenec 2018, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoDeion Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 (editace) Už se na to nevykašlu. Už tam mám blatníci a všechny držáci, masku, zámek a vůbec všechny ty krávoviny namontovaný. I konektory přecvakaný na facelift světla. Nevim co je BCM. Znám akorát CML. Jestli myslíš tu palubní krabici nad spojkovym pedálem, tak ta tam je. Nákou tu AFS jednotku 5M0 s Céčkem nakonci jsem objednal ve středu ve VW spolu s nějakym konektorem do ní. Ta AFS krabička 2.500,-Kč a konektor 150,-Kč. Jsem mohl napsat dřív jestli někdo nemá nějaký ty jednotky k tomu. Ale já to ještě nevěděl viď. Nejsem vědmus, ačkoliv křišťálová koule by bodla. Měl jsem nechat původní blatníci a původní světla. Ten nárazník facelift RS by stačil, bylo by to jednodušší na elektriku, ale když už, tak už. Jeden takový hybrid s faceliftRS nárazníkem už jsem viděl. Není to úplně špatný. Příště teda napíšu jestli se někomu něco doma neválí. Tu elektro práci bude dělat ferda25. Já bych se z toho.. až by se auto divilo.. Editováno: 5. Červenec 2018, autor: MoDeion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoDeion Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 (editace) A co ty LEDky v nárazníku? Věděl by někdo esiva se to dá někam zapojit? Nebo holt sólo jako to budu mít provizorně zřejmě napořád.? Koukám, že nejsem sám koho to překvapilo, že se světla ani nehnou po přestavbě.. Mechanická (karosářská přestavba) je jedna věc. Pak holt ještě ta elektrická no.. Editováno: 5. Červenec 2018, autor: MoDeion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Necitujte bezprostředně předcházející příspěvky - pravidla fora to nedovolují! Podívejte se, jak to teď tady vypadá. Laskavě si ty příspěvky upravte - citace odstraňte. Nebo vám to smažu celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoDeion Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Pardon.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.