Wertheim Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Řekne mi někdo, jak je to s tím znáčkem vzadu na 5.dveřích? Je tam lepený lepidlem, nebo jen lepenkou?? Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Je tam jakasi lepenka. Drzi to fest, ale dolu to jde docela snadno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Je to nalepené niečím ako obojstranná páska. Dole to dáš tak, že to odrežeš silonovým vlascom. A potom už len odstrániš zvyšky lepidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Já bych to taky nejradši sundal, ale z bezpečnostních důvodů: raději to sám opatrně strhnu, než aby mi to nějaký cikán v noci orval šroubovákem a pak to zahodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 a evergreen mezi tematy v exterieru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 xp3 - ale to by si musel demontovať aj znaky a iné predmety z karosérie (ako napr. anténu, ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendy Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Já bych to taky nejradši sundal, ale z bezpečnostních důvodů: raději to sám opatrně strhnu, než aby mi to nějaký cikán v noci orval šroubovákem a pak to zahodil me uz nekdo ukradl sroubovakem, predstavte si 1.2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romaneek Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Spravne,je tam nejaka oboustranna lepenka... Co fungovalo viborne me bylo,ze jsem vzal fen a chvilku jsem na to foukal horky vzduch...Slo to pak dolu skoro samo.... A nezustala mi tam ta lepenka,ktera se pak odstranuje pomerne spatne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ta lepenka jde vyborne dolu obycejnou skolni gumou. A kdyz mas v prstech cit, tak i nehtem a nic neposkrabes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ja sem to rozhybal a pak tenkym nozim podriznul :)a v pohode to odlezlo...a ten zbytek toho lepidla sel dolu lihem krasne za 20 vterin to bylo dole bez jedineho skrabance nebo njakeho problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 lepenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Já bych to taky nejradši sundal, ale z bezpečnostních důvodů: raději to sám opatrně strhnu, než aby mi to nějaký cikán v noci orval šroubovákem a pak to zahodil Tak dneska jsem se do toho pustil. Odstranil jsem nápis fabia, motorizaci a na bocích úroveň výbavy. Práce to byla hodně na hovno, nepoužil jsem fén, jenom jsem nechal auto vyhřát na sluníčku. Odříznul jsem to zubní nití a hodně lepidla zůstalo na autě, které drželo jako svině. Nešlo to dolů ani hardem, ani nehtem a ani benzinem. Sundat lepidlo se mi povedlo až kombinací hadr s benzinem a nehet. Zároveň namáčet benzinem a zároveň loupat nehtem. Zkoušel jsem tu školní gumu a ani náhodou. A taky mě zklamalo, že i když jsem to dělal hodně pečlivě, pořád je to na plechu vidět, že tam ty popisy byly . Je to ročník březen 2001 a tak ten lak (i když je jistě lepší než u Š120) prostě degraduje. Nejvíc je vidět vždy obrys toho písmenka a obdélníčku, zůstane tam taková obvodová rýha. To asi za tu dobu jak tam padá čurbes. Možná by to šlo nějak rozleštit (?) ale to jsem nezkoušel. Sundat znak Škody na zadku bych ani nezkoušel. Jsem rád že je to dole, hlavně z těch "bezpečnostních" důvodů, tak jenom doufám že mi někdo neulomí zrcátko nebo nerozlmátí sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Jojo přesně jak říkáš sundat to jde snadno...i když teda vidím,že jsi se s tím trápil celkem solidně...já teda mám speciální sprej od 3M Lemon děláný přímo na opdstrňování nálepek a jiných blbostí a je to bezkonkurenční...nastříkáš necháš pusobit tak 5 minut a pak z té oboustrané pásky vznikne taková kašička kterou buď nehtem lehounce sundáš nebo hadrem..jde to snadno...a je to šetrné.. Jiná kapitola je ovšem lak...u mě to bylo vidět jen decentně..ale stejně jsem to tam vracel takžke jsem nic nezkoušel...jako rozleštit to nebo podobné hokusy pokusy... Ovšem zrovna dneska jsem se o tom bavil s jedním "Fabiářem" z našeho fóra který to sundávál z bíle a ať dělá co dělá pořád jsou tam ty písmenka a obdelníček po motorizaci pod určitým úhlem vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Samozrejme, že je to vidieť. Lak mimo nálepky sa totiž pôsobením poveternostných vplyvov, ale aj umývaním a slnkom opotrebia, lak pod písmenami a štítkom ostane neporušený. Jediná možnosť je skúsiť to trochu rozleštiť Tempo pastou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.