Přejít na obsah

Znáček


Wertheim

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
Já bych to taky nejradši sundal, ale z bezpečnostních důvodů: raději to sám opatrně strhnu, než aby mi to nějaký cikán v noci orval šroubovákem a pak to zahodil :076

Tak dneska jsem se do toho pustil. Odstranil jsem nápis fabia, motorizaci a na bocích úroveň výbavy. Práce to byla hodně na hovno, nepoužil jsem fén, jenom jsem nechal auto vyhřát na sluníčku. Odříznul jsem to zubní nití a hodně lepidla zůstalo na autě, které drželo jako svině. Nešlo to dolů ani hardem, ani nehtem a ani benzinem.

Sundat lepidlo se mi povedlo až kombinací hadr s benzinem a nehet. Zároveň namáčet benzinem a zároveň loupat nehtem. Zkoušel jsem tu školní gumu a ani náhodou.

A taky mě zklamalo, že i když jsem to dělal hodně pečlivě, pořád je to na plechu vidět, že tam ty popisy byly :(:(:( . Je to ročník březen 2001 a tak ten lak (i když je jistě lepší než u Š120) prostě degraduje. Nejvíc je vidět vždy obrys toho písmenka a obdélníčku, zůstane tam taková obvodová rýha. To asi za tu dobu jak tam padá čurbes. Možná by to šlo nějak rozleštit (?) ale to jsem nezkoušel. Sundat znak Škody na zadku bych ani nezkoušel.

Jsem rád že je to dole, hlavně z těch "bezpečnostních" důvodů, tak jenom doufám že mi někdo neulomí zrcátko nebo nerozlmátí sklo ;);)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo přesně jak říkáš sundat to jde snadno...i když teda vidím,že jsi se s tím trápil celkem solidně...já teda mám speciální sprej od 3M Lemon děláný přímo na opdstrňování nálepek a jiných blbostí a je to bezkonkurenční...nastříkáš necháš pusobit tak 5 minut a pak z té oboustrané pásky vznikne taková kašička kterou buď nehtem lehounce sundáš nebo hadrem..jde to snadno...a je to šetrné..

Jiná kapitola je ovšem lak...u mě to bylo vidět jen decentně..ale stejně jsem to tam vracel takžke jsem nic nezkoušel...jako rozleštit to nebo podobné hokusy pokusy... ;)

Ovšem zrovna dneska jsem se o tom bavil s jedním "Fabiářem" z našeho fóra který to sundávál z bíle a ať dělá co dělá pořád jsou tam ty písmenka a obdelníček po motorizaci pod určitým úhlem vidět.. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...