SpeederBB Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Nutno dodat, že na 4. rychlost je ten odpor úplně mimo provoz. Ventilátor jede na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Petr SDI měl jsem to samé s tou pojistkou č2,plast vytavenej,dalo se nové očko a koupil jsem celej novej plast,ale už se to vyhřívá znovu-pokud vyndáš celej kabel-změř to prosím,délku,nechám su udělat celý kabel znovu,aby to vydrželo-děkuju Nebo pokud by měl někdo etku,zjistit číslo dílu-kabelu. Opraveno,na vrakáči sehnán opět dobrý plast s kusem kabelů.Nastaven kabel s novým očkem-doufám,že to nyní vydrží déle. P.S.Chápu-nedá se to měřit,délka kabelu,je to až k pojistkám pod volantem-proto kabel nastaven. Editováno: 22. Duben 2014, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolf Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tak jsem total antitalent, ale nemůžu tu mrchu (předřadný odpor) najít :-( Poradí někdo? Vyndal jsem kaslík a vidím tohle. Musím demontovat ještě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) V příspěvku č.19 je nákres a tam to uvidíš. Odtáhni tu hadici trochu doleva a tam nahoře najdeš ten odpor. Prima šátrání Editováno: 17. Listopad 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolf Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Ahaa, moc díky, já ho pořád hledal vpravo... Ten nákres jsem studoval, ale moc chytrý jsem z něj nebyl, večer se do toho pustím ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris90 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Chtěl bych se zeptat ten předřadnej odpor je stejnej ať je auto s klimou nebo bez?? protože ve kšeftu mi řekly že jsou tam dva s klimou a nebo bez,když jsem si vzal ten bez protože klimu nemám tak mi daly toto viz.foto což když se dívám tak to není ono co máte focené to maj když to má klimatizaci.Tak ted to trošku nechápu můžete mi to prosím někdo vysvětlit?? Ještě jsem to neměl rozebrané,ale nějak se mi to nezdá.Děkuji všem odkaz na foto neumím sem vložit foto. http://pitris29.rajce.idnes.cz/Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 To co máš není žádný předřadný odpor ventilátoru!!!!! Ale relé dochlazování větráků sahary na chladiči!!!! Předřadný odpor topení je toto: http://www.cc-autodily.cz/odpor-topeni-predradny-2_2 Asi máš dobrého prodejce dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Ahoj, taky mi přestalo fungovat na první stupeň ovladani vetraku, na ostatní jde, asi to tez bude odporem co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Pravděpodobně ano. Na první stupeň je zařazenej celej odpor. Může to bejt ale i přepínačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Ahoj, tak mi tu někdo radil, že to když mi nefunguje první stupeň ventilatoru, tak to nebude odporem, pac na jednicku je napojene i ostatní stupne. Dne mam uz vymneneny ventilator a vymnenil jsem i ovladani klimatizace, ale první stupeň stále nefunguje. A odpor mi vůbec nejde vyndat, malo mista a ani sehne. Tak nevim v com ta chyba ze 1. stupeň nejde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Já teda nevim jak ty příspěvky čteš, ale já jsem napsal, že to pravděpodobně odporem bude a ty si místo toho vyměnit všechno ostatní a dražší. Znovu opakuji, že na rychlost 1 je v obvodu celej odpor (řekněme 3 odpory), na rychlost 2 dva odpory a na rychlost 3 jeden odpor. Rychlost 4 jede na plnou rychlost bez odporů. Z toho jasně vyplívá, že to odporem být může s tím, že by byl přerušen v rámci toho posledního (třetího) odporu, pokud vám funguje 2. a 3. rychlost. Pokud funguje jen rychlost 4, tak je téměř jisté, že je to odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Tak se mi podarilo vyndat odpor, spaleny ho nikd nevidim, ale neda se to otevřít jestli není vevnitř něco prepaleneho. Neda se nejak proměřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Tak jsem to zkusil proměřit na pípání měřákem, polozil jsem odpor tim víčkem dolu a smerem od sebe. z leva 1. reague na 3 a 4 a z prava 4. reaguje na 3 a 1. A 2. nereaguje ani na jeden. to same me napadlo projet odporem na 200ohm( nejsem eletrikar jen jsem to zkusil) a to same jako s pipanim ukazovalo mereni na ohmy. Dvojka vůbec nereague. Takze to bude asi odpor. Protože jsem koukal na ovladani rychlosti a nejak se tam nemá co pokazit. Při otaceni se konektory dotyji jak mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobobobo Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Jen sem dám foto nového předřadného odporu 6Q0 959 263 . Třeba to někomu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AliceAlice Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 (editace) prosím vás, jak jste ten předřadný odpor vyndali? sundavali jste palubovku? kaslík u spolujezdce máme vyndaný, ale ta mrška nejde ven... Editováno: 9. Listopad 2018, autor: AliceAlice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Palubovku určitě ne. Je to náročnější to vypáchat, ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Ahoj resil jsem to pred rokem. Jel pouze nejvyssi stupen. Sundat kastlik a pak system jezek v kleci a je venku a zpet. Vedou k nemu 4 dost hrube draty. Nejak se po ototci ale to uz jsi nejsem jist. Mel jsem vetsi problem dat ho zpet nez vyndat. Merak ukazal ze problem je pouze v pojistce tak jsem cvak puvodni a opatrne napajel novou. Zatim vse ok a za 30 KC ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.