bojler Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 (editace) No, tak se dívám, že Monte Carlo bude takový druhý Champion. Dokonce se už dostal i do dlouhodobýho ceníku. paket sportline se shoduje s tím předchozím, liší se snad jenom v absenci plaketky na zádi paket Sportline - za 15 000Kč nad rámec výbavy Ambiente Plus dostane člověk: bílá/stříbrná střecha (popř. zrcátka) kola Trinity 17 palců 1DIN rádio Blues interiér Pulse (malý kožený paket, sportovní sedadla, tříramenný volant) kryty pedálu z oceli Maxidot projektorová potkávací světla vkládané koberce bez označení motorizace sportovní podvozek akční model Fabia Monte Carlo za příplatek 30 000Kč dostane člověk navíc oproti Fabii Ambiente s paketem Sportline černý strop, sloupky volitelně červené prošití sedadel Pulse nemá Maxidot v základní výbavě oproti Sportline kola Comet 16 palců, černě lakovaná; černá kola Trinity za příplatek 3100Kč černá střecha černá světla a mlhovky černé lemy blatníků, černá maska [*]nelze přikoupit natáčecí světla multifunkční volant tažné zařízení střešní nosič Editováno: 25. leden 2011, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 > nad rámec výbavy Ambiente Plus dostane člověk Chtel jsi asi rict Ambiente. Plus je prece klimatizace i Sunset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 (editace) Ne, napsal jsem Ambiente Plus záměrně. U nabídek, kde je paket Plus důležitou položkou (např. Family nebo samostatná výbava Ambiente) je jeho obsah rozepsaný. Tam, kde jde o výčet rozdílné výbavy vyššího modelu a oproti nižšímu s balíčkem už bych se musel zbláznit, kdyby se furt mělo vypisovat znova za jakých podmínek je srovnání platné. Myslel jsem, že to jde pochopit. Až budou nějaké větší úpravy, zkusim to udělat ještě jednodušší. Editováno: 25. leden 2011, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Asi to fakt nechapu. nad rámec výbavy Ambiente Plus dostane člověk: * klimatizaci... ,ktera pritom v te vybave uz je, takze vlastne dostanes velke prd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Už chápu o co jde. Byla tam chyba. Původně jsem to měl proti Ambiente, pak jsem to změnil na Ambiente Plus (stejně ho bere drtivá většina lidí), ale už zapomněl vyhodit ty dvě věci. Prostě a jednoduše nad Ambiente Plus je Sportline stejně jako dřív vejš o 15000Kč. Akorát to teď asi změnili, aby rozdíl nevypadal na 25000Kč. A ušetříjou plaketku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Nevíte někdo jaké budou změny nebo novinky na tenhle rok? Mě to kamarádka prozradí až za 14 dní po konferenci,ale ptám se odpředu kdyby náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 SIIC Scout a L&K.Mají být v 1H 2011.L&K místo Exclusive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Nevíte někdo jaké budou změny nebo novinky na tenhle rok? Mě to kamarádka prozradí až za 14 dní po konferenci,ale ptám se odpředu kdyby náhodou. Na podzim ještě mini, měly by přijít do Superbu i nové výbavy (údajně větraná sedadla). Yeti a Superb by měli dostat možnost přípravy na DVD přehrávač pro zadní sedadla. Až budeš vědět, tak sem pak něco napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Napíšu, ale bude to chvílu trvat. Říkala mi, že musím vydržet čtrnáct dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Mě by zajímalo nejvíc jak to bude s motorama, nejvíc asi kdy příjde modernizovaný 1.2TSi ale i jak a kam a jestli budou zahrnuty už i nové TSička nebo budou až na přes rok a kdo ví co ještě. Pokut máš možnost, tak se zeptej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Modernizované 1.2TSI? Představené bylo před rokem a půl. Ona se chystá nějaká modernizace? Spíš čekám kdy přijde menší bratříček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 V tom Mini by časem měl být 0.8 TSI místo 1.0 HTP.O modernizaci 1.2 TSI nic nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Na TSI 63kW by se mělo u Monte Carla vztahovat TSI Start taky. Podle jistých informací by se mohlo v nejbližší době trochu něco hejbat u OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Napíšu, ale bude to chvílu trvat. Říkala mi, že musím vydržet čtrnáct dní. Kupuješ auto, že jsi tak nedočkavý? Mimochodem nový MR mají vždy auta vystavovaná v Ženevě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 (editace) JJ, přesně tak budu kupovat nový auto. Ale rád se dozvím nové věci. Jediný co bude je mini auto do města, a má být ještě něco mezi octávkou a fábii. Prý nová felicie nebo úplně nový model. V průběhu dalších let nové modely,ale do jaké třídy to nevím. Editováno: 29. leden 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Konec barvy Modrá Storm,místo ní bude Modrá Lávová metalíza.Zpět bude deštník v SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Storm některému modelu sekla, ale třeba na Superbu mně přijde strašná. Nejdýl v nabídce je Candy, Magic a Corrida, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Modrou Storm jsem viděl na OIIC L&K 4x4 a nevypadala na ní hrozně.Ty barvy jsou Uni,co jsi psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Magic není Uni. Říkám, že na něčem je Storm dobrej (třeba FI nebo FII, Y), ale na zrovna SII nesluší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Čierne hmlovky v Monte Carlo verzii majú corner alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Základná výbava: Predné hmlové svetlomety Monte Carlo s Daylight funkciou(tmavé zasklenie) V CZ sa dajú objednať Corner za 2700,-Kč V SK Corner neponúka ani aktuálny cenník pre Monte Carlo, a ani konfigurátor, no objednať sa to u dealera možna aj dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Pokud se nepletu, jsou corner mlhovky totožné se standardními, neměl by tedy být problém. Natáčecí světla jsou ale hw jiné a objednat, pokud se něco nezměnilo, nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Vazne rozmyslam, ze by som na Roomstri vymenil strieborne disky Comet za cierne a k tomu pridal aj cierne svetlomety a ciernu masku kapoty. Ak by som chcel vymenit standardne potahy sportovych sedaciek za tie cervene z Monte Carla treba menit sedacky, alebo sa daju vymenit len potahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 daju sa vymenit len potahy.... objednas v autorizaku .... otazna je len cena vs. prinos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.