MikeTTT Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Tak vážení, sraz majitelů autosalónů v O2 aréně je za námi, ale dohromady nic nového jen ten znak a škoda mini. Od května začíná nový modelový rok tak možná nějaké změny budou. Ceny zůstávají stejné. Vše uvidíme časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 (editace) Pokud by měl někdo zájem o skutečně růžové auto, fialová Levandulová je tou pravou volbou. Bohužel nebyl po ruce foťák. Hnědá Marrone není téměř k rozeznání od Rosso Brunello. No a ještě jedna poznámka na okraj. Pořádně jsem si prolezl Jettu. Byl jsem dopředu vybavenej informacema o šetření v interiéru. Oproti Golfu je opravdu o něco horší, ale většina ústupků jde poznat až při podrobném zkoumání a navzdory základní verzi je pořád povedená. No bude to zajímavý, jak si povede a jak moc bude určující pro OIII. Editováno: 15. Únor 2011, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 bojler: Sice to sem nepatří, ale docela by mě zajímalo, kde šetřili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Tak vážení, sraz majitelů autosalónů v O2 aréně je za námi, ale dohromady nic nového jen ten znak a škoda mini. Od května začíná nový modelový rok tak možná nějaké změny budou. Ceny zůstávají stejné. Vše uvidíme časem. A na ostatné okrem loga a mini si zabudol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 bojler: Sice to sem nepatří, ale docela by mě zajímalo, kde šetřili. Ale patří. Úroveň VW je myslím zajímavá i pro další směřování Škody :-) Bohužel, jsem viděl jenom Trendline a ani jinde na internetu jsem nezahlídl jinou verzi na skladě. Co mě teď zrovna napadá - plasty ve dveřích, černý pojišťovací tlačítko na ruční brzdě, ruční brzda vypadá u golfu líp (nevyčuhuje tolik), budíky má Golf narozdíl od Jetty jako v SII/Y a Jetta obyčejné. No a hlavně - celkově vypadá vnitřek Golfu hodnotněji. Ne že by Jetta byl průšvih, to ne. Rozdíly jsou patrné hlavně při přímém srovnání. Golf je podle mě s Peugeotem absolutní špička ve třídě, proti ostatním bude Jetta pořád bezproblémová. Popravdě su hodně zvědavej na OIII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Co ten SIIC Scout a L&K. Tak vážení, sraz majitelů autosalónů v O2 aréně je za námi, ale dohromady nic nového jen ten znak a škoda mini. Od května začíná nový modelový rok tak možná nějaké změny budou. Ceny zůstávají stejné. Vše uvidíme časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Je docela možný, že se tam takovýhle věci ani nerozebíraly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Je docela možný, že se tam takovýhle věci ani nerozebíraly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 (editace) Říkala mi, že prej o nových modelech ani zmínka, nechtěla mi prozradit víc, asi probírali strategii jak zvednout prodej. Nový modely možná příští rok, ale letos kromě toho jednoho asi nic. Jen jak bude nový modelový rok, tak určo budou změny. Jak se sní uvidím tak se ještě zeptám. Editováno: 15. Únor 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 MikeTT: Auta MY 2012 bude vystavená za 2 týdny v Ženevě. Škoda Auto tam má 1.3 tiskovou konferenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Bola tam vôbec, alebo si tak moc k srdcu zobrala, to čo tam podpisovala o mlčanlivosti? Okrem mini tam bolo údajne dalších 5 noviniek, kt. budú niektoré až v roku 2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Bylo to pro majitele autosalonů,takže prodejce se tam nedostal.Bylo tam mini,SII facelift,nějaký klíčový model-asi OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 On má být u SII facelift? :-) Mimochodem, když jsem tak nějak měl loni zkraje jara jedné noci vidění, viděl jsem takový model s namalovanýma světlama. A jestli to bylo správné vidění, novinky pro rok 2013 by byly při obdobné rozpracovanosti těžko prezentovatelné i jako modely... 2011 - SII Scout a LaK, na podzim mini 2012 - Popular a Octavia III 2013 - doplňte si sami Mohli tam s klidem ukázat prakticky finální podobu Populara, možná podobu OIII. Pokud je ale pravda tvrzení Škody, že vývoj nového auta trvá dva až dva a půl roku, na věcech pro rok 2013 teprve nedávno začali pracovat... snad jedna karosářská úprava stávajícího modelu by mohla být už hotová teď... DavidSK: novinkou myslíš i různé karoserie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Buď to bude FL nebo SIII. Ale v O2 Areně bylo Mini,A-Entry,OIII sedan a combi a SII FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Áno, nové logo, nový výzor autosalónov Škoda, mini, A-entry (najpravdepodobnejšie Felícia), koncom roka 2012 (asi Paríž 2012) O3 sedan, neskôr O3 combi a Superb2 FL, údajne Sup sedan s úplne novým zadkom, doterajší mal všade hodne negatívnych ohlasov. To sú asi info, čo sa dostali len zatial k nám, to isté ohlásili aj niektorý novináry. Kedy by mohli byť známe zmeny pre MR 2012? Minulý rok už o takomčo čase sa vedelo o zmenách MR2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 DavidSK:Psal jsem to o něco výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Viem, viem, tak info máme podobné, len som sa chcel opýtať o zmeny MR 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Bola tam vôbec, alebo si tak moc k srdcu zobrala, to čo tam podpisovala o mlčanlivosti? Okrem mini tam bolo údajne dalších 5 noviniek, kt. budú niektoré až v roku 2013. Byla tam, to vím jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 V SR: Limitovaná séria Fábia CHIC, vyrobené 60ks VIAC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Tak máme tu další novinky, tak jsem zvědavej jak se ukážou http://www.novinky.cz/auto/225929-skoda-auto-chce-kazdy-pulrok-predstavit-novy-model.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Možná přecejenom delší diskuse o nových modelech do jiných témat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Nevěřím tomu, že ŠA představí každý půlrok nové auto, leda by to muselo být něco jako Škoda Fabia Monte Carlo , tudíž i různé limitované edice ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Všechno je možný, když chtějí do roku 2018 zdvojnásobit tržby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Pánové nekažte mně tady bábovičku. Pár příspěvků ok, ale rozvíjet debaty jestli věříte nebo ne... Na rozloučenou při přesunu do vhodnějšího tématu přidám kalendář: 2011 - mini 2012 - popular, OIII 2013 - fabia a .u.er. III, yeti xl (vychází to akorát na období fl) mini by mělo mít navíc dvě provedení, OIII bude určitě i jako combi, to stejný fabia i .u.er., takže rok 2005 je asi na dlouhou dobu posledním rokem, kdy se stalo úplný prd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Pro milovníky konfigurování automobilu připravila Škoda nový konfigurátor s 3D vyobrazením. Stříbrné světlo nutností. http://lifecc.skoda-auto.com/cze/cs-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.