NNN Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 A bude fl Superbu, nebo to dopadne jak u předchozí generace, že trošku upraví auto těsně před novou generací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 V O2 Aréně byl facelift,ale co mám info tak SIII by měl být 2013.Co vím,tak krátký SII co tam byl,tak měl jiná zadní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Teoreticky by mohl mít menší FL se změnou loga a pokud přijde na konci 2013 se začátkem prodeje počátkem 2014, mělo by to i smysl... no uvidíme.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Paket Black pro FII RS v konfigu.Zatím bez ceny: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 To budou černé mlhovky, světla a lem mřížky jak u Fabie Monte Carlo? Když jsem FMC viděl, tak to vypadalo na ní opravdu dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Ano,přesně to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) Akční model Fabia Magic,Roomster Magic: http://www.skoda-aut...ages/magic.aspx Nové barvy zvláštního lakování u OII FL: - Bílá Coffe - Fialová Lavender - Fialová Space - Zelená Army - Zelená Khaki -Červená Rallye Těch barev je tam víc,viz konfigurátor. Editováno: 28. Březen 2011, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) Akční modely Magic opět na scéně: http://www.skoda-aut...ster-Magic.aspx O co jde: - rozšíření akce Family o další motorizace (1.2/44kW, 1.2/51kW a 1.2/63kW) - modely mají víc výbavy oproti Family - jsou o něco dažší - nemají navíc metalízu v ceně např. Magic 1.4/63kW je dražší o 10 000Kč, 10 000Kč stojí případná metalíza a ve výbavě má oproti Family navíc kola Antares 15 palců, rádio Blues s CD/MP3, prodlouženou záruku na 4roky/60 000km a combi ještě střešní nosič. Po dokoupení všech věcí a využití metalízy je Family zhruba nastejno. Roomster Magic Style 1.4/63kW je dražší o 15 000Kč, 10 000Kč stojí případná metalíza a oproti Family má navíc el. ovl. oken vzadu, vyhřívaná sedadla vpředu, prodlouženou záruku a střešní nosič - tzn. Family je i po dokoupení všech věcí v případě využití metalízy výhodnější Jestli bude Family i dál spolu s Magicem, to je otázka.. Editováno: 28. Březen 2011, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) Díky za podrobný výpis, Bojlere. Škoda, že zatím není na webu ŠA zveřejněn kompletní cenuk, není Magic ani v konfigurátoru, docela by mě zajímalo, jak nastavili cenu Ambiente TSI a jestli jde doklikat i další výbavu z klasické Ambiente, např. Sport II (i když tam se "tlučou" radia). Vidím, že už jsi ceny doplnil, akorát nechápu Magic Ambiente TSI stojí kolik? Píšeš částku 15 000,- oproti základní ceně, tou myslíš jakou cenu? Editováno: 28. Březen 2011, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Podrobný popis jsem přesunul na první stránku. Magic je dobrá nabídka hlavně pro motory 1.2HTP, které byly u Family pouze s leasingem. Ne každý chce silnější motor a čím širší nabídka, tím líp. Dá se s tím šermovat v určitých kombinacích i u 1.4/63kW - když nechce člověk metalízu, může to být levnější varianta. Asi se těžko můžeme divit, že cenová výhoda u TSI není tak velká jako u ostatních motorů. Právě Family přišla jako snaha nabídnout konkurenceschopnou cenu a přitom nejít s cenou TSI dolů. Je potřeba pamatovat na to, že 1.4/63kW je u Family oproti TSI levnější o 30 resp. 35 000Kč. Magic dává u TSI rozšířenou výbavu se slevou 5000Kč, lepší než drátem do oka. Co se týče radií, dá se předpokládat kombinační cena pro Swing. Bylo to tak u prvního Magicu, u Beatu i u Sportline. S dostupností Sportu I. a II. pochybuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 (editace) Máme tady další várku jarních novinek: pro Magic FII a R je nakonec v základní výbavě barva, včetně zvláštního lakování nový balíček Octavia Family (tedy FL Octavia) obdobný jako u FII/R/T cena 10 000Kč pro Classic (nově v Edition CZ, sleva stejná jako u Primy a za to přibývá metalíza bez příplatku, klimatizace, tonovaná skla, radio Blues a dělená zadní sedadla, záruka 4roky/60000km) - krom klimatizae tedy přidává za 30 000Kč oproti Primě uvedenou výbavu včetně barvy, hlavové airbagy a ESP cena 0Kč pro Ambiente a za to přibývá balíček Plus, barva bez příplatku, vyhř. před. sedadla, záruka 4roky/60000km, interiér Crystal, koberce [*]nový balíček Family pro Yetiho cena 0Kč pro Active, do výbavy přibývá barva bez příplatku, dálk. ovl. zamykání, radio Blues, třetí opěrka vzadu, hlavové airbagy, záruka 4roky/60000km cena 0Kč pro Ambition, přibývá barva, interier crystal, koberce, corner mlhovky, kontrola tlaku v pneu, kola dolomite, climatronic, vyhř. před. sedadla, záruka 4roky/60000km [*]Superb pro liftback za 0Kč upravený paket Evident (kola 17 palců, barva bez příplatku, sunset), nově pod názvem Family a se zárukou 4/60000km pro Comfort a Ambition blbej vtip :-) Editováno: 1. Duben 2011, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 (editace) Škoda, že Magic Fabie stále není v konfigurátoru. Informace od prodejce - metalíza je v systému prodejce stále za standardní příplatek, Sport II objednat nelze, radio Swing lze doobjednat za 2 700,- Editováno: 1. Duben 2011, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Je docela škoda, že ten Sport II. nepustí. Ostatně Sport I. třema s 16 palcovejma kolama by byla taky zajímavá věc. Ale on si to stejně kupuje málokdo. Příspěvek s rozšířením nabídky Family je nemístnej ftípek, tak ne že se někdo stejné nabídky začne dožadovat u prodejce. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 To jsou blbý vtipy, Bojlere. Jinak z konfigurátoru zmizela Family, Magic tam není stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Užs počítal, jestli nekoupit Yetiho Family? :-) Díval jsem se na ty barvy zvláštního lakování a rozdíly jsou v udávaném výběru dokonce i mezi karoseriemi hatchback/combi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jmeno Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Viděl jste už někdo Fabia II Combi Family Grand? 22.3. - tedy asi týden před koncem akce jsem si jí objednal a měla by být někdy ve druhé polovině května. Teď si při ceně akce Magic drbu hlavu. Jde mi o to, zda má skutečně něco navíc od ostatních výbav - kromě loga po stranách - nebo jsem skutečně exot. Respektive mám k ní paket Sport II, který u Magicu na výběr není, ale to je slabá útěcha. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 (editace) Bohužel, Family Grand byl výhodný oproti Ambiente Family pouze v případě, žes nechtěl 1.4/63kW a vzal se motor 1.2/44kW. Už cena slabšího motoru 1.2/51kW byla v případě combi o výrazných 25 000Kč vyšší a pokud by se porovnávaly stejné motorizace, rozdíl byl dokonce ke čtyřiceti tisícům. Přitom výbavy bylo na ty peníze navíc hodně málo: interiér Crystal (látka) vkládané tkané koberce kola z lehkých slitin Antares střešní nosič (combi) síť pod platem v kufru (hatchback) tašku v zavazadlovém prostoru Zkusil bych kontaktovat prodejce s tím, jestli je ještě možné změnit výbavu. Podle mojeho názoru je vina na obou stranách - ty sis pořádně neprohlídl nabídku a prodejce by tě měl upozornit, že jsou také jiné možnosti. Z uvedené výbavy jdou kola koupit včetně sportovních sedadel a koženého paketu za 10 000Kč, textilní koberce do tisícovky a síť je maximálně pětistovka. Pokud ti nedali ještě nějakou neveřejně prezentovanou slevu, tak opravdu nejde o úplně rozumnou volbu. Můj návrh - kontaktovat prodejce s tím, že při porovnání s Ambiente Family došlo k nedorozumění a požádat o úpravu výbavy - podle toho, co preferuješ, tak na Ambiente Family a nebo aktuální Magic. Teoreticky by v případě odhadu dodání v průběhu května nemusela být zaplánovaná do výroby a s tím je ještě šance hnout. Možná to ale nejde. Pokud by nechtěl změnu udělat a spočítal sis cenový rozdíl na vysokou částku oproti dohodnutým sankcím, uvažoval bych i o stornu objednávky. K ochotě prodejce bych ale zkoušel dojít nezmiňováním akce Magic, ale spíše nabídky Ambiente Family. Pokud by byl svolný a Magic by vycházel lépe (je o něco dražší a nemá metalízu v ceně), hurá do změny i tak. Jestli chceš, hoď sem podrobnosti objednávky. Editováno: 14. Duben 2011, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jmeno Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Děkuji za ochotu. Objednávku u sebe momentálně nemám. Co jsem projížděl konfigurátor, tak se jedná o rozdíl cca 15 000 Kč oproti Magicu - tedy kdybych týden počkal, tak mám stejnou výbavu - jen místo rádia Swing jedno DIN radio myslím, že Blues - to je mi celkem jedno, stejně se obávám, že tam dlouho nevydrží, jelikož parkuji na ulici (pojistku mám pro jistotu jen se spoluúčastí 1 000 Kč) a bez ESP, kontroly tlaku pneumatik a myslím, že ještě nějaký asistent, ale to není podstatné - nechci o těchto věcech rozpoutávat diskusi. Spíš mi jde o to, zda jste výbavu Grand už někdo viděl, jelikož ani prodejce - ani na stránkách Škoda jsem žádný obrázek nenašel, jak vypadá "Exluzivní" interiér Crystal, nebo zda je k něčemu a jak vypadá "taška v zavazadlovém prostoru" - zase mě to tak nežere, abych kvůli tomu prudil - pokud tato "exkluzivní" výbava bude jen nějaká legrační záležitost, tak si řeknu "seš blbej" a chybama se člověk učí - to je asi tak vše. Auto už nutně potřebuju, takže nemohu zase přeobjednávat. Ona celá ta historie byla taková, že jsem měl představu, jak stejně, jako v roce 2006 pošlu v pondělí email prodejci s dotazem co má na skladě a v sobotu odjíždím s novým vozem s vyřízenou veškerou administrativou a na značkách (Fabia Combi Ambiente 1.2 47 kW). No a letos už potřebuje svůj vůz i manželka. Nákup jsem naplánoval na konec března, jako nejzašší termín. Můj dotaz co má na skladě prodejce upřímně pobavil - jeden Roomster a jedna Fabia Combi - obojí rok výroby 2010, výbava a barva zcela mimo mé představy. Původně jsem šel pro Octavii Combi Tour, ale čekací doba, nutné dodatečné lakování zrcátek, nákup bočních lišt, výbava a výsledná cena změnili můj názor na Fabii s plnou výbavou (mám ještě nakonfigurovány další věci). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Na skladech není už dlouhou dobu prakticky nic, někde samozřejmě něco mají, ale doby, kdy i malý prodejce měl klidně 20 Fabií, to je dávno pryč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 No já zrovna kolem menšího prodejce jezdím a je fakt, že mu tam stálo tak 30 aut, Fabií a Octávií, a teď tam nemá vůbec nic, jen pár aut vystavených uvnitř. Ale proč sem píšu, nevíte někdo něco o akci na alu kola i s gumama, cena by měla být cca 4000 za kus, někdo tu informaci vypustil v sekci Bazar, ale už je to smáznuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Konec sněžných šampionů.. budou nově svěží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 (editace) Ještě bojler zapoměl u Yetiho, na zrcátka, nově budou se i sklápět. Za příplatek 1000,- budou el. ovládaná, vyhřívaná, sklopitelná a s osvětlením nástupního prostoru. Nová kola jsem viděl jsou moc pěkný podobný Arktosům, ale cenu nevím. A model Champion už nebude, ale bude Yeti fresh. Více na škodováckých stránkách nebo na auto.cz. Editováno: 18. Duben 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Zrcátka jsem nikde neviděl, nebyly psané ani k Ženevě, ani teď. Ale byl by to logický krok. Snad nestáhnou u Superbu Trifidy, protože to jsou snad nejoblíbenější kola podle toho, kolik jich jezdí. Ceny výbav zatím nevím, černá světla a lišta pro FRS je u rakušáků asi za 60 eur. Trochu jsem čekal od nového MR SII L&K, zatím ticho po pěšině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Z tiskové zprávy k Yetimu: Za mrazivých zimních dní přijde vhod novinka v podobě dálkového ovládání nezávislého topení, které lze pro model Yeti pořídit v rámci mimořádné výbavy. Zahájit vytápění vozu tak bude možné třeba přímo od stolu se snídaní a před příchodem k vozu již bude interiér vyhřátý na příjemnou teplotu. Při parkování v úzkých ulicích nebo při průjezdu zúženými místy v terénu bude možné nově využít komfortního elektrického sklopení vnějších zpětných zrcátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Teď se na to dívám, že už jsem to psal k Ženevě, hlava dubová. Ještě nemluvili o těch dvoubarevnejch kolech. No uvidíme v ceníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.