bojler Vloženo 25. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) Nevim, jestli je to chyba nebo změna - v R teď rodiče nedostali takovou tu připínací schránku na boční stranu kufru. Každopádně ty sítě jsou mnohem lepší. Fabia Magic Zelená Májová: Pandora: dáš si tam ten balíček s kolama a bílou střechou? Jdou tam dat i jiný kola než Antaresy? Editováno: 25. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Na akční balíčky jsem se neptal, barva se mi líbí Rosso Brunello, zezačátku se mi moc nelíbila, ale teď se mi líbí více, než Flamenco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Rosso brunelo je moc pěkná barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 No rodiče ju mají asi třetí den a zatím se všem strašně líbila. A vypadá to, že je na tmavou barvu hodně odolná na zaprášení - moc to na ní nejde vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Hod nějaky fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Fotky bohužel nemám, jenom nekvalitní z mobilu. Jinak co se tak dívám, tak se dají sehnat u prodejců nejenom zelené Májové, ale třeba i Sahara, Agave, Cayenne, červená Vulkan, zelená Cosmic apod. Otázka ale je, jestli můžou objednávat tyhle barvy běžně do výroby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Jak vypadá ta barva vulkan a cayene????? Hod aspon ty z mob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Cayenne se dělala už dřív, je to taková červenooranžovohnědá. Vulkan snad tušim taky, ale strejda Google nevyhodil nic kloudnýho na první stránce. Tohle je rosso brunello foceno tři roky starým 1M mobilem, chtěls to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Velice pěkné auto. Ta barva je nádherná + ty kola to dělá nádhernej celek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 (editace) Pandora: dáš si tam ten balíček s kolama a bílou střechou? Jdou tam dat i jiný kola než Antaresy? V práci jsem teď dostal FII Ambiente 51 kW s tím inovovaným tříválcem a musím říci, že zvukem motoru jsem zklamán, sice už nemá takový pištivý zvuk, ale při akceleraci je zvuk strašně rachtavý a hlučný. Je to škoda, myslel jsem, že to bude tišší. 1,4 16V je tišší, ale zase se musí více točit, přitom mě baví jezdit kolem 2 500 ot. takže asi nezbývá než čekat, jak bude vypadat cena 1,2 TSI ve FII. Editováno: 28. Říjen 2009, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Pandora: dáš si tam ten balíček s kolama a bílou střechou? Jdou tam dat i jiný kola než Antaresy?V práci jsem teď dostal FII Ambiente 51 kW s tím inovovaným tříválcem a musím říci, že zvukem motoru jsem zklamán, sice už nemá takový pištivý zvuk, ale při akceleraci je zvuk strašně rachtavý a hlučný. Je to škoda, myslel jsem, že to bude tišší. 1,4 16V je tišší, ale zase se musí více točit, přitom mě baví jezdit kolem 2 500 ot. takže asi nezbývá než čekat, jak bude vypadat cena 1,2 TSI ve FII. Myslím že u ostatních koncernových aut je rozdíl plus cca 10.000,- proti 1.6. To beru jako rozumný příplatek, kór když je tam šestikvalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 (editace) Nevim jeslti je to chyba, ale uz sem videl v nabidce prodejce i OII 1.4TSI s barvou bezova sahara nebo hneda marrone. Kdyby mel nekdo moznost ty novy barvy vyfotit, tak by me docela zajimalo jak vypadaji. Zatim se podarilo ulovit jenom Majovou a Limette, pripadne barvy, ktery se davaly driv. Pokud se strejda google neplete, barva cervena apollo se davala na favorita nekdy kolem r. 1990, ale nevim to jiste.. Editováno: 12. Listopad 2009, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Cayenne se dělala už dřív, je to taková červenooranžovohnědá. Vulkan snad tušim taky, ale strejda Google nevyhodil nic kloudnýho na první stránce.Tohle je rosso brunello foceno tři roky starým 1M mobilem, chtěls to Tak toto je asi najkrajsi Room akoho som videl (studiu z roku 2004 neratam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Tak to je opravdu krasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 (editace) Sak sem to taky sam vybiral (Pro pripadne navstevniky z garaze snad jenom dodam, ze moje doporuceni byl Golf...) Kdyz sem obe dve auta postavil vedle sebe, tak rosso brunello vypada zepredu sirsi, z boku vic krabicovatejsi. U corridy jsou totiz vetsi kontrasty mezi cernejma prvkama, oknama. Posledne sem ho videl hodne zasranyho od spiny a ta barva pak vypada jako skoro cerna. Je to neco jako Arctic nebo Storm, ty imho taky meni barvy podle stupne zaspineni. Editováno: 27. Listopad 2009, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 ja by som povedal, ze cez den moj Arctic vyzera svetlo zeleno, vecer alebo ked je zamracene, tak strieborno-modro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 (editace) Mám smutnou zprávu pro lidi, kteří zrovna objednali FII nebo R.. od 1.1. bude hlavně u R docela rallye v podobě prodejních podpor, .. Uvedu jenom orientační čísla, později upřesním a doplním. Po vzoru G_C i já nezaručuju, že v částkách není úmyslně chyba pro případné ztrapnění pisálků a nebo třeba sumy můžou být (ne)vynásobeny nějakým koeficientem. Fabia - 12-24 tis. benzinové motory, 36-48 tis. nafta, na akční pakety (Plus, Magic..) a karoserii Combi jsou podpory o něco nižší Roomster - 1.2 16 tis., 1.4 a 1.6 - 32 tis. atd. Jak už jsem psal do jiného tématu - je možné si objednat všechny modely v barvách pro flotily.. Editováno: 8. Prosinec 2009, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Bojlere, FII Magic bude i po novém roce a dokonce s ještě větší slevou? Mě by spíše zajímalo, jestli se po FL FII dostanou do ní ty dva 1,2 TSI motory a za jakou cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Zítra se pokusím upřesnit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) Tak Tour Trumf i po Novem roce, zatim neni znam konec akce. Zmena DPH se projevi, ceny v ceniku se zvysi o cca zaokrouhleny procento. Ty slevy na FII/R o kterych sem mluvil se tykaji skladovych vozu i zadanych do vyroby, rozdil by nemel byt. EDIT: co byste řekli u FII hatchbacku slevám 12k/16k (HTP/1.4 a 1.6, s paketem Plus/Magic, benziny) a 20/24 tis. (na auta bez akcnich paketu, benziny), u nafty 40/48k (s paketem/bez paketu) a pro combi vsechny z uvadenych castech o 4k nizsi? A nebo treba 16k na R 1.2, 32k na R 1.4/1.6 a pro naftu 48k? Líbilo by se to? Nezaručuju schválně přesnost a (ne)aplikování nějakého koeficientu... Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 No, já nevím, v říjnu jsem dostal nabídku se slevou 15 000,- na FII Magic HTP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Jenom zdůrazním důležitou větu Nezaručuju schválně přesnost a (ne)aplikování nějakého koeficientu... a dodávám, že mluvím o dodatečné podpoře a ne celkové slevě. Co takle koeficient 1,2? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Bojlere - kdy budou mít prodejci informace o těch slevách, co píšeš? Když se zeptám v pondělí, dostanu už kalkulaci s tou dodatečnou slevou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 (editace) Mají je od 7.12., co dostaneš nevim. Já byl teď kvůli jiné věci u tří po Praze a u všech z nich je to v pozici "není to veřejné, dáme jenom když budeme muset". Takže se nenechat odbýt řečma "pouze na skladové vozy", "jen bez jiných balíčků" a s klidem říct, že máš informace. Na Jarově dokonce zapíral, že by to bylo na vozy do výroby a že prej se to nedá kombinovat si jinejma balíčkama (např. Ambiente Plus, ...), což je logicky blbost. Nevím jiste, jak je to u Magicu, Dua a R Style Plus 1.4, ale co sem viděl, tak na ty klasický balíčky Plus za 10k slevy budou určitě. A podle mě i na ty ostatní. Během příštího týdne bych snad měl mít detailní info. Akce bude platit na vozy fakturované od 1.1. a výš uvedené slevy jsou bez DPH. Při vyjednávání je potřeba mít na paměti taky zvýšení DPH na 20%, ceníkové ceny se o to procento zvýší. Editováno: 13. Prosinec 2009, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 (editace) Tak jsou v konfigurátoru už nové ceny s 20% DPH. Aktuální ceníková cena na FII Combi je o 5k nižší než na podzim, tzn. příplatek oproti hatchbacku 10k (oproti normálu polovina). Víc jsem toho zatím narychlo nepostřehl, večer upravím celkovej přehled. EDIT: o procento byly upraveny i dražší výbavy, např. metalíza u FII/R/OI je o 100Kč dražší Editováno: 14. Prosinec 2009, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.