Dix1 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Fabia_ActionPricelist.pdf OctaviaTourTrumf_ActionPricelist.pdf Roomster_ActionPricelist.pdf Yeti_ActionPricelist.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 No, takže je to jenom napsáno přehledněji K tomu Yetimu jsme měl informace, že je to jenom na skladová auta, takže tam se vzdávám. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 By mě zajímalo, jestli i po této slevě bude mít ještě prodejce prostor pro poskytnutí další slevy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Podle všeho jde na tohle jenom velmi malá část marže a je to podporováno přímo Škodou. Ale předpokládám, že si marži vzít nebudou chtít nechat - což je podle mě za současné situace docela pochopitelné. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Autocentrum Prdubice už teď na Magic mi nabízelo vlastní slevu 15 000,- /říjen 2009/. Jinak mě překvapilo, že 1,4 16V je dražší jen o 25 000,- Myslel jsemm, že je rozdíl + 30 000,- oproti 51 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) Já sem na konci září objednával se slevou 7,3% R Style Plus, sleva se určitě dá vyjednat. Na některých motorizacích se prodejce v malé míře podílí z vlastní marže, u některých je naopak navýšena.. Oni možná před těma dvěma tejdnama prodejci nevěděli, že s tím pude Škoda veřejně a ne tak jako v první polovině roku formou pasivního prodeje. Samozřejmě je to prodejce od prodejce.. Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Upravil jsem přehled akcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Tak jsem se díval do konfigurátoru a předpokládám, že jde pro FII Magic objednat barva modrá polární metalíza. Nevím, jak ta barva vypadá, ale pře dpůl rokem jsem viděl FII Combi ve světle modré metalíze, tak snad je to identická barva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) Jdou objednat minimálně všechny barvy z palety pro velkoodběratele, není to spíš Aqua? Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumerian Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Když jsem Roomstera Duo objednal 30. listopadu a přebírat ho budu druhý týden v lednu, tak se na mě nová akce asi nevztahuje, že? No jo, co se dá dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumerian Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: sumerian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) mělo by se to vztahovat na auta fakturovaná od začátku roku 2010 do konce března. pokud je prodejce rámcově slušný a není v tom nějaký háček, mělo by k dodatečnému snížení dojít. někteří prodejci už teď zveřejňují nové ceny na skladová auta s tím, že k odběru může dojít na začátku ledna. protože by měl být systém objednávání skladových aut a aut na objednávku fakticky stejný, osobně tipuju, že nebude problém. jestli jsou zkušenosti s prodejcem dobré, šel bych rovnou za ním, jestli zatím bez zkušeností, zkusil bych třeba napsat i na infolinku, jestli je to možné... Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumerian Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Z infolinky napsali, že "K Vašemu dotazu sdělujeme, že při koupi vozu je vždy rozhodující datum objednání Tedy v době, kdy jste si Váš vůz objednával (30.11.09) tato akce neplatila a stále zatím neplatí, proto se na Vaši objednávku nevztahuje. Ohledně dalších bližších informací prosím kontaktujte Vašeho smluvního prodejního partnera, kde jste si vůz objednal." Trošku ale nechápu větu o tom, že stále ještě neplatí. Když jiný ceník k dispozici není. No, uvidíme tedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ono je to platný od 1.1.2010, doplnil jsem ještě informace o výbavách Sport a Elegance u FII. Večer přihodím ještě balíčky Plus pro R, aby to bylo kompletní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Je to zajímavý, jakmile se objeví slevy, chtěli by je i ti, co už mají dávno objednáno. Ale když se zdražuje, tak všichni trvají na původně dohodnutých cenách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumerian Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Je to zajímavý, jakmile se objeví slevy, chtěli by je i ti, co už mají dávno objednáno. Ale když se zdražuje, tak všichni trvají na původně dohodnutých cenách... Ále né. Jen se tady naznačovala možnost, že to tak jde. Já chápu, že co je podepsané, je podepsané. Na druhou stranu dle tvrzení info linky nyní neexistuje možnost objednat Roomster Duo. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ale existuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 (editace) Všiml jsem si, že Octavia Combi se nově nabízí ve výbavě Classic i s motorem 1,4 MPI 59 kW za cenu 392 900 Kč, v případě verze Prima dokonce za 372 900 Kč. Editováno: 26. Prosinec 2009, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Verze Fabia Easy je narozdíl od akční nabídky Start odlišná v rozsahu výbavy proti verzi Classic. Je o 20 tisíc levnější, ale výbava je chudší o: * automatické denní svícení * prostřední hlavová opěrka vzadu * signalizace nezapnutého pásu řidiče * funkční paket * schránka před spolujezdcem dole otevřená * zadní odkládací plato * zadní sedadla jsou nedělená * tónovaná skla * sklopná stropní madla, 2 čtecí lampičky vpředu a 2 vzadu, make-up zrcátko ve sluneční cloně řidiče a spolujezdce * příprava na rádio * výškově nastavitelné sedadlo řidiče * příplatkové výbavy jsou jenom příprava na rádio, barva a prodloužená záruka Za 216 900Kč, tzn. o 3k níž než dosavadní Start je teď Classic Plus. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Takže se dá říci, že výbava Easy je to samé, jako byla výbava s názvem Fabia ze začátku výroby FII. Ta začínala svého času na 249 900 Kč, Classic byl tuším od 265 900 Kč. Jen to zadní plato tam bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Vypada to, zes uderil spravne. Otazka je, jestli tam to plato nakonec nebude a nebude to uplne stejny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 je někde rozpis výbav - nějaké srovnání ambiente vs. magic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 na první stránce... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 a ako to bude u nas na Slovensku viete ? akurat som chcel ist do servisu na vymenu mojej fabky II sporty rok 2007, december za nejaku octaviu II, teraz mi asi moc nedaju, že ? ked som sa pytal v oktobri ponukali mi 220 000 sk ako vykup, teraz ako to vypada budem rad za 150 000, mna šlahne, nova ma stala 387 000 sk, dobre, že ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 bojler dík nějak jsem to přejel až k roomsteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.