soptik1c Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Dobrý den. Mám problém u Octavie 1.9 TDI PD 96 KW r.v.2003.Nefunguje klápění lopatek turba.Měl jsem to ve znač.servisu a bylo mi řečeno je to nějaká podtlak.pumpa která lopatky natáčí.Údajně se nedá sehnat a musí se vyměnit celé turbo.Jinak lopatky zatuhlé nejsou fungujou dobře. Poradíte mi někdo jestli se to nedá někde sehnat.Ztráta výkonu je děsná skoro se s tím nedá jezdit... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mva1 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) http://dieselpower.cz/forum/viewforum.php?...251ba1848da3a0b Tam Ti to někdo určitě někdo nabídne... a až tam tu plechovku dáš,tak se koukni jestli nemáš olej v IC.. moh by nastat FATAL ERROR Editováno: 23. Září 2009, autor: mva1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 koukam ze ve znackovim servisu delal sami idioti kteri tahaj z lidi penize. kdyby soptik1c tam prijel pro novy turvo, tak mu tam nechaji to stare a jen vymeni banku. a vyrejzujou na tom slusny penize! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Dobrý den.Mám problém u Octavie 1.9 TDI PD 96 KW r.v.2003.Nefunguje klápění lopatek turba.Měl jsem to ve znač.servisu a bylo mi řečeno je to nějaká podtlak.pumpa která lopatky natáčí.Údajně se nedá sehnat a musí se vyměnit celé turbo.Jinak lopatky zatuhlé nejsou fungujou dobře. Poradíte mi někdo jestli se to nedá někde sehnat.Ztráta výkonu je děsná skoro se s tím nedá jezdit... Díky zdar já před rokem a půl objednal tady-http://www.turbocar.cz/ byla to repas a žádný problém,v provozu přes 30tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.