PES Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Jsem novým majitelem Oktávky 1 (model 2004) a řeším takovou prozaickou věc - autopotahy na sedačky. Mám ale problém - chtěl bych si je nechat ušít na míru, ale vlastně nevím jaká mám sedadla. Na štítku je napsán kod Q4H = Sport-komfortní sedadla vpředu. Jsou to standardní sedadla nebo je to něco jiného než standard? Jaký je případně rozdíl v sedadlech? Fotky by potěšily :-) Prosím, poraďte. Děkuji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 A jaký máš problém?Dnes Ti ušijou potahy na co cjhceš,.Supr šijou v Rožnově nebo v Prostějově.Z origo látek a můžeš si vybrat kombinace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Čau, existujou nějaký speciální potahy na sedačky s bočníma Airbagama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PES Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Problém není v tom že ušijou. Problém je v tom že nevím jestli mám normální sedačky nebo nějakej atyp... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Slušné potahy šijí i v Náchodě - firma Arca trade. Šijí i z origo látek. Na boční airbagy dávají spec. trhací nítě, takže z toho nemusíš mít strach. Většinou jim stačilo nadiktovat co máš za auto, r.v., model a oni už mají přesné vzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.