PES Vloženo 10. Duben 2006 Vloženo 10. Duben 2006 Jsem novým majitelem Oktávky 1 (model 2004) a řeším takovou prozaickou věc - autopotahy na sedačky. Mám ale problém - chtěl bych si je nechat ušít na míru, ale vlastně nevím jaká mám sedadla. Na štítku je napsán kod Q4H = Sport-komfortní sedadla vpředu. Jsou to standardní sedadla nebo je to něco jiného než standard? Jaký je případně rozdíl v sedadlech? Fotky by potěšily :-) Prosím, poraďte. Děkuji ... Citovat
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Duben 2006 Vloženo 10. Duben 2006 A jaký máš problém?Dnes Ti ušijou potahy na co cjhceš,.Supr šijou v Rožnově nebo v Prostějově.Z origo látek a můžeš si vybrat kombinace. Citovat
Fugenbunt Vloženo 10. Duben 2006 Vloženo 10. Duben 2006 Čau, existujou nějaký speciální potahy na sedačky s bočníma Airbagama? Citovat
PES Vloženo 10. Duben 2006 Autor Vloženo 10. Duben 2006 Problém není v tom že ušijou. Problém je v tom že nevím jestli mám normální sedačky nebo nějakej atyp... :-( Citovat
Prochin Vloženo 10. Duben 2006 Vloženo 10. Duben 2006 Slušné potahy šijí i v Náchodě - firma Arca trade. Šijí i z origo látek. Na boční airbagy dávají spec. trhací nítě, takže z toho nemusíš mít strach. Většinou jim stačilo nadiktovat co máš za auto, r.v., model a oni už mají přesné vzory. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.