Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jsem novým majitelem Oktávky 1 (model 2004) a řeším takovou prozaickou věc - autopotahy na sedačky.

Mám ale problém - chtěl bych si je nechat ušít na míru, ale vlastně nevím jaká mám sedadla. Na štítku je napsán kod Q4H = Sport-komfortní sedadla vpředu.

Jsou to standardní sedadla nebo je to něco jiného než standard? Jaký je případně rozdíl v sedadlech? Fotky by potěšily :-)

Prosím, poraďte. Děkuji ...

A jaký máš problém?Dnes Ti ušijou potahy na co cjhceš,.Supr šijou v Rožnově nebo v Prostějově.Z origo látek a můžeš si vybrat kombinace.

Čau, existujou nějaký speciální potahy na sedačky s bočníma Airbagama?

• Autor

Problém není v tom že ušijou. Problém je v tom že nevím jestli mám normální sedačky nebo nějakej atyp... :-(

Slušné potahy šijí i v Náchodě - firma Arca trade. Šijí i z origo látek. Na boční airbagy dávají spec. trhací nítě, takže z toho nemusíš mít strach. Většinou jim stačilo nadiktovat co máš za auto, r.v., model a oni už mají přesné vzory.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.