Publikováno Duben 10, 200619 r Ahoj niekto .Octavia tour, 1.6 benzín,75kW začala asi po najazdených 2000 km vydávať zvláštny cvakajúci zvuk.Zvuk vychádza spod kapoty.Ide to z nádoby z aktívnym uhlím. Auto už niekoľkokrát testovali, všetko je v poriadku. Podľa Vás je to normálny jav? Diky za odpoved.
Duben 10, 200619 r Ahoj niekto .Octavia tour, 1.6 benzín,75kW začala asi po najazdených 2000 km vydávať zvláštny cvakajúci zvuk.Zvuk vychádza spod kapoty.Ide to z nádoby z aktívnym uhlím. Auto už niekoľkokrát testovali, všetko je v poriadku. Podľa Vás je to normálny jav? Diky za odpoved. Mě bylo řečeno, že je to normální.
Duben 11, 200619 r Mě to dělá po zahřátí motoru u RSa taky.a též sem se chtěl zeptat jestli je to normální
Duben 11, 200619 r Mě to dělá po zahřátí motoru u RSa taky.a též sem se chtěl zeptat jestli je to normální je to normální,mám 1.6.75Kw a dělá mi to taky byl jsem s tím u kolika servisu a jeto normoš, to je nějaká pumpa myslím že na servo, takže to vůůůůbec neřešte, je to ok...
Duben 11, 200619 r No mne to driv nedelalo, ted uz mi to tak pul roku dela, ale jezdi normalni, tak to mrdam, stejne tam je tech zvuku vic z tech plastu a kovu vevnitr a tohle dovnitr slyset neni (74kW - AKL)
Květen 29, 200619 r Občasné cvakání z nádobky s uhlím je ok. Dělá to ventil, který otevírá hadici do sání - aby se nasálo a spálilo to, co se zachytilo na tom "živočišném uhlí" . Ten ventil otevírá stídavě cca 1sec, aby to neovlivňovalo výrazně podtlak v sání.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.