Lukefab Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Nevím v čem je problém,ale po jízdě,když zastavím tak pak cítím spálenou barvu,kterou je nalakovaný zadní buben.Je hodně rozpálený a na ten druhý se dá sáhnout.Barva mi na něm zčernala a pálí od něj i alu disk.Někdy slyším i divný zvuky,když brzdím,jako skřípání nebo tak něco.Pak zas ne.Nevíte v čem by mohl být problém?Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 no ved to mas zaseknute vzadu prasiatko. rozober a hned skontroluj. v teple to moze aj vzblknut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 23. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Já bubnovou brzdu ještě nerozdělával.Popíšeš mi přesně co to je to prasátko?Nejlíp by bodnul obrázek,dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 A čo tak hodiť to do servisu, keď si to ešte nerobil? Brzdy nie sú zrovna nepotrebné. Neber to v zlom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Lukynoo má pravdu. Nech to na servisu. Ono to pak musíš odvzdušnit atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 24. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2009 ok radši jo,dík za pomoc.snad se to vyřeší,ale najezdil jsem s tím tak 700km možná trochu víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Mne sa niekedy stavalo ze ze sa mi prehriaval zadny lavy kotuc... VAcsinou ked som turoval po dialici,, alebo hore kopcom,, no a vtedy z laveho kolesa isiel taky smrad ako keby spalene nieco a horuce islo od kolesa a praskalo to az ked sa to chladilo... No a myslel som ze zaseknuta brzda... NIekedy to robilo a niekedy nie,, ale vacsinou ked som turoval.. No a spekuloval som a na koniesc som zistil, ze to vyfuk riadne zohrieva a teplo prechadzalo popri lavom zadnom kolese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 tak se mi na to koukne známej,ale prej bude měnit oba bubny skoro komplet,takže to mě vůbec nepotěšilo.peněz jak šlupek kolem 8000kč zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 KADETT: 8000Kc za 2 bubny na fabiu Len to daj urobit tomu ZNAMEMU SUPEEER CENA.!!!! P.S. Cena 2 BUBNY +PAKNE. Max 4tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 To bude mít vyměněnou i půlku fabči. Fakt super cena. To už tě lvnějc vyjde servis Škoda. Navíc je otázka co ti tam dá za bubny. Jestli kvalitní nebo nějaky Made in China co vydrží 1000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 dobře no,budu dělat komplet zadní bubny.Chci se zeptat co je potřeba všechno koupit.Objednám si to z netu ze skoda-dily.cz,tam mají nejlepší ceny.Slyšel jsem taky,že členové mají 5%slevu,ale nevím,jak ji uplatnit. Podle meho nazoru je třeba objednat brzdový buben 2ks ZADNI BRZDOVE CELISTI -tam nevim jestli jsou 4ks,ale měly by bát i s paknama SADA MONTAZNICH DILU BRZDOVYCH CELISTI 2ks Chtěl bych taky poradit jaký buben vybrat,asi čínu ne ale co třeba Německá prvovýroba Zimmermann a poradit s čelistma taky Zimmermann? Je to vše nebo je zapotřebý ještě něco? kdyžtak odkazy bubny http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q06...ia-fabia-2.html sada mon.dílů.brzdových čelistí http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1h06...ia-fabia-2.html zadní brzdové čelisti http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q06...ia-fabia-2.html Díky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Pokud budeš dělat komlet i pružiny a další "blbosti" tak kupuj díli na FELICII a ne na Fabii. Vyjde to levnějc a jsou úplně stejný. V dobrým servisu - i Škoda servsu ti řeknou co je zaměnitelný. Jinak materiálově sou to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) no tohle bych až tak neřešil.jde mi spíš o to,jestli je na tom seznamu všechno co by bylo potřeba Jak kdyžtak uplatním tu slevu?Na jejich netu jsem o tom nic nečetl. Editováno: 28. Září 2009, autor: Lukefab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.