Publikováno Září 24, 200915 r Ahojky mám dotaz jakej mám volant,jde mi o to,že bohužel po 80tis/km je na levé straně uplně rozdrolenej a tak bych koupil nějakej zachovalej,ale nevím abych nekoupil něco kam mi nepujde airbag. a ještě druhá ot: za kolik by se připadně dal prodat airbag.Je tu nabídka na volnt z F i s airbagem tak aby se mi aspoň něco vrátilo. F je r.v.04 Díkes
Září 24, 200915 r volant s bagem se tady prodává v rozmezí 1500,-až 2000,- takže si myslím že v této ceně určo prodáš
Září 24, 200915 r Ten volant máš odřenej od nasedání. Už se to zde řešilo. Pošteluj si to jinak (zvednout volant popř. snížit sedačku)
Září 24, 200915 r No jo, ale to by neměl jen vlevo.... Tedy pokud nejezdí jako někteří borci-levou na dvanácti, pravou na kvrdlačce, okýnka dole, music na plno (spíš přes plnno) a kšilt dozadu Upraveno Září 24, 200915 r od Dodo-Kolín
Září 24, 200915 r Autor Joudové to sou rady ,nejezdím jednou rukou z okynka,volant držím po většinu oběma rukama nebo levou to je jasný,ale muže to byt tím,že mám auto bez posilovače a holt se musí sem tam víc zabrat.V práci máme VW několik a klidně i strojnásobnyma kolometrama než mám na svym a volanty jsou furt O.K. A to nemluvím o tom co se na autě vystřídá lidí. Jo a je to vlevo ve spodní části u spodního ramena olantu. Upraveno Září 24, 200915 r od Vlasta
Září 24, 200915 r Hele já bych jej celej buchl a vzal tříramínko místo něj,uvidíš jak budeš spokojenej
Září 24, 200915 r ...mám auto bez posilovače... to mas co prosim Ta? ja mam tiez volant klasiku z jednej strany "nacaty", mam agresivny pot, ale sprchovanie sa nepomoze.
Září 24, 200915 r Autor No F junior bohužel nemá posilovač a tak má větší volant z Octavky.(proto je to v sekci O) Spine-na to bohužel nejsou chechtáky,ale na vrakárně nebo aukru se daj koupit věnce tak do 500kč,nebo tu je inzerát na volant z F i s ag. asi za 1500kč tak pokud bych ten muj za 1000 střelil,tak by to moc nebolelo a poslední možnost je nechat ho obšít a to je taky 1500kč kterych se teď zrovna nedostává. Ale pokud nevím jakej volant mám tak nemužu ani koupit věnec. Upraveno Září 24, 200915 r od Vlasta
Září 24, 200915 r Autor tak odkrej a mrknout na kod ne? Myslíš sundat středovou krytku a pod ní je nějakej kod.
Září 30, 200915 r asi tak, jinak já ho tam mám taky odřený a je to od nastupování a vystupování. Vždycky od něho dřu nohou, jsem holt čára. Upraveno Září 30, 200915 r od Iguka
Říjen 19, 200915 r No jo, ale to by neměl jen vlevo.... Tedy pokud nejezdí jako někteří borci-levou na dvanácti, pravou na kvrdlačce, okýnka dole, music na plno (spíš přes plnno) a kšilt dozadu A sakra...tak jsem asi borec, protože jezdím s levou na dvanácti a pravou na řadičce chi chi, ale bez staženýho okýnka a Tuc tu tu tuc tuc nicméně podle lehoučkého ohmatání volantu bych řek, že předchozí majitel měl velmi podobný styl držení kolečka i klacku Jo a ten volant je předface z Oktávky. Ve fabce docela rarita-pouze ve verzích Junior bez serva. Jsem ale myslel, že se dával jen do F s motorem 1.0MPi Upraveno Říjen 19, 200915 r od TomášT
Říjen 24, 200915 r Máte služební VW v práci, tak si kup ořech na sundání volantu a vyměň to, jen středový znak VW na Tvůj už bývalý a nikdo to v práci nepozná, přeci je to služební a tam je to jedno ...
Říjen 24, 200915 r A vlastně když si ponecháš bag ze svýho, tak ani znak měnit nemusíš ... tzn. investice cca 80 kč na ořech a hotovo ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.