LUK87 Vloženo 27. Září 2009 Vloženo 27. Září 2009 Zdravím, mám dotaz ohledně identifikaci dílu v motoru. Poslední dobou se mi z motorového prostoru ozívá nepatrné klepání tak jsme pátral odkud. Místo klepání je znázorněné na fotce šipkou. Je tam takové víčko a kolem něj to je dost mastné jako by od oleje ale vůbec nevím co to je. Prosím o radu. Citovat
wladko1307 Vloženo 27. Září 2009 Vloženo 27. Září 2009 Zdravím, mám dotaz ohledně identifikaci dílu v motoru. Poslední dobou se mi z motorového prostoru ozívá nepatrné klepání tak jsme pátral odkud. Místo klepání je znázorněné na fotce šipkou. Je tam takové víčko a kolem něj to je dost mastné jako by od oleje ale vůbec nevím co to je. Prosím o radu. To klepanie nieje náhodou podfukovanie, mám ten isty motor AKL a okolo tohto ventilu iba podfukuje vzduch, proste tak to robia tie motory. Citovat
LUK87 Vloženo 27. Září 2009 Autor Vloženo 27. Září 2009 Takže chceš říct že to je normální? A proč je to kolem mastné? Citovat
wladko1307 Vloženo 27. Září 2009 Vloženo 27. Září 2009 Takže chceš říct že to je normální? A proč je to kolem mastné? Už som tento problém tu na fóre niekde čítal, daj viečko dole utesny to pastou a uvidíš Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.