Zlejsek Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Tušíte nebo víte někdo o schopném karosáři, který by dokázal opravit promáčkliny na kasli metodou PDR - vytahování bez lakování? Díky všem za zkušenosti a názory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) Jak moc rozsahle jsou to promackliny? Pokud je to neco mene sloziteho, tak to zvladnes i sam. Ja mel vzadu na kufru promacklinu cca 15x20cm a objednal na aukru King-Ding a bylo po promacklinach, ten kdo o tom nevi, tak to nepozna... cena cca 150kc Muzu soupnout i fotky... Editováno: 30. Září 2009, autor: Hrazda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Tak je sem šoupni,mám taky jednu promačklinu,sviňu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Taky by me to zajimalo,mam takove mensi od bukanyru z parkoviste, grrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Fotky jsou zde... Předtím: Nehoda se stala tak, že tátovi kdysi před třemi lety sjelo na auto oje voziku, tak tam byla promáčklina cca 15x20cm, nevím přesně... Ve spodní části promáčkliny byla hluboká rýha bez laku... Tata to neřešil a dal tu fešnou žlutou samolepku, která mě ale štvala, tak jsem ji sundal, objednal King Ding a tu velkou promáčklinu srovnal, zabralo mi to cca hodinu práce, je potřeba si s tím hodně vyhrát a neustále to opakovat, pokud je člověk trpělivý, tak může dosáhnout skvělých výsledků, což já moc nejsem, ale i tak je to dobré, jak vidíte z fotek... Jediné co jsem nesrovnal, byla ta hluboká rýha bez laku, na tu jsem nechal v servisu plácnout trochu kytu a nalepil přes to CZ. Potom: King Ding na Aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Nemohl bys hodit, jak ten pripravek vypada? Ja bych to osobne chtel jen na male dolicky,od dveri co staly vedle me na parkovisti apod...zadnou tak velkou,hlubokou nemam,jako ty...proto me zajima jestli by to opravilo i ty male.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 (editace) Tady jsem nasel na hyundai clubu jak o tom pise par lidi http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f...994&start=0 nevim nevim panove... Edit: dalsi odkaz: http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=59&t=88276 takze ani tady ot nechvali,takze asi tomu ani sam neverim...jen nekdo kdo se chce napakovat na lidske nevedomosti... muj nazor Editováno: 1. Říjen 2009, autor: Dandiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Nikomu to nenutim a ani nejsem dealer, na uplne minidolicky to asi nebude, jedine to vyrovnat z druhe strany tim kolikem, co tam dodavaji... Semtam se mi lepidlo taky utrhlo, ale u me to svuj ucel splnilo a vic jsem ani neocekaval... Co se tyce toho pana, ktery na jednom dolicku vyplacal veskere lepidlo, nejak nechapu jak se mu to povedlo, me zbyla dobra polovina, spis jsem mel strach o tu emulzi... Jsou tam dva druhy pacek, jedna velka a jedna mala, uprimne musim rict, ze s tou velkou mi to slo lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Hodně dobrej borec je v Mnichově Hradišti.Jmenuje se Ondřej Coufal a pracuje kvalitně a hlavně relativně levně. Servis team Karosar a spojení na něj je 777812333 Mám s nim osobní zkušenosti když mi vytahoval osm doliku na dvojkové Octávii a ted neni vůbec nic poznat.Profi přistup a na počkání Vřele doporučuju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamannleos Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Nebo zkuste www.doktor-důlek.cz přijede i vám když budete chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubisss Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Zdravim...slo by s tim vyrovnat i pomackany sloupek nad dvermi? nejakej ko..t shazoval strom a spalek mi prilitnul na kastli......je to asi 4 promackliny dlouhe 5cm, siroke 2 cm bez poskozeni laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majtik Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 Lidi, a o tomhle ( VIZ. ODKAZ ) jste někde od někoho slyšeli ? Teď mi to radí známej, kterej bydlel v USa, tam prej se tím malé defekty orpavují běžně. Jen se bojím , aby třeba za rok nezačal odcházet lak, po tom prudkém ochlazení. http://www.metacafe.com/watch/501379/remove_car_dent_with_airduster/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.