samurai Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Pokud nemáš Fabii II po faceliftu, tak to půjde bez problému. Je to klasická Čína, mohla by být kvalitní, možná o dvě stovky levnější, ale účel asi splní. Je to jak tam píšou - verzi VAG-COM 409 rozjedeš jen verzi anglicky, ale pokud si někde seženeš verzi VAG-COM 304, tak ta může být i česky, obě na tom kabelu pojedou. Hodně štěstí s diagnostikou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 (editace) Děkuji za podporu ten sem našel tu 304 na Uloz.to takžě vpohodě jinak se chci zeptat budu to dělat poprví a ubec nevim kde je ř.j někde jak jsou pojistky u řidiče dole ? Editováno: 29. Listopad 2010, autor: Sdíčák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Kde je ŘJ vůbec neřeš, ty potřebuješ diagnostickou zásuvku a ta je u pojistek. Stáhni si (nebo samozřejmě raději zakup!) program VIS, tam máš různé postupy diagnostiky, co znamenají jaké chybové kódy a i návody, kde jsou diagnostické zásuvky. Ta 304 bude v pohodě, pokud vyžaduješ češtinu, tak asi jediná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 takže 304 stáhnutá už jen čekám až mi příjde ten kabel snad ve středu a hned to napíchnu děkuji ti za radu a ješte mě zajímá když to budu dělat musim mítzaplý zapalování ? ale počítám že jo ale radči se zeptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Jasně, zaplá elektrika aby svítily kontrolky, na diagnostiku některých věcí samozřejmě i nastartováno a třeba na diagnostiku váhy vzduchu musíš i jet. Ale na to všechno přijdeš a načteš na internetu, tak se to učili všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 jj díky moc a ješte kolik stojí ten program VIS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 http://www.auto-diagnostika.cz/autodiagnostika/?p=productsMore&iProduct=50&sName=OBD-Log Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Racek5 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Ahoj všem. Neznáte někdo tenhle kabel? http://www.eshop-rychle.cz/diagnostika-cz/eshop/1-1-Autodiagnostika-VW-SKODA-AUDI/0/5/4-Diagnostika-VW-VAG-CAN-PR Je levnější než HEX-CAN a snad i funkční pro občasné použití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Tohle vidím prvně,ale i tak se mě zdá ta cena na "občasné" použití vysoká a Vag je prostě Vag. To ti teda poradím klidně něco jinýho a za jiný peníze..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimino415 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) čau může mi někdo pomoct koupil sem si kabel vag 1 postahoval plno verzí vag-com 304cz ale ani jedna nejde rošlapat nevíte kde bych sehnal funkční verzi? Díky moc Editováno: 13. Březen 2011, autor: Mimino415 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) A tam co jsi to kupoval,tam ti neporadí,páč si myslím,že to je základ,když někdo něco prodává. Jinak to není dobrej obchod. Ještě nevím co je kabel "vag 1" ale potřebuješ asi minimálně návod a nastavit správně COM port.........pokud to je už teda kabel s čipem Ftdi. Tady je návodNávod.pdf Editováno: 13. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimino415 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) kabel je KKL 409.1 a ojednával sem to u Rebeka mám cd akorát z ovladači na usb a ty mám instalovány ale nemám program co jsem měl postahovaný programi tak ty chtěli buď vyloženě kabel Hex a nebo nešli spustit.Kdybyste někdo byl tak hodnej a popř mi poslal instalaci programu na email:Mimino415@seznam.czdíky moc fak už si nevym rady Editováno: 13. Březen 2011, autor: Mimino415 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) To je to co nechápu,že někdo něco prodá a starej se sám. Kdybys koupil ode mě,máš to bez problémů a hlavně nemáš ten modrej křáp. Nebuď línej a koukni se TADY,dozvíš se o tom všechno. Jestli jsi stáhl 304, jak jsi psal prve, tak nevím co chceš aby ti kdo posílal do mailu.S návodem co jsem Ti dal to musíš rozchodit a nebo je problem někde jinde... Ono taky záleží,co máš za operační systém, jestli se tě na to Tvůj prodejce neptal,může být problém tam,např na Win7 64 bit zapomeň že to rozchodíš. Editováno: 13. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimino415 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) no takhle mám kabel klasika černej ale co jsem stáh tu 304 tak sem jí rozbalil z raru na plochu a když sem klik na spouštěcí ikonu tak se nic nedělo jen mi tu chvilku něco načítalo ale nic se nespustilo mám win 7 64bit a on píše že to 100% rozchodim. Když dám win 7 ultimate tak to pujde? Editováno: 13. Březen 2011, autor: Mimino415 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Tak to se nespustilo a nespustí, to ti prodejce mohl oznámit, že pokud máš Win 7 a ještě navíc 64 bit verzi, tak to nerozchodíš... Jedině mít verzi Ultimate, ve Virtual XP módu nahrát Windows XP a mělo by to jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimino415 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) a on mi tvrdil že to na win 7 100% rozchodim ty vo.e co s tim? když dám win7 ultimate tak to pude? Editováno: 13. Březen 2011, autor: Mimino415 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazénář Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 já mám na noteboku dva systémy win xp a win7 64 bit aby to chodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimino415 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) takže mám jen nahrát ještě xp a nechat je neaktivní nebo jak? Helpne mi někdo co s těma win? Editováno: 13. Březen 2011, autor: Mimino415 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 To je vidět,jak někdo aby prodal,tak dokáže lhát. Na Win 7 64 bit to nerozchodíš. Takže bud win xp,nebo vrať kabel a napiš mi, poradím Ti něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimino415 Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 hele dnes sem to odeslal tak uvidíme co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 jo a ještě co máš za rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimino415 Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 no auta ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimino415 Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 hele mám 96 proč? já myslel že to de na výc typů vozů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.