bruno128 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Dobra prace.... :palec2: Ze Vam neni lito tech aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 My sme ji dali náskok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Zapomněli jsme dodat, že na celé čáře vyhrál pan Petr Pohlud gratulujeme k nejsilnějsímu vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Tak teda gratulujeme vítězi... i když bez ceny Luďo a děkujeme tobe zase za sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Presne tak Ludo, bylo to fajne a manzelku pochval, ze to vsechno moc paradne nachystala. Grylovackabyla supr a masicko lahodne. :palec2: Akce se opravdu povedla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 heh...na te oslavě tam to bylo podobny....kámoš čepoval pivo a jeho to roznášela... jako pohled na něho jak to čepuje v bytě na chodbě a má tu bečku postavenou ve starým škopku se studenou vodou byla dokonala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 heh...na te oslavě tam to bylo podobny....kámoš čepoval pivo a jeho to roznášela... jako pohled na něho jak to čepuje v bytě na chodbě a má tu bečku postavenou ve starým škopku se studenou vodou byla dokonala Krtku: tak dnes sem dělal folie cena 3000,- ptal jsem se ho kolik chce za fabii tak rikal ze 2500,- a to uz je rozdil oproti 3600,. no ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no tak to je luxusní cena já jsem ještě endělal...řeším ten zámek...byl jsem domluvenej na konzultaci v pátek ale sešlo z toho...kam že jsi to jel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no tak to je luxusní cena já jsem ještě endělal...řeším ten zámek...byl jsem domluvenej na konzultaci v pátek ale sešlo z toho...kam že jsi to jel? tady v Ostravě to dela http://www.tonovaniautoskla.cz/autofolie_galerie.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 taky fajn..kdesi uprostřed Ovy...hodinka cesty.. to nevim kdy bych tam jel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 taky fajn..kdesi uprostřed Ovy...hodinka cesty.. to nevim kdy bych tam jel... Tak to uz je nejmensi problem te nekde pockat a zavest tam at nebloudis po ove a zavest nekde na kaficko z internetem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 já mam navigačku..tam bych dojel....mě se jedná jenom teď o ten čas....dělam denně min. do 16hod...+1hodina cesty..min 2na realizaci a další hodina zpatky..to máš v 20hod zpatky...když dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 já mam navigačku..tam bych dojel....mě se jedná jenom teď o ten čas....dělam denně min. do 16hod...+1hodina cesty..min 2na realizaci a další hodina zpatky..to máš v 20hod zpatky...když dobře.. pokud to chces musis neco pro to obětovat i za tu cenu ze prijedes v 20 dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 ty..a nedalo by se to domluvit třeba na víkend?...bych to mohl spojit s výletem do Ikei...zas žensky otravujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 ty..a nedalo by se to domluvit třeba na víkend?...bych to mohl spojit s výletem do Ikei...zas žensky otravujou Tak to nevim ale pokusil bych ho přemluvit a poptat se možna by se dal a jestly bys chtěl do ikeii bych vas hodil ale na to brzo a na ktery vykend by jsi to tak videl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no právě, že možná tento....sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no právě, že možná tento....sobota uha v sobotu jedu do Brna na automobilovy veletrh a pristy vykend to uz vubec ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 to je škoda no...a mužeš mi aspon říct, jestli může o tom víkendu on? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 (editace) to je škoda no...a mužeš mi aspon říct, jestli může o tom víkendu on? zitra mu teda brnknu jestly by udelal jednu fabii na sobotu za 2500 a dal bych ti vedet jo ? a folie by jsi si vybral jake by jsi chtel Editováno: 1. Červen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 jj...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 no tak jsem byl ráno u mechanika s tím zámkem...opravil mi akorat vložku zámku takže to jde zamykat klíčem...ale na chybu s centrálem nepřišel..vyměnil aj ten zámek s tím mikrospínačem a furt mu to háže chybu v ř.j 00019 ...neví někdo co to je?? jsem na prašky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Zapomněli jsme dodat, že na celé čáře vyhrál pan Petr Pohlud gratulujeme k nejsilnějsímu vozu Děkuju za poklonu od ostatních startujících, ale zrovna nic silnějšího okolo nejelo a to nemáme žádné rakety:) Jo a Libore, jak bez ceny??? Už se pomalu domlouvám s Luďou, kdy se můžu stavit, akorát prvně musím vytáhnout sedačky, než za ním pojedu. Asankovi se to asi moc líbit nebude:-D (max. bych si ho půjčil na procházku a hnedka vrátil) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Kurna take veci se dely a ja sem nebyl pritomem :(sakris..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 no tak jsem byl ráno u mechanika s tím zámkem...opravil mi akorat vložku zámku takže to jde zamykat klíčem...ale na chybu s centrálem nepřišel..vyměnil aj ten zámek s tím mikrospínačem a furt mu to háže chybu v ř.j 00019 ...neví někdo co to je?? jsem na prašky A co ti to přesně dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 co mi to děla?.... na DO mi to zamyká a odemyka jenom 3 dveře...řidičovi jdou pouze klíčem..byl jsem u jednoho diagnostika...vymazal a opravil tu chybu..ale stejně to nejde...pak jsem byl i u autoelektrikáře a ten mi zkontroloval draty..v těch nic není...prej jednotka dveří nebo komfortka samotna....ve středu jedu za Vašou do Prostějova..uvidim co mi řekne on... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.