Říjen 6, 200915 r teď už mi to jde... příště musíš rychleji opravit odkaz, než stihnu odepsat sem se sekl trosku ale hnedka opraveno
Říjen 7, 200915 r Autor to já furt čumím tady a pak na štěnata ÁÁÁÁ tady se někdo chystá ne nědělní gulášek
Říjen 7, 200915 r Autor Vždyť píše štěně, to je přeci měkoučké. A hlavně je ten gulášek v přírodním balení, tak si ho užeš vzít i nacesty a on se nezkazí
Říjen 7, 200915 r že bych měl stěně v neděli? No uvidíme, třeba tam nějaké stěně uvidíme nebo mám vzít své? Má ale okolo 50.kil
Říjen 7, 200915 r dobré deň, mužu se vtěrknót?puvodem su z prostijova bohatého kupeckého města v centru órodné hané Upraveno Říjen 7, 200915 r od SeatJim
Říjen 7, 200915 r nyní vám ve zkratce popíšu jak funguje česká ekonomika.... bruno podstoupil své 2 skoro zánovní kotouče za určity obnost penez mě, abych je předal svému kámošovi...ten cely nadšeny je mi nyní vděčný a jako prositlužbu mi bude voskovat auto a lepit křídlo...a bruno zase z určiteho obnosu peněz jenž dostal za kotouče určitě koupí něco pěknýho na sebe manželce nebo Mmisari..paní v obchodě přijme určitou sumu a tím zaplatí výdaje za energie na provoz...atd.. :smich:
Říjen 7, 200915 r No a kde je to Tve moto??? 500,- kc o kterych vi manzelka ma mensi cenu nez 100,-kc o kterych vim jen ja. Toz nic nebude, nic jsem nerek a budu zapirat a zapirat.
Říjen 7, 200915 r ja jsem řekl "určitý obnos peněz" a je to "100,- o které manželká neví má větší hodnotu než 1000,- o které ví" Upraveno Říjen 7, 200915 r od Krtek6
Říjen 7, 200915 r ja vim.... jo..zaukoloval jsem kamoša, aby ti na revanž sehnal novou těhlici za nějakej směšnej peníz...tak doufám, že něco najde
Říjen 7, 200915 r manželku nevedu, ale 100 o které nevím, má občas větší hodnotu než tácek o kerým vím to jo:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.