Mmisari Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 teď už mi to jde... příště musíš rychleji opravit odkaz, než stihnu odepsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 No nic, taky jdu do hajan, mějte se tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 jdu už taky....... dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 teď už mi to jde... příště musíš rychleji opravit odkaz, než stihnu odepsat sem se sekl trosku ale hnedka opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 to já furt čumím tady a pak na štěnata ÁÁÁÁ tady se někdo chystá ne nědělní gulášek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Nebude to do neděle ještě sirový?...takovej pes než se uvaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Vždyť píše štěně, to je přeci měkoučké. A hlavně je ten gulášek v přírodním balení, tak si ho užeš vzít i nacesty a on se nezkazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 nebudu se s tebou hádat..máš určitě víc zkušeností s přípravou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 že bych měl stěně v neděli? No uvidíme, třeba tam nějaké stěně uvidíme nebo mám vzít své? Má ale okolo 50.kil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) dobré deň, mužu se vtěrknót?puvodem su z prostijova bohatého kupeckého města v centru órodné hané Editováno: 7. Říjen 2009, autor: SeatJim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 registrační poplatek 50,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 registrační poplatek 50,- Pro zakladatele hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 vy ste fšeci hamťáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Pitrys ty to máš za kilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 já myslel že nováček dostane pivo zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Ano, po zaplacení registračního poplatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 hlásím se jako pokladník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Nemusíš, já to vše zvládnu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 to bódó tunely co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 nyní vám ve zkratce popíšu jak funguje česká ekonomika.... bruno podstoupil své 2 skoro zánovní kotouče za určity obnost penez mě, abych je předal svému kámošovi...ten cely nadšeny je mi nyní vděčný a jako prositlužbu mi bude voskovat auto a lepit křídlo...a bruno zase z určiteho obnosu peněz jenž dostal za kotouče určitě koupí něco pěknýho na sebe manželce nebo Mmisari..paní v obchodě přijme určitou sumu a tím zaplatí výdaje za energie na provoz...atd.. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 No a kde je to Tve moto??? 500,- kc o kterych vi manzelka ma mensi cenu nez 100,-kc o kterych vim jen ja. Toz nic nebude, nic jsem nerek a budu zapirat a zapirat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) ja jsem řekl "určitý obnos peněz" a je to "100,- o které manželká neví má větší hodnotu než 1000,- o které ví" Editováno: 7. Říjen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 No ja jsem to trochu poplet, ale jinak vyznam byl stejny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 ja vim.... jo..zaukoloval jsem kamoša, aby ti na revanž sehnal novou těhlici za nějakej směšnej peníz...tak doufám, že něco najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 manželku nevedu, ale 100 o které nevím, má občas větší hodnotu než tácek o kerým vím to jo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.