Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Tvoji sestru přece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Tvoji sestru přece JJ,překecáme není problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jsem zvědavý, kolik nás nakonec dorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 No hlavně jestli dorazíš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Budu se snažit. Pokud se během mé služby nic vážného nestane, tak dorazím a Ty se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jsem zvědavý, kolik nás nakonec dorazí beztak málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 pokud bude počasí tak dost si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Dneska tu je vážně nějak mrtvo... Všichni už asi spíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 co bys chtěl jinyho dělat v takovym počasi.....už tu od rana sedím v kanclu a kopiruju si do ntb poštu ze stolního pc....bys nevěřil kolik jí mám konec toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 co bys chtěl jinyho dělat v takovym počasi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mxc Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Zdravím moraváky...... blíží se mi další servisní interval /po 30000 km/ a budu měnit olej na SCOUTíku, mám možnost koupit OMV BIXXOL V7 od rozvozce, podmínkou je koupit celý karton 14 x 1litr, já spotřebuji 5 litrů, kdo má zájem o zbytek, vychází to cca na 180 CZK za litr. Předání dle dohody - raději osobně, ať víte, co kupujete. Na internetu cca okolo 300 CZK /litr Nechci z toho dělat kšeft, jen hledám někoho, kdo se "sveze " se mnou. Nechci někde sušit rok zbytek balení- to pak zase objednám "čerstvý" olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) to nemusím...jak říká klasik..."práce mě 5x týdně" :D Editováno: 9. Říjen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Jak se máme při pátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 ja se mam fajn...ted jsem došel z exkurze z pivovaru....takže si nemožu stěžovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Za to dneska to stojí za ... Venku hnusně, zima. Byl jsem dokonce otočit kolečkem na topení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 a nepředřel ses jak jsi tím otáčel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 no pro dnešek ano, dneska už nehnu ani prstem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Teď jsem byl venku se psem a ono neprší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 (editace) Hranice.......!!! PRŠÍ !!! Olomouc.....!!! PRŠÍ !!! Editováno: 10. Říjen 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 online mapa kde prsí a kde ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 (editace) Co všichni děláte??? Já jsem teď dodělala tu nejnáročnější práci, která snad existuje - úklid šnečího terárka Editováno: 10. Říjen 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 ja jsem se dival na smallville...to uplně žeru toto a ted zas volali z prace, že maji na stavbě zimu, tak možna tam ještě pojedu topit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Tak to tam taky pojedeš jenom točit kolečkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Já pracuji a už mě to neba, ať už je 18h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Fuj, tak to je hnus být v sobotu do 18 h v práci nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.