Krtek6 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 hehe...nenažranci...já se jedu zítra nažrat do Osíčka na pizzu...se pak nevlezu ani do auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Ne ne ne, já tam dneska jel kvůli sratu, abych měl číslo no a pak už jsem neodolal Manželka má o mě teda pekné mínění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Co máte pořád s tím jídlem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 jak to zakecává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Co máte pořád s tím jídlem??? Na zimu se musis poradne pripravit, kazdy by si mel udelat zimni tukovou zasobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 ahoj panove s tim jidlem me serete jak si davate to ja jen prihlizim a tise zavidim, moje top stravovaci pecka je na hodne dlouho dopredu suchy piskot....jinak same sragory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Ahoj, to já ne, dávám si do nosu, jídlo je můj koníček, mám tři koníčky, auta, jídloo a ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Ludo, budu hadat to treti jo??? Je to zavodeni co??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Bruno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 celá Brunova rodina si o mě myslí samé pěkné věci Sprintér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Ludan : ale vzdyt ty si strasny zavodnik :)ty kdyby si mel formulu tak uz litas po tech cestach a ne jezdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Klucííí, co jsem Vám udělal? Já jsem jen chtěl ukázat, že to celkem jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ja osobne, treba vim ze Ti to jede paradne. Na fabku je to hodne slusny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 mě to taky jede.....z kopce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 to Krtek6: jaka byla vcera pizza v Osícku tu pizzerku nebo spise restauracku mam asi 6km od domova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 pizza byla good člověk aby ju snědl nesmí celej den skoro jest...ale já jsem si s tím poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 jinak...pro všechny nevěřící Tomáše, Ludany a Bruna... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1290212 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 (editace) pizza byla good člověk aby ju snědl nesmí celej den skoro jest...ale já jsem si s tím poradil si nesmís davat tu mega pizzu Big pizza - pro 4 - 6 osob (tomat, sýr, šunka, salám, kukuřice, žampiony, cibule, olivy, čerstvá zelenina, balkánský sýr, paprika, anglická slanina, kuřecí maso, česnek, oregano) 490,- Kč Editováno: 28. Říjen 2009, autor: mcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 já jsem nepsal, že jsem to nesnědl..ale, že snědl ...a mega pizzu jsem neměl..měl jsem obyčejnou 6ku zakladni ingredience.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Krtek je teda papáček Uvidíme v Dolanech Pokud si dáš dvojitý hranolky k jídlu a všechno sníš, jsi mým hostem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 tak hranolky jsou máčka.. už jsem spořádal aj ondráše velkyho jak celej talíř a k tomu hranolky...takže myslim, že by mi to problem nedělalo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 beru Tě za slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 No a urcite to chce i tatarku, bez ni je to hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 o tom žádná, bez tatarky to není ono A aspoň pullitr kofoly na zapití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.