bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 (editace) To ja udelal dohromady nic...flakam se u netu a telky. co rikate na tyhle poklice? chci je koupit na plechace...a do nich jeste ty skoda znaky. http://www.auto-samolepky.cz/product_info....roducts_id=7419 Editováno: 8. Listopad 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Podsviceni zatim mam nakoupeny material, a hraju si jen tak lehce s panelem dveri, v utery jedu do prahy pro budiky tak pak to odstartuju po vecerech. Narazil sem vsak na problem se zmenou podviceni displeje navigace DX, podsviceni cudliku udelat pujde ale aby nebyl zeleny displaj to fakt nevim jak na to :(hold uvidim co s tim, s navigackou sem spokojeny a davat nejakych 25 papiru za nejakekou neseriiovou 2din navigacku aby byla v barve no to nevim jestli protlacim v domacim rozpoctu Na zranicu se klidne s zenou prijdem podivat ale ja si muzu dat tak akorat salat, zdravi hold nedovoli Ludan : a co tvoje fabinka jezdi ? pristi tyden jdes resit tu hlavu nebo uz to mas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 pěkný, audiiiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 No tak to je fajn, salat tam urcite taky nejaky budou mit... A na tu navigacku se zeptej na foru, urcite to pujde predelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 pěkný, audiiiiii Taky mi to tak prijde ta podoba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 fabinka milášek jezdí, sice ted hoodně pomalu, protože nemrznoucí kapalina je drahhá, ale jezdí... Příští týden to snad doufám vyjde a bude opravená... Bratranec se mi pořád směje a říká mému autu "MRDKA" tak mu musím ukázat, zač je toho loket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 No uvidm co s tim pujde delat, zatim sem nic smysluplneho aby to bylo byle a cerne resp. cervene nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ludan : zadna mrdka je to zaslouzila zenska za to co vsecko uz zazila a prezila :)hlava to vyresi hlavne aby uz si to nemel zrumplovane od te vody dal niz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 no salát jsem tam sice neviděl, ale třeba Ti ho udělají extra, tzv Hoblíkův mls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 no snad to bude v pohodě, protože jak se to jednou otevře je konec... Nerad bych pak třeba půl roku byl nepojízdný, teda jezdil druhým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 No uvidm co s tim pujde delat, zatim sem nic smysluplneho aby to bylo byle a cerne resp. cervene nenasel prosel jsi cele toto vlakno? S tim jsem zacinal ja... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=956 Ludan a bratranek je nejakej oprsklej, at Ti ju neurazi, nebo pak nekde date sprint a jeste zaplace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 no snad to bude v pohodě, protože jak se to jednou otevře je konec...Nerad bych pak třeba půl roku byl nepojízdný, teda jezdil druhým... Neboj se, doktor Vanek prohledne bolistko a za par dni muzes zase fabcu prohanet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ludan : tak tam prcnes nejake jine ATD, to zas tak strasna pecka nebude, jak sem tak kecal s klukama na fabuli a na tuning to staci, fabka lehka tam neni trebam mit 200ps a vice, jelikoz je nepreneses na cestu. ja myslim ze i se 180ps by si mi natrhnul prdel na ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Prdel braztánkovi natrhnu kdykoliv má octávku social diesel a vw caddy, nákladák Fabia je můj milášek, neprodám nevyměním kámoši se mi už smějí, že jedině fabia, ostatní stojí za hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Bruno : jo cumel sem tam , cudliky nejsou problem, pruser je display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ludan : Za milion by si ji urcite prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Hoblik, ja vubec nemam poneti, jak to je pod tim displejem nasviceny...to by clovek musel videt a nejlepe nejakej odbornik...Ja jsem to ale u nekoho uz videl ze tu navigacku mel udelanou komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Hoblík: Já myslel za nějakou normální cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ludan : Za milion by si ji urcite prodal Tez myslim ze za ty prachy by ju pustil do sveta a sel by si sehnat dalsich 7 stejnych , aby mel na kazdy den jinou a prece tu samou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 jste se na mě domluvili či co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 To ne, vime ale vsichni, jak ji mas rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 to teda mám a né málo Snad bude ok a pak ještě hoodně vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Urcite jeste vydrzi...drzim palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Nazdar panové při neděli...jak se máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Nazdar pane Krišot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.