Jay Kay Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Nene ale kolega z prace. Za FC RACEK. Ted ve Ctvrtek si koupil O II Elegance 1.9Tdi. Lakal jsem ho na FII ale ma dve deti tak potreboval neco vetsiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Kuřecí polívku,smažený květák s bramborem.Holky jsou u vytržení když můžou obalovat Kurník dal bych si taky, ale dnes mám smažené hříbky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Jay Kay: Tak to mu schvaluju,do toho bych šel taky Lancelot:Tak to bych si dal líbit,hřiby to já můžu. Co vy ostatní,co máte k obědu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Polevka kureci a na druhe rezen s kasum a calamadum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Polevka kureci a na druhe rezen s kasum a calamadum... Co to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) No to je prece kureci polevka rizek s kasi a čalamada. Editováno: 3. Říjen 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Odkaď si že tomu nerozumiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Odkaď si že tomu nerozumiš No nevím jen to poslední, a navíc luštit někdy významy slov když u nich schází diakritika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ja jsem puvodem Olomoucak. A dneska jsem varil ja...Dal jsem na kus alobalu maslo , na to kureci prsa posipane korenim, pak syr a porek, na to se daji nakrajene zemaky ve slupce , zase pokorenit a kousek masla. cele to pekne zabalime v tom alobalu a dame na 55min do trouby na plech a to udelame tolikrat, kolik potrebujeme porci. Zadne spinave hrnce a je to rychle a chutne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Já jsem z Ostravy, ale už bydlím kousek od ní. Navíc teď se vyskytuji přes týden v Olomouci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Musím uznat, že Brunovi "alobalové" speciality jsou výborné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Lancelot: Omluva za tu didaktiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Jen jestli jsi to nepsala pod nátlakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ja jsem puvodem Olomoucak. A dneska jsem varil ja...Dal jsem na kus alobalu maslo , na to kureci prsa posipane korenim, pak syr a porek, na to se daji nakrajene zemaky ve slupce , zase pokorenit a kousek masla. cele to pekne zabalime v tom alobalu a dame na 55min do trouby na plech a to udelame tolikrat, kolik potrebujeme porci. Zadne spinave hrnce a je to rychle a chutne. Že bych se stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak to tady pojmenujem Moravska hospoda u BRUNA128... Kdyz je to takovej kuchtik...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Hele, nedelejte si ze me prdel jo Stejnak doma varite a nechcete se priznat. Ja varim ale jen jednou za cas a to dobrovolne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Hele, nedelejte si ze me prdel jo Stejnak doma varite a nechcete se priznat. Ja varim ale jen jednou za cas a to dobrovolne. To já ano netvrdím, že nevařím. Ale my máme dnes fazole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Mas recht. Kdo si myslis ze klepal,obaloval a delal kašum...? Ano Jááááááá.... Jednou za cas?? Nikomu neuskodi. Jinak to mame rozdelene,manzelka vari ja pomyvam a naopak. Ja umim stejne jen nejaky ten steak a caj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 A specielně pro Lancelot: vyjmenovana slova po ŠČ. "po prajzsku-prajzacki" EŠČE,KLEŠČE,ŠČIPAČKY,ŠČUR,ŠČAVA,ŠČAJEM.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) hochu tak teď jsi mě rozbil :smich: :smich: jsem tu lehl smíchy když jste u toho taky sem nějaky hodim vyjmenovana slova po D cikánska gramatika: dyg, dylyna, dykobraz, dyferencial, dygitalky, dýp párpl, dyg hů, kanady, dyskotéka vyjmenovaná slova po D pro blondyny: do ruky, do pusy, donitř, do sprchy a domů vyjmenovaná slova po C Frýdek místek: cyp, cybule, cyrkulárka Editováno: 3. Říjen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 jinak tu ve zkratce odpovim na ty otazky co se ptal lUďan 1) přezdívka - podle přijímení , trochu pozměneny 2) oběd - knedlo, zelo, vepř... 3) co dělam...auta, počítače, angličtina, muzika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak to se nenudis, Ja asi vemu auto a zajedu si udelat projizdku nekam smer Olomouc, jeste je venku celkem slunicko a kdyz bude prilezitost, udelam i nejake to foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 a já pojedu s Brunem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 hochu tak teď jsi mě rozbil :smich: :smich: jsem tu lehl smíchykdyž jste u toho taky sem nějaky hodim vyjmenovana slova po D cikánska gramatika: dyg, dylyna, dykobraz, dyferencial, dygitalky, dýp párpl, dyg hů, kanady, dyskotéka vyjmenovaná slova po D pro blondyny: do ruky, do pusy, donitř, do sprchy a domů vyjmenovaná slova po C Frýdek místek: cyp, cybule, cyrkulárka Jo jo, tak tohle je moje rodná řeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 no pěkně jste se rozjeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.