Říjen 3, 200915 r Nene ale kolega z prace. Za FC RACEK. Ted ve Ctvrtek si koupil O II Elegance 1.9Tdi. Lakal jsem ho na FII ale ma dve deti tak potreboval neco vetsiho...
Říjen 3, 200915 r Kuřecí polívku,smažený květák s bramborem.Holky jsou u vytržení když můžou obalovat Kurník dal bych si taky, ale dnes mám smažené hříbky
Říjen 3, 200915 r Jay Kay: Tak to mu schvaluju,do toho bych šel taky Lancelot:Tak to bych si dal líbit,hřiby to já můžu. Co vy ostatní,co máte k obědu?
Říjen 3, 200915 r No to je prece kureci polevka rizek s kasi a čalamada. Upraveno Říjen 3, 200915 r od bruno128
Říjen 3, 200915 r Odkaď si že tomu nerozumiš No nevím jen to poslední, a navíc luštit někdy významy slov když u nich schází diakritika
Říjen 3, 200915 r Ja jsem puvodem Olomoucak. A dneska jsem varil ja...Dal jsem na kus alobalu maslo , na to kureci prsa posipane korenim, pak syr a porek, na to se daji nakrajene zemaky ve slupce , zase pokorenit a kousek masla. cele to pekne zabalime v tom alobalu a dame na 55min do trouby na plech a to udelame tolikrat, kolik potrebujeme porci. Zadne spinave hrnce a je to rychle a chutne.
Říjen 3, 200915 r Já jsem z Ostravy, ale už bydlím kousek od ní. Navíc teď se vyskytuji přes týden v Olomouci.
Říjen 3, 200915 r Autor Ja jsem puvodem Olomoucak. A dneska jsem varil ja...Dal jsem na kus alobalu maslo , na to kureci prsa posipane korenim, pak syr a porek, na to se daji nakrajene zemaky ve slupce , zase pokorenit a kousek masla. cele to pekne zabalime v tom alobalu a dame na 55min do trouby na plech a to udelame tolikrat, kolik potrebujeme porci. Zadne spinave hrnce a je to rychle a chutne. Že bych se stavil
Říjen 3, 200915 r Tak to tady pojmenujem Moravska hospoda u BRUNA128... Kdyz je to takovej kuchtik...?
Říjen 3, 200915 r Hele, nedelejte si ze me prdel jo Stejnak doma varite a nechcete se priznat. Ja varim ale jen jednou za cas a to dobrovolne.
Říjen 3, 200915 r Autor Hele, nedelejte si ze me prdel jo Stejnak doma varite a nechcete se priznat. Ja varim ale jen jednou za cas a to dobrovolne. To já ano netvrdím, že nevařím. Ale my máme dnes fazole
Říjen 3, 200915 r Mas recht. Kdo si myslis ze klepal,obaloval a delal kašum...? Ano Jááááááá.... Jednou za cas?? Nikomu neuskodi. Jinak to mame rozdelene,manzelka vari ja pomyvam a naopak. Ja umim stejne jen nejaky ten steak a caj.
Říjen 3, 200915 r A specielně pro Lancelot: vyjmenovana slova po ŠČ. "po prajzsku-prajzacki" EŠČE,KLEŠČE,ŠČIPAČKY,ŠČUR,ŠČAVA,ŠČAJEM....
Říjen 3, 200915 r hochu tak teď jsi mě rozbil :smich: :smich: jsem tu lehl smíchy když jste u toho taky sem nějaky hodim vyjmenovana slova po D cikánska gramatika: dyg, dylyna, dykobraz, dyferencial, dygitalky, dýp párpl, dyg hů, kanady, dyskotéka vyjmenovaná slova po D pro blondyny: do ruky, do pusy, donitř, do sprchy a domů vyjmenovaná slova po C Frýdek místek: cyp, cybule, cyrkulárka Upraveno Říjen 3, 200915 r od Krtek6
Říjen 3, 200915 r jinak tu ve zkratce odpovim na ty otazky co se ptal lUďan 1) přezdívka - podle přijímení , trochu pozměneny 2) oběd - knedlo, zelo, vepř... 3) co dělam...auta, počítače, angličtina, muzika
Říjen 3, 200915 r Tak to se nenudis, Ja asi vemu auto a zajedu si udelat projizdku nekam smer Olomouc, jeste je venku celkem slunicko a kdyz bude prilezitost, udelam i nejake to foto.
Říjen 3, 200915 r hochu tak teď jsi mě rozbil :smich: :smich: jsem tu lehl smíchykdyž jste u toho taky sem nějaky hodim vyjmenovana slova po D cikánska gramatika: dyg, dylyna, dykobraz, dyferencial, dygitalky, dýp párpl, dyg hů, kanady, dyskotéka vyjmenovaná slova po D pro blondyny: do ruky, do pusy, donitř, do sprchy a domů vyjmenovaná slova po C Frýdek místek: cyp, cybule, cyrkulárka Jo jo, tak tohle je moje rodná řeč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.