Přejít na obsah

Moravská hospoda

Woody

Doporučené příspěvky

takže tu mám další novinku...poslední dobou se na mě smůla lepí jak vosa na bonbon..to není možny...dneska jsem si konečně udělal vylet do olmu, že nakoupím něco na vanoce, a že si konečně skočím na tu prohlídku na stk..když je zadarmo...sotva jsem tam přijel už to začlo...malem do mě vrazil nějakej debil co z tama vyjížděl...to by se dalo přežít...pak začla samotna kontrola...spodek auta dobrej v pořádku...test brzd....prej pravá zadní nemá takovej učinek jak levá...což nevím proč když brzdy jsou komplet novy v září... :kuk: asi možná tím jak to odtahovali a on tam s tím šibal po tom asfaltu...ruční brzda prej špatná...chtěla by seřidit...o tom jsem věděl...světla mi prej svítíli "na krtky" :D tak mi je seštěloval..nevim jak přišel k te hlašce..jestli si přečetl tu spzku za oknem nebo tohodil z patra... :)

NO A TED GRANDIOZNI FINALE!!!! jedu po te vice proudovce směrem na velkou křižovatku (po přerovské ulici) přede mě se nasere nějaka stara dodavka a furt mě brzdí..všeci jedou 70km/hod ..najednou ten blb začne brzdit a já do něho málem vletěl, tak jsem se zařadil do vedlejšího pruhu, že ho předjedu....a RUP!! švestky s radarem a už vidim placačku..."dobry den pan řidiči, kontrola, vaše doklady...dopustil jste se přestupku" ...tak jsem na ňu čuměl jak z jara...že jsem prej prekročil rychlost...naměřili mi 63km/hod (zrovna když jsem začal předjíždět) ..říkam, že a co jako, že tu je povolena 70 jak po celym olmu je kde vic pruhu...a ona, že ne, že směr na globus ano, ale tady ne, a že to mam za 1000,- ..tak mi to nedalo a říkam, že snad když předjíždím tak musim jet rychle...a do toho mi tam jeji kolega začal cosi vysvětlovat, že jedu ve městě a to a ono a že stejně musim jet 50...tak jsem se na něho podival a říkam tak ať mi řekne jak jsem ho měl teda předjet když to co mi řekl, byla kravina. Nehledě na to, že jsem si mohl vybrat. Buď, že narazim toho blbca v dodávce, nebo ho předjedu..No hádat se nemělo cenu, protože odvolat se stejně nemožu.. Vedle mě tam stál typek v oktavce a ten to měl pro změnu za 2500,- naměřili mu 73km/hod. Taky nechápal.

No a pak jsem byl v globusu a ve škodovce, tam zas neměli to co jsem potřeboval, takže jsem se prošel po obchoďácích a jel jsem dom do mototechny...a zrovna mi to vyšlo na 12hod. Má tam pauzu...a tím bych ukončil tady tu slohovou práci... <_<:sleep:

btw...do kdy nemožu mět zase pokutu za rychlost?..platí to jako rok 365dní nebo jako rok? tzn do 1.1.2010??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to jo....a kdy a kde si možu ty body nechat smazat?? mě spíš sere, že se ta cajtka se mnou hádala, že tam 70 není když vím, že je... 1.značka za 70 je hned při vjezdu do olmu a druhá kousek za tím STKčkem.. aj na druhou stranu směr na Olympiju je taky za 70

Po roce se ti samo odmaže /myslím 4 body za rok/

Odkaz ke komentáři

To by asi opravdu nevedlo....Tomu teda rikam, ze kdyz se neco sere, tak uz poradne.

mne v Olmiku taky capli jak si to smaruju po zone kde musis na namesti mit jen povoleni , ale byli to dve policistky a nakonec jsem jim vysvetlil ze to tam neznam a ze jsem zabloudil. Ja pako mel na okne zaplou navigacku, jeste ze si ji nevsimla ani jedna. Tak holky zakona vytahli ochotne mapu a uz me ukazovali misto kam potrebuju jet. No prece jsem jel domu k rodicum a tak jsem jim to nemoh rict. Toz pred barakem je skola a rek jsem ze jedu prave do te skoly a potreboval bych to poradne vysvetlit. Sice me zdrzeli ukazkou mapky olmika, kde jsem vyrostl, nedostal jsem ale zadnou pokutu. :smich::palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...