Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobra prace.... :palec2: :palec2: :palec2: Ze Vam neni lito tech aut. :kuk:

My sme ji dali náskok :smich:

Zapomněli jsme dodat, že na celé čáře vyhrál pan Petr Pohlud :D gratulujeme k nejsilnějsímu vozu :)

Tak teda gratulujeme vítězi... i když bez ceny :smich::D Luďo a děkujeme tobe zase za sobotu :smich:

Presne tak Ludo, bylo to fajne a manzelku pochval, ze to vsechno moc paradne nachystala. Grylovackabyla supr a masicko lahodne. :palec2: :palec2: :palec2:

Akce se opravdu povedla.

heh...na te oslavě tam to bylo podobny....kámoš čepoval pivo a jeho to roznášela... jako pohled na něho jak to čepuje v bytě na chodbě a má tu bečku postavenou ve starým škopku se studenou vodou byla dokonala :smich:

heh...na te oslavě tam to bylo podobny....kámoš čepoval pivo a jeho to roznášela... jako pohled na něho jak to čepuje v bytě na chodbě a má tu bečku postavenou ve starým škopku se studenou vodou byla dokonala :smich:

Krtku: tak dnes sem dělal folie cena 3000,- ptal jsem se ho kolik chce za fabii tak rikal ze 2500,- a to uz je rozdil oproti 3600,. no ne ? :smich:

no tak to je luxusní cena :) já jsem ještě endělal...řeším ten zámek...byl jsem domluvenej na konzultaci v pátek ale sešlo z toho...kam že jsi to jel? :)

taky fajn..kdesi uprostřed Ovy...hodinka cesty.. :smich: to nevim kdy bych tam jel...

taky fajn..kdesi uprostřed Ovy...hodinka cesty.. :smich: to nevim kdy bych tam jel...

Tak to uz je nejmensi problem te nekde pockat a zavest tam at nebloudis po ove :D a zavest nekde na kaficko z internetem :D

já mam navigačku..tam bych dojel....mě se jedná jenom teď o ten čas....dělam denně min. do 16hod...+1hodina cesty..min 2na realizaci a další hodina zpatky..to máš v 20hod zpatky...když dobře.. :)

já mam navigačku..tam bych dojel....mě se jedná jenom teď o ten čas....dělam denně min. do 16hod...+1hodina cesty..min 2na realizaci a další hodina zpatky..to máš v 20hod zpatky...když dobře.. :)

pokud to chces musis neco pro to obětovat :smich: i za tu cenu ze prijedes v 20 dom :D

ty..a nedalo by se to domluvit třeba na víkend?...bych to mohl spojit s výletem do Ikei...zas žensky otravujou :smich:

ty..a nedalo by se to domluvit třeba na víkend?...bych to mohl spojit s výletem do Ikei...zas žensky otravujou :smich:

Tak to nevim ale pokusil bych ho přemluvit a poptat se možna by se dal a jestly bys chtěl do ikeii bych vas hodil ale na to brzo a na ktery vykend by jsi to tak videl ?

no právě, že možná tento....sobota :)

no právě, že možná tento....sobota :)

uha v sobotu jedu do Brna na automobilovy veletrh :( a pristy vykend to uz vubec ne :(

to je škoda no...a mužeš mi aspon říct, jestli může o tom víkendu on?

to je škoda no...a mužeš mi aspon říct, jestli může o tom víkendu on?

zitra mu teda brnknu jestly by udelal jednu fabii na sobotu za 2500 a dal bych ti vedet jo ?

a folie by jsi si vybral jake by jsi chtel

Upraveno od libor.kratas

jj...díky :)

no tak jsem byl ráno u mechanika s tím zámkem...opravil mi akorat vložku zámku takže to jde zamykat klíčem...ale na chybu s centrálem nepřišel..vyměnil aj ten zámek s tím mikrospínačem a furt mu to háže chybu v ř.j 00019 ...neví někdo co to je?? :( jsem na prašky

Zapomněli jsme dodat, že na celé čáře vyhrál pan Petr Pohlud :D gratulujeme k nejsilnějsímu vozu :)

Děkuju za poklonu od ostatních startujících, ale zrovna nic silnějšího okolo nejelo a to nemáme žádné rakety:) Jo a Libore, jak bez ceny??? Už se pomalu domlouvám s Luďou, kdy se můžu stavit, akorát prvně musím vytáhnout sedačky, než za ním pojedu. Asankovi se to asi moc líbit nebude:-D (max. bych si ho půjčil na procházku a hnedka vrátil) :-D

Kurna take veci se dely a ja sem nebyl pritomem :(sakris.....

no tak jsem byl ráno u mechanika s tím zámkem...opravil mi akorat vložku zámku takže to jde zamykat klíčem...ale na chybu s centrálem nepřišel..vyměnil aj ten zámek s tím mikrospínačem a furt mu to háže chybu v ř.j 00019 ...neví někdo co to je?? :( jsem na prašky

A co ti to přesně dělá?

co mi to děla?.... na DO mi to zamyká a odemyka jenom 3 dveře...řidičovi jdou pouze klíčem..byl jsem u jednoho diagnostika...vymazal a opravil tu chybu..ale stejně to nejde...pak jsem byl i u autoelektrikáře a ten mi zkontroloval draty..v těch nic není...prej jednotka dveří nebo komfortka samotna....ve středu jedu za Vašou do Prostějova..uvidim co mi řekne on... :-/

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.