Květen 31, 201015 r Zapomněli jsme dodat, že na celé čáře vyhrál pan Petr Pohlud gratulujeme k nejsilnějsímu vozu
Červen 1, 201015 r Tak teda gratulujeme vítězi... i když bez ceny Luďo a děkujeme tobe zase za sobotu
Červen 1, 201015 r Presne tak Ludo, bylo to fajne a manzelku pochval, ze to vsechno moc paradne nachystala. Grylovackabyla supr a masicko lahodne. :palec2: Akce se opravdu povedla.
Červen 1, 201015 r heh...na te oslavě tam to bylo podobny....kámoš čepoval pivo a jeho to roznášela... jako pohled na něho jak to čepuje v bytě na chodbě a má tu bečku postavenou ve starým škopku se studenou vodou byla dokonala
Červen 1, 201015 r heh...na te oslavě tam to bylo podobny....kámoš čepoval pivo a jeho to roznášela... jako pohled na něho jak to čepuje v bytě na chodbě a má tu bečku postavenou ve starým škopku se studenou vodou byla dokonala Krtku: tak dnes sem dělal folie cena 3000,- ptal jsem se ho kolik chce za fabii tak rikal ze 2500,- a to uz je rozdil oproti 3600,. no ne ?
Červen 1, 201015 r no tak to je luxusní cena já jsem ještě endělal...řeším ten zámek...byl jsem domluvenej na konzultaci v pátek ale sešlo z toho...kam že jsi to jel?
Červen 1, 201015 r no tak to je luxusní cena já jsem ještě endělal...řeším ten zámek...byl jsem domluvenej na konzultaci v pátek ale sešlo z toho...kam že jsi to jel? tady v Ostravě to dela http://www.tonovaniautoskla.cz/autofolie_galerie.html
Červen 1, 201015 r taky fajn..kdesi uprostřed Ovy...hodinka cesty.. to nevim kdy bych tam jel... Tak to uz je nejmensi problem te nekde pockat a zavest tam at nebloudis po ove a zavest nekde na kaficko z internetem
Červen 1, 201015 r já mam navigačku..tam bych dojel....mě se jedná jenom teď o ten čas....dělam denně min. do 16hod...+1hodina cesty..min 2na realizaci a další hodina zpatky..to máš v 20hod zpatky...když dobře..
Červen 1, 201015 r já mam navigačku..tam bych dojel....mě se jedná jenom teď o ten čas....dělam denně min. do 16hod...+1hodina cesty..min 2na realizaci a další hodina zpatky..to máš v 20hod zpatky...když dobře.. pokud to chces musis neco pro to obětovat i za tu cenu ze prijedes v 20 dom
Červen 1, 201015 r ty..a nedalo by se to domluvit třeba na víkend?...bych to mohl spojit s výletem do Ikei...zas žensky otravujou
Červen 1, 201015 r ty..a nedalo by se to domluvit třeba na víkend?...bych to mohl spojit s výletem do Ikei...zas žensky otravujou Tak to nevim ale pokusil bych ho přemluvit a poptat se možna by se dal a jestly bys chtěl do ikeii bych vas hodil ale na to brzo a na ktery vykend by jsi to tak videl ?
Červen 1, 201015 r no právě, že možná tento....sobota uha v sobotu jedu do Brna na automobilovy veletrh a pristy vykend to uz vubec ne
Červen 1, 201015 r to je škoda no...a mužeš mi aspon říct, jestli může o tom víkendu on? zitra mu teda brnknu jestly by udelal jednu fabii na sobotu za 2500 a dal bych ti vedet jo ? a folie by jsi si vybral jake by jsi chtel Upraveno Červen 1, 201015 r od libor.kratas
Červen 2, 201015 r no tak jsem byl ráno u mechanika s tím zámkem...opravil mi akorat vložku zámku takže to jde zamykat klíčem...ale na chybu s centrálem nepřišel..vyměnil aj ten zámek s tím mikrospínačem a furt mu to háže chybu v ř.j 00019 ...neví někdo co to je?? jsem na prašky
Červen 2, 201015 r Zapomněli jsme dodat, že na celé čáře vyhrál pan Petr Pohlud gratulujeme k nejsilnějsímu vozu Děkuju za poklonu od ostatních startujících, ale zrovna nic silnějšího okolo nejelo a to nemáme žádné rakety:) Jo a Libore, jak bez ceny??? Už se pomalu domlouvám s Luďou, kdy se můžu stavit, akorát prvně musím vytáhnout sedačky, než za ním pojedu. Asankovi se to asi moc líbit nebude:-D (max. bych si ho půjčil na procházku a hnedka vrátil) :-D
Červen 7, 201015 r no tak jsem byl ráno u mechanika s tím zámkem...opravil mi akorat vložku zámku takže to jde zamykat klíčem...ale na chybu s centrálem nepřišel..vyměnil aj ten zámek s tím mikrospínačem a furt mu to háže chybu v ř.j 00019 ...neví někdo co to je?? jsem na prašky A co ti to přesně dělá?
Červen 7, 201015 r co mi to děla?.... na DO mi to zamyká a odemyka jenom 3 dveře...řidičovi jdou pouze klíčem..byl jsem u jednoho diagnostika...vymazal a opravil tu chybu..ale stejně to nejde...pak jsem byl i u autoelektrikáře a ten mi zkontroloval draty..v těch nic není...prej jednotka dveří nebo komfortka samotna....ve středu jedu za Vašou do Prostějova..uvidim co mi řekne on... :-/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.