Steev Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kluci,jelikož nemám u auta alarm,chtěl bych si nějaký pořídit.Máte nějaké zkušenosti s těma co se nabízejí na trhu? Tak do 4 200 kč.Co jsem se díval na internetu. Který je dobrý a který nekupovat. Magicar M 9300 M 3000 M 3300 M 9200 Mám dilema vybrat mezi těmito S díky prosím o radu. Vím,že někteří napíší,že když budou chtít ,tak to čórnou i s alarmem. Je mi to jasné.Přesto dík za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kluci,jelikož nemám u auta alarm,chtěl bych si nějaký pořídit.Máte nějaké zkušenosti s těma co se nabízejí na trhu? Tak do 4 200 kč.Co jsem se díval na internetu. Který je dobrý a který nekupovat. Magicar M 9300 M 3000 M 3300 M 9200 Mám dilema vybrat mezi těmito S díky prosím o radu. Vím,že někteří napíší,že když budou chtít ,tak to čórnou i s alarmem. Je mi to jasné.Přesto dík za každou radu. Doporučuji kontaktovat MartinaRS, má o tom velmi velký přehled a ví co a jak. V tomto oboru je asi v OC No.1 Tím se nechci nikoho dotknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Takze ide o to ci chces dialkovy start, alebo netreba. Mam v aute M9000 a spokojnost. Ja by som sa rozhodoval medzi M9000 (dialkovy start) alebo M9300 (bez dialkoveho startu). Inak rada 9xxx je funkciovo zhodna. M3xxx je ina v tom ze nema automaticku aktivaciu alarmu, meranie teploty v aute, meranie baterky v aute, ale ma sledovanie behu motora cez otackomer. Isiel by som na tvojom mieste do M9000ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 mám v autě M9300 + modul na dojiždění oken a zatím..tuk tuk...spokojenost maximalni...instalace provedena tak jak ma,osobně dalkovy start nevyuziju, takze sem volil 9300... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ja už mám alarm 1 a 1/2 roka. Portman LCD, v tom čase to bol najlacnejší alarm z Magic-caru, teraz sa už nevyrába. Má všetky potrebné funkcie okrem diaľkového štartu, ktorý by som ajtak nevyužil lebo mám construct a aj spínač. Radím ti, len kupuj taký a s tými funkciami, ktoré ozaj využiješ, ale kúpil by som na tvojom mieste dvojcestný. Inak tieto alarmy majú plno zbytočných funkcí. Uzamykanie poslednými dverami, automatické uzamknutie vozidla po rozjazde po zošľapnutí brzdového pedálu a tak. Všetko som to povypínal, lebo mi to len liezlo na nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Vloženo 19. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Asi půjdu do 9300.Sice je tam jakých si blbin,ale to musí člověk nosit asi se sebou manuál,aby se v tom vyznal. Jinak dík za radu.Až to budu mít dám vědět jak jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.