juro sdi Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zohnal som na svoje auto (Oct1 r.v99) el. spetne a zaroven mam z ineho auta dvernu kabelaž. No nejde my do hlavy ,prečo nesedia farby vodičov na konektory.Ma s tym niekto skusenost??? Dakujem za všetky vyjadrenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Kabelaz mas pred faceliftom a spetak mas po facelifte. Priklad kabelaz r.v 2000 a spetak 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Takže sa to neda spojazdnit? Pokial by sa jednalo o prepinovanie,tak no problem,ale tam nesedia farby?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) Spojazdnit sa to da!!! Pozri el schemu z DP a az potom prepinuj kable v konektoroch. Editováno: 2. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 O.K mrknem do DP. Dakujem Ti za info a reakcie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 No mam dalsi problem- farby kablov co idu zo spetaku nie su na ziadnej scheme. Vsetky zodpovedaju farbam, co mam na kabelazi z dveri.....HELP!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Juro, otvor spataky a pozri si ktore kabliky idu na motorceky (mechanika) a ktore na ohrev zrkadla (tie cierne by to mali byt). Potom v scheme pozri, nie podla farby, ale podla symbolu, kde su zapojene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 myslím, že to zrcátko pojede tak jak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 No ted nedavno sem menil na sve octavii 03 a zrcatko bylo ze stareho modelu, no strucne, nehledejme problem tam kde asi neni, staci namontovat a zapojit, to je vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Pani- pokial viem,tak hnedy je urcite kostra (-pol) a ani ten nejde oproti hnedemu na zrkadle-ako to moze fungovat?????? Nemozes spravit foto konektorov, ked mas zapojene statre spetne na aute r.v 03? Vdaka!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Oj četl sem ko..tiny, ja sem měl za to že je řeč jen o spěťaku, ta kabelaž je z jakeho auta? ano hnedy je minus ale černy je taky větsinou značeny taky jako minus, rano na to kouknu jak je to od spěťaku až po hlavni zasuvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 tak sem dnes rozdelal dvere u me octy a zbarveni dratu mam stejne jako ty , oba dva spetaky maji taky stejnou kabelaz, tak muj nazor je takovy, ze to v klidu muzes zapojit a nic se nestane . foto ti muzu poslat na email, sem mi to nejak neslo vlozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) inde som tu hodil schemu niekomu koli inej veci. je tam zapojenie zrkadla http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=164462 Editováno: 5. Říjen 2009, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 tak sem dnes rozdelal dvere u me octy a zbarveni dratu mam stejne jako ty , oba dva spetaky maji taky stejnou kabelaz, tak muj nazor je takovy, ze to v klidu muzes zapojit a nic se nestane .foto ti muzu poslat na email, sem mi to nejak neslo vlozit Vdaka-konkretny priklad je na nezaplatenie!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 inde som tu hodil schemu niekomu koli inej veci. je tam zapojenie zrkadlahttp://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=164462 Vdaka za reakciu,ale tu schemu mam tiez z DP a vobec na nej nie su farby vodicov samotneho spetaku. Vsetky schemy hovoria o farbach, ktore mam na kabelazi z dveri,ale samotny spetak ma ine sfarbenie kablov---viz.foto v prvom prispevku. Ale aj tak vdaka za prispevok!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Tu to ma tiez asi podla tvojho kablovania. Ke dmas z dveri farby podla schemy tak nemusis rozoberat tapacir koli kontrole. Tak len daj dole sklo zrkadla a pozri podla schemy kam idu fyzicky tie draty. To hadam vies z tej schemy pozriet ,teda ze rozumies tym kresbam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Ja mam toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 No aby sme len nerecnili, tu mas foto (kliknutim sa dostanes k origo obrazku) vnutra zrkadla: Pin 1 (zeleny vodic) na mechanike je spolocny bod motorcekov Pin 2 a pin 3 (hnedy a modry vodic) su jednotlive motorceky. Takze jeden je medzi zelenym a modrym a druhy medzi zelenym a hnedym vodicom. Tie dva cierne vodice su na vyhrev zrkadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 To olisoft: vdaka za osobity pristup pri rieseni problemu. To Octavka and mysko: pani-vdaka za foto.Teraz uz viem,ze to slape bez prepinovania!!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 pomahat si treba. Najjednoduchsie to bolo odskusat a kedze mam take doma zalozene, tak to nebolo ani zlozite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.