Publikováno Říjen 3, 200915 r Ahoj, dnes jsem si na své roční Fabii combi všimnul popraskáného třetího brzdového světla. Praskliny jdou jakoby zevnitř světla a jsou v krajích - jako od upevnění. Auto stojí celý rok venku a zatím je v záruce. Máte s tím někdo zkušenost - reklamace ? Koukněte prosím na své F II combi :-) Děkuji
Říjen 3, 200915 r Máš-li to v záruce, řeš to se servisem...já mám světlo OK..... Upraveno Říjen 3, 200915 r od Marek
Říjen 4, 200915 r Autor Nikdo nemáte podobně prasklé ??? Třeba tam chybí ta pěnová podložka či co já vím,ale popraskalo to fakt "samo" Díky
Říjen 6, 200915 r Autor Tak už jsem to v záruce nahlásil,s technikem nafoceno,sepsáno a po dodání dílu bude v rámci reklamace vyměněno :-)))
Duben 6, 201015 r Autor Tak dnes na již jednou vyměněném třetím brzdovém světle opět pozoruju počínající praskání v krajích - vždy to začne zevnitř na pravé straně světla a za čas se obějí i na druhé - nakonec je prasklina až k povrchu světla. Auto do léta v záruce - budu opět reklamovat a rád bych,aby konečně zjistili příčinu a odstranili
Březen 7, 201312 r ja mám problém že mi nesvieti jedna dve žiarovky v tom svetle nevie mi niekto napísať ako sa to dá odmontovať a vymeniť ??
Září 22, 20159 r Zdravím. Po zimě jsem měl popraskané a tekla voda do interiéru. Nejdříve se to opravovalo podlepením. To nepomohlo. Takže se dávalo nové. Nedávno se mi kus nového světla při otírání microútěrkou odlomil. Takže jsem dával zase nové a zaplatil již ze svého. Upraveno Září 22, 20159 r od Georg9
Květen 4, 20232 r Mám jednu velkou prosbu, jak se domontuje třetí brzdové světlo ze Škody Fabie II Combi? V prostoru kde je třetí brzdové světlo, je pouze plech a uprostřed dveří, jedna gumová ucpávka, pod kterou je otvor o průměru 2cm, tím se vážně k tomu světlu nedostanu. Ten plastový dekl, je jen ve spodní části dveří, tím se ke světlu nedostanu. Diky
Květen 7, 20232 r Tu je dielenská príručka https://forum.skodahome.cz/topic/131796-dílenská-příručka-a-učební-pomůcky-fabia-ii-roomster/?do=findComment&comment=2021188. V časti "Elektrická zarízení" strana 92 je postup, Upraveno Květen 7, 20232 r od orlov66
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.