alespilot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ahoj, dnes jsem si na své roční Fabii combi všimnul popraskáného třetího brzdového světla. Praskliny jdou jakoby zevnitř světla a jsou v krajích - jako od upevnění. Auto stojí celý rok venku a zatím je v záruce. Máte s tím někdo zkušenost - reklamace ? Koukněte prosím na své F II combi :-) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Takhle to nějak vypadá , popraskané v krajích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) Máš-li to v záruce, řeš to se servisem...já mám světlo OK..... Editováno: 3. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Nikdo nemáte podobně prasklé ??? Třeba tam chybí ta pěnová podložka či co já vím,ale popraskalo to fakt "samo" Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Taktéž světlo OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Tak už jsem to v záruce nahlásil,s technikem nafoceno,sepsáno a po dodání dílu bude v rámci reklamace vyměněno :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Tak dnes na již jednou vyměněném třetím brzdovém světle opět pozoruju počínající praskání v krajích - vždy to začne zevnitř na pravé straně světla a za čas se obějí i na druhé - nakonec je prasklina až k povrchu světla. Auto do léta v záruce - budu opět reklamovat a rád bych,aby konečně zjistili příčinu a odstranili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 (editace) Měl jste to už někdo ? Editováno: 6. Duben 2010, autor: alespilot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 ja mám problém že mi nesvieti jedna dve žiarovky v tom svetle nevie mi niekto napísať ako sa to dá odmontovať a vymeniť ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg9 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Zdravím. Po zimě jsem měl popraskané a tekla voda do interiéru. Nejdříve se to opravovalo podlepením. To nepomohlo. Takže se dávalo nové. Nedávno se mi kus nového světla při otírání microútěrkou odlomil. Takže jsem dával zase nové a zaplatil již ze svého. Editováno: 22. Září 2015, autor: Georg9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willmond Vloženo 4. Květen 2023 Sdílet Vloženo 4. Květen 2023 Mám jednu velkou prosbu, jak se domontuje třetí brzdové světlo ze Škody Fabie II Combi? V prostoru kde je třetí brzdové světlo, je pouze plech a uprostřed dveří, jedna gumová ucpávka, pod kterou je otvor o průměru 2cm, tím se vážně k tomu světlu nedostanu. Ten plastový dekl, je jen ve spodní části dveří, tím se ke světlu nedostanu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov66 Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 (editace) Tu je dielenská príručka https://forum.skodahome.cz/topic/131796-dílenská-příručka-a-učební-pomůcky-fabia-ii-roomster/?do=findComment&comment=2021188. V časti "Elektrická zarízení" strana 92 je postup, Editováno: 7. Květen 2023, autor: orlov66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.