Noe Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ahoj vymenil sem prevodovku a neukazuje mi tacho,muze mi nekdo poradit ? jde to vubec rozchodit ? mam prevodovku z novejsiho modelu kde to bere z ABS.jakou jednotku musim vymenit aby mi to chodilo ? popr co se jeste musi vymenit, budiky ? jde poznat podle cisla na te jednotce ze signal pro tacho bere z ABS ? diky vsem za rady ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ahoj vymenil sem prevodovku a neukazuje mi tacho,muze mi nekdo poradit ? jde to vubec rozchodit ? mam prevodovku z novejsiho modelu kde to bere z ABS.jakou jednotku musim vymenit aby mi to chodilo ? popr co se jeste musi vymenit, budiky ? jde poznat podle cisla na te jednotce ze signal pro tacho bere z ABS ? diky vsem za rady ! Proč jsi měnil převodovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 překóduj budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 cosby som prekvapeny, to staci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 smekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.