filipo83 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 ahojky chtel bych senzory na fabu1 kratrkou ale nikde nemuzu SEHNAT ORIGO A 4TISICE ZA ORIGO SE MI DAVAT NECHCE MATE NEKDO NEJAKE ZKUSENOSTI ZA SENZORY JINYMI CHTEL BYCH JE NACPAT DO LISTY??NECHCI TY VYBOULENE TY SE MI NELIBEJ DIKY ZA POMOC FOTKY DODAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 no ake skusenosti mas na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipo83 Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 chtel bych nejake ktere se daj nacpat do te listy a nekoukasji ven jak bedary chci aby to vypadalo!!!dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Moje parkovaky v liste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black7 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Já mám od firmy Jablotron http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotec...kovaci+snimace/ jsou v liště a super. Můžu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 mrkni tady v bazaru,určo tu jsou a 4 litry nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipo83 Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) Moje parkovaky v liste. VYPADAJ DOBŘE A ZNACKA Editováno: 11. Říjen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipo83 Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Já mám od firmy Jablotron http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotec...kovaci+snimace/ jsou v liště a super. Můžu doporučit DIKES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 (editace) VYPADAJ DOBŘE A ZNACKA Znacka je CONRAD. Tu je cela tema: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3&hl=conrad Stranka CONRADU: http://shop.conrad.at/ce/de/product/852475...ADVANCE/0313010 Editováno: 10. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipo83 Vloženo 28. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 tak jsem nakonec koupil valeo jeste je tam ale namontovat auvajky nechcete to nekdo za me udelat me se tak do toho nechce ale těšim se až tam budou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmiler Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Chlapi chci se zeptat kam by jste umístily park . senzory na zadní nárazník . Na některých fábiích je měly namontované na černé liště a jiné těsně pod lištou . Chci si je namontovat, ale zároveň dodržet nějakou estetiku . Dík za každý názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Fabie je má mít správně v černé liště, když ji sundáš budou v ní ze zadu naznačené otvory. Pod lištou je má standardně octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Pokud je dáš níže než do lišty může se ti stát že to bude pravděpodobně pípat o komunikaci (vozovku). Záleží na typu parkováků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civic66 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Prosim o radu oko zdemontovat tu ciernu listu na zadnom narazniku mam combi 2002 idem montovat senzory a nechcem to dohizdit dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Lehce zapáčit a vycvaknout. Jestli jdeš ale montovat parkováky tak budeš dávat dolu přece nárazník ne? A ze zadu nárazníku už uvidíš jak tam drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Netřeba dávat dolů nárazník, stačí opatrně vycvakat lištu, na ní už uvidí umístění otvorů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 No moc nesouhlasím,jak tam nalepí držáky a co kabeláž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Aha, já dával neorigo a ty se jenom zvenčí nacvakly do lišty. Kabeláž jsem do auta protáhnul v pohodě i bez demontáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Čauves, nemohl by jste někdo prosím oměřit rozmístění origo senzorů na té liště v nárazníku? Nejlépe kombi verze díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 A díval ses ze zadu na ni? Nemáš je tam naznačené? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 (editace) Nekoukal... cas na to budu mit az o vikendu a to uz jsem chtel byt pripraven a jit rovnou na vec😀 Editováno: 21. Říjen 2020, autor: jardadzegr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Tady máš foto nárazníku s neorigo senzory. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 Diky, byly tam diry naznacene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 24. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2020 Díky za pomoc, nakonec byly ty otvory opravdu na tý liště naznačený zevnitř. Je to tam a funguje to, sice piezo má hroznej zvuk, ale funguje. Jednotku jsem umístil na levý podběh, je tam na to příprava. Horší je, že mi začla svítit kontrolka prasklé žárovky, doudám, že opravdu nějaká nesvítí, ale spíš se obávám, že mi ta jednotka pro ty senzory dělá neplechu. nemáte s tím někdo zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2020 Záleží jakou máš jednotku a taky senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.