Ikszray Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Objednal som si neorigo el. stahovanie okien, a potreboval by som vediet, kde by som to vedel pripojit najjednoduchsie na 12V spinanych (napr: na radio?) (napojit to na stalych 12V by asi nebolo dobre, do tej 5ky poistky) ?? a chcel by som napojit podsvietenie ovladacov (univerzalne na stred. konzole na ovladanie okna) na podsvietenie ktore ma spinac svetiel ( mam len s regulaciou vysky bez prednej hmlovky, stary typ) vedeli by ste poradit na ktory, akej farby drotu to mam napojit??? Ps.: velmi sa nevyznam v elek. , DAKUJEM za pomoc Ps.:2: tieto el.okna: FAbia kit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Já jsem to dodělával V mém tématu mám i nějaké fota. Stále + jsem napojil y pojistkové skříně a dal ho přes relátko, které mi spíná + z rádia. Takže jak zapnu klíček, tak okna fungují. Osvětlení mám zapojene taktéž na to relé, zapnu klíč a svítí mi to. Jestli ještě něco budeš potřebovat písni, není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 mam na ovladaci 3 droty: +, - , a osvetlenie Takze: az tak niesom dobry ze by som to vedel napojit na relatko, radio mam urobene tak ze sa zapne len s klucom, nestacilo by keby som to napojil ( + z ovladacov) na + ktore ide do ISO konektora radia? " minus " viem napojit na kostru auta "osvetlenie" - napojit na???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Takové zapojení je dobré na vyhoření auta! Musíš to natáhnout zvlášť, jde tam velký proud! Osvětlení pokud chceš aby ti svítilo jen při zapnutí světel, tak si to zkoušečkou přeměř, kde máš po zapnutí světel +. Ale v tvém případě bych to radši svěřil odborníkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 mohol by si my dat nejaky link na to rele, aby som aspon vedel ako to vyzera???? potom by som to skusil napojit ako to mas ty. z 5ky poistky natiahnem plus, napojim rele, na rele dam plus od ovladacov a osvetlenie, a napojim rele na plus od radia? ak dobre chapem?,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 To relé jsem koupil normálně v mototechně je to spínací relé, tuším, že to co jsem koupil je do favorita na stěrače. + z pojistky 5 ? Proč z pětky? Nezapomeň, že musíš i na pojistku přivést + , na volné pojistky není přivedeno + . Jen na jedné jsem to tam měl, číslo ti neřeknu, neboť nemám auto doma, tak jedině až zítra. + natáhneš na spínací kontakty relé a ze spínaného kontaktu ho natáhneš už na ovládače. - napoješ kdekoliv na kostru. Na ovládání relátka použiješ to spínací + rádia a - jakékoliv. Tím docílíš, že velkyý proud bude spínaný slabým. Kdybys to + napojil přímo na rádio, asi bys měl problém. Takto to už mám od jara a vše funguje OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 ked nevies co je rele, fakt sa do toho nepustaj. s elektrikou v aute sa neradno zahravat ked nechces aby si vyhorel...je to otazka minuty a auto mas v plamenoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) ok,preto 5ka lebo ta ma uz natiahnute 12v ale neje na nom nic zapojene. zajtra pride balik, uvidim, ked sa nebude darit tak napisem alebo to zverim servisu. TANKJU Editováno: 8. Říjen 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 cisto teoreticky: co by sa stalo keby som to nenapojil cez rele, ale len priamo 12V od poistky -- ovladac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Fungovali by ti pořád i při vypnutém klíči. Z hladiska bezpečnocti si ale myslím, že je lepší to spínat klíčem a máš jistotu, že když ho vypneš, nemůže se nic stát / teda nemělo / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 hlavně na zapojení el. okýnek je už tady dost témat založených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 sorry, ale zapojenie UNIverzalnych el. okien som nenasiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
struny Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 osvětlení ovladačů je šedomodrý drát, ve spínači světel je to pozice č.16. Nedávno jsem dělal neorigo okna a funguje bezproblému, mám to připojené i na alarm přes modul a okna se zavřou při aktivaci alarmu nebo centrálu. Spínané napětí jsem vzal z alarmu, je to žlutý drát nebo by to ještě šlo z autorádia, tam je také spínané napětí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 10. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Super. takze uz osvetlenie viem napojit, minus napojim na kostru, uz len tych plus potrebujem. Chcel som to napojit na ten tych spinanych ktore ide do iso konektora radia len jeden radi nie, druhy ano (dam to na hlasovanie :-))) Dakujem zatial, nabuduci tyzden by som mal dostat k tej montazi, ozvem sa. ( mozno by bolo dobre urobit nejaky navod v PDF na taketo dodelavky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 + z rádia pouze na ovládání relátka. Je tam tenký drát, neutáhne ti to na přímo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 struny aký modul si použil? Tvoj alarm mal predlžený impulz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Nejspíš nějaký dojezd,ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 (editace) Vieš kolko ich je druhov? moderátor môže citovať predchádzajúci príspevok??? Editováno: 10. Říjen 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Může Vím kolik je druhů, chtěl jsem to taky dělat, ale vyprd jsem se na to. Možná mě to zas chytne v létě, ale teď mi to nechybí. A vždyť je jedno, dáš si tam jaky chceš. Jestli chceš dojezd jen nahoru, nebo dolu, nebo 2 okna naráz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
struny Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 já jsem použil modul M-53, tady je odkaz, http://www.9000.cz/elektricke-stahovani-ok...y-dojezd-1-okno, na každé okno musel být jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Struny díky.Tiež som nad ním uvažoval ibaže ja by som musel použiť ešte predlžovač impulzu lebo môj alarm ho má krátky. Woody tiež som sa už zastavil s dorábkami pretože už začínam strácať prehlad v tolkej elektrike čo som tam podorábal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Nepotřebuješ prodlužovač impulsu, já se na to ptal přímo u té firmy, stačí tam jen kratičky impuls a okna vyjedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
struny Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Potvrzuji, co psal woody, nepotřebuješ prodloužený impuls, já ho taky nemám, stačí jen ty dojezdy. Navíc, když je máš, okna sjedou i na jedno zmáčknutí dolů, zastavíš je dalším stiskem. Ten můj modul má i pojistku při překážce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Myslíž že to bude fungovať aj s origo oknami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
struny Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 To nevím, zkus se zeptat některého prodejce těch modulů nebo ve škodovce, mám dobré zkušenosti s www.levnealarmy.cz, tam mi vždy odpověděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.