Woody Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 A to sjíždění dolů jsi nějak dodělával, anebo je to přímo v dojezdu? A jak chceš pootevřít okno o kousek, musíš vždy mačkat tlačítko 2x ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 To nevím, zkus se zeptat některého prodejce těch modulů nebo ve škodovce, mám dobré zkušenosti s www.levnealarmy.cz, tam mi vždy odpověděli Súhlas už som s nimi niekedy komunikoval. Možno skúsim znova som ako Woody teraz ma to netrápi až potom v lete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
struny Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 dojezd dolů jsem nedodělával, je to v modulu, přesně, jak píšeš, když chceš jenom kousek okno dolů, zmačkneš dvakrát,já to tak chtěl, mě to vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 spínané plus je i tlustý červený drát na spínači světel.. od tama jsem ho vzal já :-) jinak přes to relátko je to taky zajímavé řešení.. ještě třeba další spínané plus je na BSG na konektoru XS4 - pin 2... osvětlení vem ze svazku vedoucího do ovladače světel z pinu 17 - šedomodrý kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) ok, vsetko napojene tak ako ma byt, lenze osvetlenie my funguje len na jednom ovaldaci napojil som to ten ovladac svetiel, na ten 16 ktory ste my radili. (aj 17 je to iste) neviete kde moze byt problem, zeby zla ledka v ovladaci? Editováno: 12. Říjen 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Jestli máš ty vypínače co se dávají pod rádio, tak tam není ledka, ale žárovička. Nesvítí, nebo svítí moc slabě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) ano mam tie pod radio (tam sa zmesti zarovka?) nesvieti vobec druhy ovladac v pohode svieti Editováno: 12. Říjen 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tak tam je taková malá žárovička nabarvená na zeleno, mi se po pul roce už ta barva sloupala a svítí mi jeden spínač jak normální žárovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 (editace) chcel by som sa spytat ci by sa dal zapojit tento typ motorčeku na neorigo ovladace v stredovom paneli? do neorigo motora idu dve kable plus a minus tento zodralo sa ozubene koleso na neoriginalnom motorčeku Editováno: 11. Prosinec 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 tomu som sa velmi potesil, nejaky iny typ na opravu ozubeneho kolesa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Jak se ti to mohlo po.rat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ja si myslím,že elektrika by sa zapojiť dala ale tieto sťahovacie mech. sú iné ako v manualnych sťahovačkách. Ktoré koleso sa ti zodralo to čo je v sťahovačke alebo v motorčeku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 (editace) mechanizmus stahovania okna sa trosku zadrel, a tazsie islo hore okno, a koliesko sa pretocilo, zodrelo zodrelo sa koliesko na motorčeku, ten sa da vybrat ale plast neviem opravit koliesko na tomto motorčeku a mojom pokazenom je rovnaky, otazka je ci sa to da napojit, ale nejako opravit ten stary, lebo samostatne koliesko sa neda kupit len spolu s motorčekom Editováno: 11. Prosinec 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 No neviem či by ti pasovali diery na plechu na prichytenie origo motorčeku ale to by sa možno dalo prerobiť.Myslím,že sú inde ako na el.plechoch. Ked napojíš iba plus a minus tak si myslím,že by to malo šlapať. To či by šlo oz.koliesko z origo na neorigo zistíš až ked to rozoberieš.Skús sem hodiť foto toho tvojho možno má niekto doma rozhodený origo mot. a porovnáš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 4. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 (editace) Neviete ci by sa dalo pouzit originalne ovladanie okien na tieto neorigo okna, chcel by som ich prerobit lebo nejako sa my to takto nepaci na stredovom paneli? tu je schema zapojenia neorigo ovladacov: KLIK Editováno: 4. Červenec 2010, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Nedalo.. origo je odporové, tohle jenom mění polaritu +12V.. musel bys to nějak bastlit do toho origo ovladače, ale na to bych asi neměl koule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 5. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Budem musiet asi vymysliet nejake ine umiestnenie, ... thanx royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Někde jsem tu viděl pěkné umístění vedle zapalovače.. když to šikovně vyřízneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.