virgin Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Je možný, že by se pp při poklesu teploty na 4 stupně sám přepnul na zobrazení teploty-jako aby upozornil na možnost náledí? Nebo mi to jen nějak blbne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Je možný, že by se pp při poklesu teploty na 4 stupně sám přepnul na zobrazení teploty-jako aby upozornil na možnost náledí? Nebo mi to jen nějak blbne? Je to normalne,mne to ukazuje tiez,pri poklesu pod 4 stupne by to malo aj gongnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Je možný, že by se pp při poklesu teploty na 4 stupně sám přepnul na zobrazení teploty-jako aby upozornil na možnost náledí? Nebo mi to jen nějak blbne? Je to normalne,mne to ukazuje tiez,pri poklesu pod 4 stupne by to malo aj gongnut. To jsem si právě říkal, že by to mohlo taky cinknout,aby to upozornilo,ale mě to žádný tón nevydá .Ještě, že tak často sleduju spotřebu a všimnu si toho...Tobě to i nějak pípne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 To jsem si právě říkal, že by to mohlo taky cinknout,aby to upozornilo,ale mě to žádný tón nevydá .Ještě, že tak často sleduju spotřebu a všimnu si toho...Tobě to i nějak pípne? Ja som tiez ten menej stastny ,ktoremu to necinga,ale robi mi to to iste co tebe,ked mam napriklad navolenu spotrebu aktualnu, po chvili sa mi to prepne a ukaze aktualnu teplotu(teda ak je okolo 4 C) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Mam Fabii Combi a pri poklesu teploty pod 4 st nebo na -4 se mi na PP zobrazi teplota a ozve se zvukovy signal. MR 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ja som tiez ten menej stastny ,ktoremu to necinga,ale robi mi to to iste co tebe,ked mam napriklad navolenu spotrebu aktualnu, po chvili sa mi to prepne a ukaze aktualnu teplotu(teda ak je okolo 4 C) To jsem rád, že to není chyba mojeho auta, že to přeskakuje na teplotu. Diagnostika mi totiž na servisce hlásila, že mám už slabší baterku a technik povídal, že to pak nějaký věci postupně přestávají fungovat...Koukám, že máš auto v eleganci-a píšeš, že nepípá-tak to to asi nebude pípat nikomu. Nebo to někomu z vás i pípne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Mam Fabii Combi a pri poklesu teploty pod 4 st nebo na -4 se mi na PP zobrazi teplota a ozve se zvukovy signal. MR 2005 a už je tu odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Takže by o pípání a nepípání rozhodoval MR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 To těžko, já mám 11/03 a gongne mi to taky vždy(pískání ne , to píská jen palivo, ostřikovače a kdoví co, ale venkovní teplota gonguje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 To těžko, já mám 11/03 a gongne mi to taky vždy(pískání ne , to píská jen palivo, ostřikovače a kdoví co, ale venkovní teplota gonguje) No já mám 10/01.Jestli je tu někdo s takhle starým autem, komu to vydává zvuk, ať se pochlubí .Jinak pípnutím jsem myslel zvukový projev-takže už vím, že to je gong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ja mam 10/00 a no gong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Gong mají až novější ročníky. Já mám 6/2002 a taky jsem bez gongu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jak napsal pava, tak by gong mel byt podle MR .. mam 1/2000, samozrejme nepipa, ale pri 4°C teplota preskoci .. 2 MELLO: a uz mas facelift ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Mam 04 a pri teplote +4 se mi to automaticky prepne na teplotu a zazni gong... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Já mám před faceliftem. Nebude to souviset se stupněm výbavy? Classic no? Confort+Elegance yes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Nebo to škodofka sekala jak Baťa cvičky-jak kdy. Mě by např. po nastartování a nedovřeném kufru měl jadnou pípnout a nic. Při nedovřených dveřích a rychlosti nad 6 km/h 3x pípnout a taky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 se stupnem vybavy to podle me nesouvisi. Mam comfort a nekdo tu psal, ze ani u elegance mu to nepipa. Nicmene to muze byt treba novejsi RJ - je to urcite banalni vec na naprogramovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 A navíc klasik nemůže pípnout, protože nemá PP Zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Mal som Elegance 03/2002 a tiež bez gongu. Myslím, že gong bol až od MR 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Starší modely nepípají, novější pípají, teplota přepíná správně sama při poklesu na 4stupně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Je to jak psal bastien. Skutecne starsi MR nepipaji. A popravde se vam docela divim, ze po tom tak touzite Me staci kdyz mi pipne nadrz, to mam sok na tejden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Je to jak psal bastien. Skutecne starsi MR nepipaji. A popravde se vam docela divim, ze po tom tak touzite Me staci kdyz mi pipne nadrz, to mam sok na tejden... Jo zvuku rezervy se taky bojím .Ale tohle mi připadne jako ne zcela zbytečný, když to při těch 4 stupních nějak příjemně gongne. Dá se to nějak v ŘJ naprogramovat?Jestli tahle šílenost teda už někoho z vás napadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Ja ti ani nevim, ani me nikdy nenapadlo se po aktivaci patrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Souhlasím s Martinoslavem, pípání mi ani nechybí , stačilo mi když blblo v zimě čidlo hladiny chlad. kapaliny a do toho nádrž, a už jsem měl nervy, už je to tak dost upípaný auto, mám přece oči, nejsem nějaký invalida co potřebuje na každou kravinu upozornovat pípnutím, který je na víc past na uši.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Pipani/gongy atd se mi taky nelibi.... a ten pipak od nadrze je fakt hnus... Kdyz zni 1x tydne, tak mi je z toho nevolno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.