ascent_cz Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Cau lidi, doufam ze to sem pisu spravne, moc se totiz ve foru nevyznam. Prosim o radu, hledam totiz nekoho z Prahy kdo mi nainstaluje dalkovy start do moji Octavie z roku 2002. Je to nejakej nejspis neznackovej typ ptze na obalu je napsano pouze AUTOSTART. V aute uz mam Cobru alarm, a vubec nevim jak to vsechno skolubit. Predem dekuji za odpoved, Ascent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 zapojit by to snad šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ascent_cz Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 zapojit by to snad šlo... No ja prave nevim jak na to, je tam spousta ruznych kabliku a celkove to vypada dost nebezpecne, a ja nechci nic pokazit. Prosim tedy jestli by to nekdo mohl zapojit, a za kolik... Diky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Mas k tomu manual??? u Kobry a i u toho startu by meli. pokud mas tak to dame dohromady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 co immo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Co manual? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 A co na to povie hlavne ten alarm COBRA??? Dovoli spustit ten AUTOSTART -dialkovy start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 spíš bych řešil hlavně immo, potom ten alarm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) Immo vobec nie je problem.!!!! Montuje sa tam : Transponder bypass Editováno: 20. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ascent_cz Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No manual k dalkovemu startu sice mam, ale kupoval sem ho v americe takze je anglicky (coz by nebyl problem kdyby to bylo prehledne, ale predpokladam ze v cine se uz dneska opravdu s manualy dlouho nepatlaj a podle toho to taky vypada...) S Cobrou je to horsi, auto sem s ni uz koupil a ted navic prestala fungovat proste ze dne na den prestalo fungovat dalkove ovladani, tak sem tam soupnul novou baterku a nic.. stale nefunguje...nevim asi me tyhle dalkove ovladace proste nemaji rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Immo vobec nie je problem.!!!! Montuje sa tam : Transponder bypass Můžeš mi vysvětlit, proč tam píšeš ty vykřičníky? Já to vím, ptal jsem se tázajícího jak to má řešené on, co má v manuálu atd.... Immo bypass je známá věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ascent_cz Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 nevim jak je to s tim bypassem ale kazdopadne mne netesi fakt ze tam toho mam tolik.. Rikam cobra je sice dobra ale momentalne me celkem vytaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.