Publikováno Říjen 12, 200915 r Cau lidi, doufam ze to sem pisu spravne, moc se totiz ve foru nevyznam. Prosim o radu, hledam totiz nekoho z Prahy kdo mi nainstaluje dalkovy start do moji Octavie z roku 2002. Je to nejakej nejspis neznackovej typ ptze na obalu je napsano pouze AUTOSTART. V aute uz mam Cobru alarm, a vubec nevim jak to vsechno skolubit. Predem dekuji za odpoved, Ascent.
Říjen 18, 200915 r Autor zapojit by to snad šlo... No ja prave nevim jak na to, je tam spousta ruznych kabliku a celkove to vypada dost nebezpecne, a ja nechci nic pokazit. Prosim tedy jestli by to nekdo mohl zapojit, a za kolik... Diky za info!
Říjen 20, 200915 r Mas k tomu manual??? u Kobry a i u toho startu by meli. pokud mas tak to dame dohromady...
Říjen 20, 200915 r A co na to povie hlavne ten alarm COBRA??? Dovoli spustit ten AUTOSTART -dialkovy start.
Říjen 20, 200915 r Immo vobec nie je problem.!!!! Montuje sa tam : Transponder bypass Upraveno Říjen 20, 200915 r od PROCHY603
Říjen 21, 200915 r Autor No manual k dalkovemu startu sice mam, ale kupoval sem ho v americe takze je anglicky (coz by nebyl problem kdyby to bylo prehledne, ale predpokladam ze v cine se uz dneska opravdu s manualy dlouho nepatlaj a podle toho to taky vypada...) S Cobrou je to horsi, auto sem s ni uz koupil a ted navic prestala fungovat proste ze dne na den prestalo fungovat dalkove ovladani, tak sem tam soupnul novou baterku a nic.. stale nefunguje...nevim asi me tyhle dalkove ovladace proste nemaji rady
Říjen 22, 200915 r Immo vobec nie je problem.!!!! Montuje sa tam : Transponder bypass Můžeš mi vysvětlit, proč tam píšeš ty vykřičníky? Já to vím, ptal jsem se tázajícího jak to má řešené on, co má v manuálu atd.... Immo bypass je známá věc...
Říjen 22, 200915 r Autor nevim jak je to s tim bypassem ale kazdopadne mne netesi fakt ze tam toho mam tolik.. Rikam cobra je sice dobra ale momentalne me celkem vytaci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.