Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mam roomsta 1.4 51kw a nad 120km/h (3000 ot) hodi do mudzoveho rezimu maxidot vypise EMISE rosvieti sa kontrolka motoru a VAG pise "horni medze plniciho tlaku prekrocena". Ma roomster n75 neviem ho nikde najst a cudne ze pri 1,2,3 sa da tocit do 4000. Niekto niaky napad?

Upraveno od drass

• 2 týdny později...

chce to log....3kvalt plnej plyn od 1500 do 4000otáček...a dej ho sem, viděl bych to tak, že máš zatuhlou regulaci na turbu....zkus s tím pohnout je to taková ta tyčka na turbu a musí s ní jít hýbat....ale může to být i ta N75, udělej log a budeš moudřejší ;)

• Autor

idem ho spravit ale ide snou hybat n75 pri akcnych clenoch tuka

Upraveno od Blacky
pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

• 4 týdny později...

jak jsi dopad,mam asi stejny problem

dneska rano se mi rozsvitila kontrolka motoru a MAXIDOT napsal ,,EMISE DO SERVISU!,,

Upraveno od Blacky
pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

• Autor

Nezabudni dat vediet :kuk:

• 9 měsíců později...
  • Autor

Zabudol som napisat vyriesenie problemu. Obtokovy ventil na turbe sa zasekol, nastriekal som wd a rozhybal, uz to ide pol roka klop klop.

• 7 let později...

Dobry den,mam skoda roomster praktik 1,4 tdi ,51kw a auto mi pri 3000ot ztraci vykon,dneska jsem jej privezl ze servisu,kde mi rekli,ze jsou spatne vstriky,tak se daly zanovni,auto ujelo 300km a opet ztraci vykon,nevi prosim nekdo,cim by to mohlo byt??uz jsem z auta zoufaly...:-(Dekuji za kazdou radu

Základ je diagnostika, potom se dá teprve laborovat. Jaké chyby hlásila diagnostika před výměnou vstřiků? Co píše teď?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.