Martin Zwierzyna Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Dobry den, mám v planu si koupit přídavné budíky a teď řeším to zapojení budíku aby zjišťovaly informace. Dá se využít nějak řídicí jednotky? Že by to četlo informace z ni? Že by se to napojilo přímo na jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 protoze na VAG je takovych informaci spousta preci, takze to nejak musi jit,ty cidla to auto uz v sobe ma, tak mi prijde zbytecne tam davat dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Nevim jestli to je presne to co mas na mysli, ale nekde jsem tady videl nabidky na D dot, coz vycucava dodatecne onfo odnekud, mozna by to mohli jit tak nejak podobne.. a taky asi dost zalezi jakym signalem budes ty budiky ridit, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Nevim jestli to je presne to co mas na mysli, ale nekde jsem tady videl nabidky na D dot, coz vycucava dodatecne onfo odnekud, mozna by to mohli jit tak nejak podobne.. a taky asi dost zalezi jakym signalem budes ty budiky ridit, ne? presne tohle jsem myslel,kdyz to muze zobrazovat D-Dot,tak tam cidla uz jsou,tim padem by stacilo jenom prijit kde jsou a kudy vedou, zbytek uz by tak velky problem byt nemel si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) o D dotu tady a tady , ale bohužel nikdo netuší co je s jeho autorem Editováno: 14. Říjen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 jo no,to forum jsem uz cetl,ja bych spis potreboval vedet,kam vedou ty kable od cidel,protoze z tech musi preci jit ty informace,stejne se to zapojuje i u tech budiku,proste se jenom nekam zavede kabel s cidlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 neda sa to. pridavne budiky nejdu po cane. d dot to zobrazuje na maxidote, teda na canovom pristroji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 takze jedina moznost je teda dokopit k budikum cidla,jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 samozrejme ano. natahat ich do kabiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 samozrejme ano. natahat ich do kabiny. aha tak to jo,jsem myslel ze ty cidla co tam jsou pujdou vyuzit,skoda no,diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak jsem si teda poridil dva budiky (voltmetr a teplota oleje),tak bych chtel vedet,kde dat cidlo pro teplotu oleje konkretne na fabii 1.2 HTP 40kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Tez uvazuji o snimani teploty oleje. Jedna moznost je okopirovat system WIV - prodlouzeny servis. interval, ten ma cidlo stavu a teploty oleje ve vane. Jenomze tento snimac komunikuje prez RJ po CAN s kombipristrojem, ale tuto informaci stejne nezobrazuje (moznost dodelavky D-dotu). Druha moznost je cidlo jine s odpovidajicim externim zobrazovacem. Jeho umisteni bud v origo vane pro WIV (?) nebo pouzit nejaky meziclen od snimace tlaku oleje. Dej mi, prosim, info o tebou porizenem snimaci a zobrazovaci teploty oleje (odkud, za kolik, foto). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.