Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den, mám v planu si koupit přídavné budíky a teď řeším to zapojení budíku aby zjišťovaly informace. Dá se využít nějak řídicí jednotky? Že by to četlo informace z ni? Že by se to napojilo přímo na jednotku.

• Autor

protoze na VAG je takovych informaci spousta preci, takze to nejak musi jit,ty cidla to auto uz v sobe ma, tak mi prijde zbytecne tam davat dalsi

Nevim jestli to je presne to co mas na mysli, ale nekde jsem tady videl nabidky na D dot, coz vycucava dodatecne onfo odnekud, mozna by to mohli jit tak nejak podobne.. a taky asi dost zalezi jakym signalem budes ty budiky ridit, ne?

• Autor
Nevim jestli to je presne to co mas na mysli, ale nekde jsem tady videl nabidky na D dot, coz vycucava dodatecne onfo odnekud, mozna by to mohli jit tak nejak podobne.. a taky asi dost zalezi jakym signalem budes ty budiky ridit, ne?

presne tohle jsem myslel,kdyz to muze zobrazovat D-Dot,tak tam cidla uz jsou,tim padem by stacilo jenom prijit kde jsou a kudy vedou, zbytek uz by tak velky problem byt nemel si myslim

o D dotu tady a tady , ale bohužel nikdo netuší co je s jeho autorem :(

Upraveno od Luďa

• Autor

jo no,to forum jsem uz cetl,ja bych spis potreboval vedet,kam vedou ty kable od cidel,protoze z tech musi preci jit ty informace,stejne se to zapojuje i u tech budiku,proste se jenom nekam zavede kabel s cidlem

neda sa to. pridavne budiky nejdu po cane.

d dot to zobrazuje na maxidote, teda na canovom pristroji.

• Autor

takze jedina moznost je teda dokopit k budikum cidla,jo?

samozrejme ano. natahat ich do kabiny.

• Autor
samozrejme ano. natahat ich do kabiny.

aha tak to jo,jsem myslel ze ty cidla co tam jsou pujdou vyuzit,skoda no,diky za rady :)

• Autor

tak jsem si teda poridil dva budiky (voltmetr a teplota oleje),tak bych chtel vedet,kde dat cidlo pro teplotu oleje konkretne na fabii 1.2 HTP 40kW

• 2 měsíce později...

Tez uvazuji o snimani teploty oleje. Jedna moznost je okopirovat system WIV - prodlouzeny servis. interval, ten ma cidlo stavu a teploty oleje ve vane. Jenomze tento snimac komunikuje prez RJ po CAN s kombipristrojem, ale tuto informaci stejne nezobrazuje (moznost dodelavky D-dotu). Druha moznost je cidlo jine s odpovidajicim externim zobrazovacem. Jeho umisteni bud v origo vane pro WIV (?) nebo pouzit nejaky meziclen od snimace tlaku oleje.

Dej mi, prosim, info o tebou porizenem snimaci a zobrazovaci teploty oleje (odkud, za kolik, foto).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.